Warning: unlink(/home/videozvu/storage_vid/cache/cache.catalog.language.1714328731): No such file or directory in /home/videozvu/public_html/system/library/cache/file.php on line 68Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/videozvu/public_html/system/framework.php:42) in /home/videozvu/storage_vid/modification/catalog/controller/startup/startup.php on line 100Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/videozvu/public_html/system/framework.php:42) in /home/videozvu/public_html/system/library/agoo/multilang.php on line 195Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/videozvu/public_html/system/framework.php:42) in /home/videozvu/public_html/system/library/agoo/multilang.php on line 546Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/videozvu/public_html/system/framework.php:42) in /home/videozvu/public_html/system/library/agoo/multilang.php on line 389Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/videozvu/public_html/system/framework.php:42) in /home/videozvu/storage_vid/modification/catalog/controller/startup/startup.php on line 192Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/videozvu/public_html/system/framework.php:42) in /home/videozvu/public_html/catalog/controller/extension/module/uni_new_data.php on line 487 Фото-сумка OLYMPUS Everyday Camera Backpack (E0410824) купити в Вишневе, Крюківщина в магазині ВідеоЗвук

Фото-сумка OLYMPUS Everyday Camera Backpack (E0410824)

Код товару:
45145-01
Артикул:
U0457340
Виробники
OLYMPUS


3510 грн.


Повсякденний рюкзак Olympus - це справжній універсальний рюкзак для повсякденного використання. Він ідеально підходить для компактної і легкої системи камер OM-D і будь-якому фотографу, який знаходиться в дорозі. Основним відділенням Повсякденного рюкзака Olympus є знімний відсік для камери в нижній частині з регульованими перегородками на липучці. Вони дозволяють налаштувати об'єм пам'яті, доступний, відповідний для однієї компактної камери та не менше п'яти об'єктивів. У верхній частині досить місця для додаткових аксесуарів і особистих речей. Основний відсік камери можна вийняти, щоб використовувати всю місткість рюкзака для інших предметів. У спинці рюкзака розташовано відділення для ноутбука з блискавкою і м'якою підкладкою, а також зручні кишені, досить великі для пляшок з водою або аналогічних предметів. Регульовані ремінці з обох сторін рюкзака дозволять закріпити штатив. Відкидна кришка та клапан на блискавці спереду забезпечують швидкий доступ до вмісту. Крім того, внутрішня сторона клапана оснащена кишенями для карт пам'яті, документів або інших аксесуарів. Рюкзак не розкривається повністю, але розгортається так, щоб при відкритті не випав жоден продукт. Регульовані плечові та нагрудні ремінці з підкладкою забезпечують комфортне використання. Повсякденний рюкзак Olympus, виконаний з чорної водовідштовхувальної тканини, з посиленим брудовідштовхуючими дном і синьою внутрішньою підкладкою - чудове рішення для комфортної зйомки в будь-яких умовах.

Дзеркальні фотокамери
1
Додаткові відділення
для об'єктива, для кабелів, для акумуляторів, для штатива, для спалаху, для карт пам'яті, для ноутбуку, для планшету
Матеріал
нейлон
Об'єктиви
5
Призначення
для дзеркальних фотокамер
Спосіб закриття
блискавка, застібка
Тип
рюкзак
Штативи
1

Фізичні характеристики

Висота
56 см
Глибина
13 см
Ширина
30 см
Вага
1010 г
Колір
чорний

Інші

Виробник
Olympus
Модель
Everyday Camera Backpack
Артикул
E0410824
Гарантія, міс
12
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Фото-сумка Case Logic SLRC-201 Black (3200902)
Вдосконалюйте свою майстерність, фотографуючи з цією зручною твердою сумкою-кобурою для SLR фотокамери. З надійним дизайном, профе..
979 грн.
Фото-сумка Case Logic TBC-411 Backpack Black (3201946)
У компактному рюкзаку зі зручною і легкою конструкцією, можна розмістити DSLR фотоапарат із запасним приладдям, iPad і кілька особ..
1865 грн.
Фото-сумка Case Logic TBC-406 Black (3201476)
Якщо Ви хочете носити з собою тільки те, що Вам необхідно, то ця сумка для цифрового дзеркального фотоапарата забезпечить Вам ідеа..
1203 грн.
Фото-сумка Case Logic TBC-410 Black (3201478)
Коли вам потрібно вести зйомку весь день, вам стане в нагоді дуже компактна наплічна сумка, що вміщає цифрову дзеркальну фотокамер..
1579 грн.
Фото-сумка Tucano Nova (BCNOM)
Сумка для фотокамери ультразум Tucano Nova (BCNOM) Розміри Tucano Nova (BCNOM) : Зовнішній: 16x12x14 Внутрішній: 13x9x9 Харак..
653 грн.
0