Автомагнітола Phantom DVA-7234

Код товару:
138575-01
Артикул:
U0659710
Виробники
Phantom


7330 грн.


PHANTOM DVA-7234 — це універсальний 7 дюймовий мультимедійний центр 2 DIN з IPS HD екраном 1024х600 та операційною системою Android 10. Процесор та пам’ять. 8-ми ядерний процесор ARM Cortex-A55 2,6 ГГц, об’єм оперативної пам’яті 2 Гб та 32 Гб вбудованої пам’яті.

Мультизадачність

PHANTOM DVA-7234 дозволяє абсолютно вільно використовувати декілька додатків одночасно. Під час прослуховування радіостанції або музичного плеєра, без проблем можливо користуватися навігаційною програмою, при цьому, користувач так само може приймати і здійснювати телефонні дзвінки або, наприклад, активувати камеру заднього чи переднього виду.

Дисплей

Яскравий, контрастний, насичений кольорами 7 дюймовий IPS ємнісний екран з підтримкою мультитач дозволить легко і безпечно керувати пристроєм в будь-якому режимі роботи. Завдяки IPS матриці і високій роздільній здатності HD 1024х600 зображення на екрані буде однаково чудовим під будь-яким кутом, в будь-який час доби і при будь-якій погоді. Запас яскравості екрану дозволить без проблем побачити все, навіть, при яскравому сонячному світлі дня.

Apple CarPlay і AndroidAuto

PHANTOM DVA-7234 підтримує бездротове підключення Apple CarPlay та підключення Android Auto за допомогою USB кабелю. Це зручні, та головне безпечні способи користуватися функціями смартфону при керуванні автомобілем. Використовуйте навігацію, відправляйте та отримуйте повідомлення смс та в мессенжерах, розмовляйте по телефону, слухайте улюблену музику та ін. Apple CarPlay і Android Auto реалізовані в додатку SpeedPlay.

Еквалайзер

27-ми смуговий графічний еквалайзер. Широкий діапазон налаштування еквалайзера – це можливість індивідуально та точно налаштувати звучання системи для конкретного схухача. Для налаштування доступно 27 частотних смуг з можливістю регулювання від -15дБ до +15дБ по кожній смузі. Також є 5 встановлених режимів еквалайзера: Стандарт, Поп, Рок, Класика, Джаз та три налаштування користувача U1, U2, U3.

Часові затримки

Одна з найважливіших функцій звукового процесора, що дозволяє настроїти правильну звукову сцену в автомобілі. Користувачеві доступні 4 варіанти розміщення слухачів у салоні автомобіля. Для більш точного налаштування передбачено ручний режим налаштування часових затримок, де можна виставити точну відстань від динаміка до слухача у сантиметрах або мілісекундах.

4G та мобільний зв’язок

PHANTOM DVA-7234 має вбудований 4G модем з виносною антеною та додаток Телефон. Модем підтримує SIM карти стандарту micro sim та дозволяє здійснювати телефонні дзвінки безпосередньо з мультимедійного центру. Додаток Телефон підтримує телефонну книгу з кирилицею, розділ обрані номери, журнал викликів та можливість безпосереднього набору номеру за допомогою цифр. Вбудований 4G модем підтримує SIM карти усіх українських операторів — Київстар, Vodafone, Lifecell.

Wi-Fi та мобільний інтернет

Вбудований Wi-Fi приймач та 4G модем дозволяють PHANTOM DVA-7234 під’єднатись до мережі Інтернет і, тим самим, розширити функціонал пристрою. При наявності інтернет користувач зможе отримати найбільш актуальну інформацію про ситуацію на дорогах (оптимальний маршрут, інформація про затори на дорогах у реальному часі), дивитися потокове відео з мережі, використовуючи онлайн сервіси (YouTube та ін.), слухати музику за допомогою спеціальних додатків (YouTube Music, Spotify та ін.) та інтернет радіостанцій, тощо.

Bluetooth і гучний зв’язок

Завдяки наявності в PHANTOM DVA-7234 вбудованого модуля Bluetooth з виносним мікрофоном у комплекті для користувача стають доступні такі можливості: приймати і здійснювати дзвінки з мультимедійного центру, телефонна книга з підтримкою кирилиці, список вхідних і вихідних дзвінків, прослуховування музики з телефону (A2DP).

Підтримка камер заднього та переднього виду

PHANTOM DVA-7234 підтримує підключення камер заднього та переднього виду двох стандартів – CVBS та AHD. Спеціальні налаштування для камер дозволяють налаштувати наступні параметри: обрати стандарт зображення — PAL або NTSC; обрати тип камери — CVBS або AHD. Режим роботи камер заднього та переднього виду. Камера заднього виду активується при увімкненні задньої швидкості. При увімкненій камері заднього виду для користувача доступна опція автоматичного перемикання камер – перемикання зображення з задньої камери на зображення з передньої камери на певний проміжок часу: 3 сек, 5 сек, 10 сек. Камери заднього та переднього виду (тільки AHD камери) можливо використовувати у якості відеореєстратора зі збереженням інформації на окремий носій підключений до PHANTOM DVA-7234

Навігація

Вбудований GPS модуль та операційна система Android 10 дозволяють встановити будь-яку навігаційну програму на вибір – Google maps, Navitel, Waze, iGo та інші.
Режим гібернації з нульовим енергоспоживанням. В режимі гібернації у PHANTOM DVA-7234 відсутнє споживання електроенергії. Пристрій виходить з режиму гібернації за лічені секунди при наступному увімкненні запалювання (IGN) і забезпечує збереження в пам’яті пристрою всіх активних додатків, які були запущені до моменту вимкнення пристрою.

Аудіо-відеоінтерфейси

  • Відео вхід для камери заднього виду (підтримка камер CVBS та AHD)
  • Відео вхід для камери переднього виду (підтримка камер CVBS та AHD)
  • Відео вхід для підключення зовнішнього відеосигналу (напр. ТВ-тюнер)
  • Відео вихід – опціонально, за допомогою відеоадаптера PHANTOM VA-01
  • Аудіо вхід AUX
  • Вихід на зовнішній підсилювач звуку (Front R, Front L, Rear R, Rear L, Centr, Subwoofer)
  • 1 фронтальний і 2 тилових USB входи для підключення USB накопичувачів
  • 1 microSD слот на передный панелі
  • Вхід для зовнішнього мікрофону (мікрофон входить до комплекту поставки)

GPS
є
USB
USB 2.0
Інші роз'єми
відеовхід, роз'єм для антени GSM, 2 x RCA аудіо, вхід для зовнішнього мікрофона, ISO, 4 x RCA audio out, Роз'єм для FM-антени, вихід на сабвуфер, 1x AV in, вхід для камери переднього виду, вхід для камери заднього виду, роз'єм для антени GPS, AUX (фронтальний), USB
Вид пристрою
мультимедійний центр
Голосове керування
є
Знімна передня панель
ні
Кількість комірок пам'яті
18 станцій
Кількість полос еквалайзера
27
Мікрофон
зовнішній бездротовий
Максимальна вихідна потужність
4 x 45 Вт
Можливість підключення камери заднього виду
є
Монтажний розмір
2 DIN
Навігаційне меню
Here We Go, Сітігід, Waze, Google Maps, IGO, навлюкс, навітел
Об'єм вбудованої пам'яті
32 Гб
Об'єм оперативної пам'яті
2 Гб
Підключення акустичної системи
ISO
Підсвічування кнопок
RGB
Підтримка бездротового пульта ду
є
Підтримка управління на кермі
є
Підтримка форматів відтворення
OGG, MP3, WMA, WAV, BMP, PNG, WMV, FLAC, MPG, MOV, MPEG1, AAC, MPEG-4, DivX, MKV, ALAC, APE, MP4, AVI, FLV, XVID, JPEG, MPEG2
Пульт ДК в комплекті
є
Роздільна здатність дисплея
1024 х 600
Розміщення дисплея
вбудований
Сенсорний дисплей
є
Система передачі даних (RDS)
є
Слот для карт пам'яті
є
Технології і функції
Android Auto, EasyConnection, PhoneLink, Apple CarPlay
Тип тюнеру
FM/AM

Дисплей

Діагональ дисплея
7"
Тип дисплея
IPS

Процесор

Процесор
ARM Cortex A55 (8x2.6 GHz)

Програмне забезпечення

Операційна система
Android 10

Бездротові технології

Бездротові підключення
Wi-Fi, Bluetooth, модем GSM 3G, модем GSM 4G (LTE)

Інші

Виробник
Phantom
Модель
DVA-7234
Артикул
DVA-7234
Гарантія, міс
6
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Автомагнітола Phantom DVA-7235
Мультимедійний центр PHANTOM DVA-7235Технічні характеритики:Екран: 7 дюймів, ємнісний мультисенсорний IPS екран.Роздільна здатніст..
7330 грн.
Автомагнітола Phantom DVA-7909 DSP
Автомагнітола Phantom DVA-7909 Navitel призначена для встановлення в найрізноманітніші автомобілі, у яких установковий розмір для ..
6492 грн.
Автомагнітола Phantom DVA-7910 DSP
Автомагнітола Phantom DVA-7910 Navitel призначена для встановлення в найрізноманітніші автомобілі, у яких установковий розмір для ..
6492 грн.
Автомагнітола Pioneer AVH-P6000DVD
Pioneer AVH-P6000DVD - 2 DIN автомагнітола з 7" екраном і 6-дисковим CD-чейнджером у комплекті. Надійна модель, перевірена часом. ..
10332 грн.
Автомагнітола Pioneer AVH-Z9200BT
Автомагнітола Pioneer AVH-Z9200BT Використовуйте бездротову функцію Apple CarPlay, Android Auto, Waze та Bluetooth. Також є підтри..
24151 грн.
0