Акумулятор автомобільний Varta Silver Dynamic 52Аh (552401052)

Код товару:
123552-01
Артикул:
U0584148
Виробники
Varta
Расположение:
https://brain.com.ua/ukr/Akumulyator_avtomobilniy_Varta_Silver_Dynamic_52Ah_552401052-p802771.html


3273 грн.


Акумулятор VARTA – досконале джерело енергії для авто Акумулятори Varta – це гарантія неперевершеної німецької якості та унікальних технічних показників. Компанія заснована понад сто двадцять років тому в Німеччині, і за цей період міцно зарекомендувала себе як одного з найнадійніших і стабільних постачальників, з яким співпрацює абсолютна більшість концернів у Європі. Виробництво акумуляторних батарей Varta налагоджено у п'яти європейських країнах – Австрії, Німеччині, Франції, Чехії та Іспанії, що ще раз підтверджує престиж та високий діловий статус марки Varta. Головною перевагою акумуляторних батарей Varta є їхня необслуговуваність, вони не вимагають доливу дистильованої води. Компанія випускає чотири серії акумуляторів для легкових автомобілів, це Varta Silver Dynamic, Varta UltraDynamic, Varta Black Dynamic та Varta Blue Dynamic. Саме завдяки цьому Varta готова гарантувати, що ви підберете акумулятор на будь-який автомобіль. Автомобільний акумулятор Varta – це німецька якість на службі вашого автомобіля. Акумулятори VARTA відрізняються низкою унікальних характеристик та визначними робочими показниками. Німецькі стандарти якості, відповідно до яких виготовлені дані акумуляторні батареї, гарантують ефективну роботу і не допускають компромісів. Для цього фахівці Варта використовують свої унікальні інноваційні розробки та постійно шукають найкращі варіанти для покращення робочих якостей своєї продукції. Якщо ви хочете отримати надійне джерело енергії для легкового автомобіля, то батареї VARTA можуть стати вашим помічником та другом, який без проблем заведе двигун холодною зимою і прослужить не один рік. Який саме акумулятор цієї марки вибрати залежить від багатьох факторів. Насамперед, потрібно визначитися які вимоги пред'являються до акумулятора, яке навантаження йде на батарею. Це пов'язано з тим, що всі сучасні авто мають безліч споживачів енергії, і вони отримують живлення саме від акумулятора. І цей фактор, без сумніву, потрібно враховувати при виборі батареї. Також треба дивитися на параметри, які рекомендовані виробником автомобіля. Зазвичай вони наведені в інструкції з експлуатації. Купуючи акумулятор VARTA, ви можете не сумніватися, що він забезпечить необхідну для вашого автомобіля потужність і у вас ніколи не виникнуть проблеми із запуском у будь-яку погоду. Вибираючи батареї Варта, ви обираєте якість!

Довжина
207 мм
Напруга
12 В
Необхідність обслуговування
необслуговуваний
Підходить для
легкових авто
Пусковий струм
520 А
Розташування клем
- / + (зворотна) Євро
Ручка для перенесення
так
Стандарт
європейський
Тип АКБ
свинцево-кислотний

Живлення

Ємність батареї
52 Агод

Фізичні характеристики

Висота
175 мм
Ширина
175 мм
Вага
12.5 кг

Інші

Виробник
Varta
Модель
Silver Dynamic 52Аh
Артикул
552401052
Гарантія, міс
12
Штрихкод
4016987119747
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Акумулятор автомобільний Varta Blue Dynamic 80Аh (580406074)
Акумулятор VARTA BD 580406074 ємністю 80 Ah - рекомендується в автомобілі з наявністю додаткових енергоспоживачів (магнітола, скло..
3169 грн.
Акумулятор автомобільний Varta Silver Dynamic 74Аh (574402075)
..
4510 грн.
Акумулятор автомобільний Varta Blue Dynamic 60Аh без нижн. бурта (560410054)
Акумулятор VARTA – досконале джерело енергії для авто Акумулятори Varta – це гарантія неперевершеної німецької якості та унікальни..
3403 грн.
0