Мікрофон Beyerdynamic Fox Black (285427)

Код товару:
114067-01
Артикул:
U0756228
Виробники
Beyerdynamic


5553 грн.


Beyerdynamic представила конденсаторний USB-мікрофон Fox. За словами виробника, пристрій забезпечує високоякісний запис мовлення, вокалу, акустичних інструментів.

Висока якість звуку забезпечена використанням конденсаторного мікрофона студійного рівня з великою мембраною. Такий мікрофон за чутливістю та частотною характеристикою перевершує динамічні мікрофони. Кардіоїдна діаграма спрямованості забезпечує захист від сторонніх фонових звуків. Еластична підвіска мікрофона в корпусі запобігає потраплянню в запис звуків, які могли б передатися через механічний канал. Технічні рішення, використані в Fox, є втіленням 90-річного досвіду Beyerdynamic у розробленні та виробництві мікрофонів.

За словами виробника, Fox, ПК і навушники — все, що потрібно для організації першокласного звукового виробництва. Причому навушники для моніторингу запису під'єднується прямо до Fox. Крім мікрофона, у корпусі пристрою розміщені попередній підсилювач, перетворювачі виробництва Cirrus Logic, що підтримують 24-розрядне представлення даних і частоту зацифровування 96 кГц, і вельми потужний підсилювач для навушників, здатний впоратися навіть із високоомними DT 1990 Pro. За заявою виробника, може використовуватися не тільки з Mac або PC, але й із мобільними пристроями. Причому як з iOS, так і з Android. Фактично це закінчене plug-and-play рішення для високоякісного запису музики, співу, дикторського голосу, подкастів, озвучування фільмів і відеороликів. Потрібно мати тільки ноутбук або мобільний пристрій, не потребує встановлення драйверів для роботи ввімкнув і поїхав!

Органи керування дають змогу регулювати рівень сигналу мікрофона та гучність у навушниках. Крім того, є кнопка ступеневої зміни підсилення та кнопка mute.

До комплекту входить екран, підставка та кріплення для встановлення на стійці, а також нарізний перехідник 5/8-3/8. Кабель USB забарвлений у жовтогарячий колір, ніби відсилаючи до тієї самої Fox (лисиці).

Особливості:

  • Студійна якість 24 біт 96 кГц, як у професійних студіях звукозапису
  • Точне перетворення сигналу за допомогою великої мембранної конденсаторної капсули
  • Вихід на навушники з моніторингом нульової затримки
  • Кнопка вимикання звуку для мікрофона
  • Перемикач підсилення для гучних інструментів

Дальність дії
до 15 м
Живлення мікрофону
USB
Направленість
кардіоід
Опір
500 Ом
Тип
конденсаторний
Тип роз'єму
USB
Чутливість мікрофону
-36 дБ ± 3 дБ

Додатково

Особливості
для стрімів, для конференцій, для вокалу

Фізичні характеристики

Колір
чорний

Інші

Виробник
Beyerdynamic
Модель
Fox Black
Артикул
285427
Гарантія, міс
24
Штрихкод
4010118727900
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Мікрофон 2E MG020 Shoutgun Pro (2E-MG020)
Професійний камерний мікрофон з вітровим захистом, джерелом живлення для роботи з функцією вбудованої звукової карти та пасивним с..
1132 грн.
Мікрофон 2E MG010 Shoutgun (2E-MG010)
Професійний камерний мікрофон типу "гармата" з вітровим захистом і пасивним стабілізатором...
613 грн.
Мікрофон Esperanza EH130 Black (EH130)
Насолоджуйтеся кришталево чистим інтернет спілкуванням із високочутливим настільним мікрофоном Esperanza EH130 — настільний мікроф..
202 грн.
Мікрофон Razer Seiren BT (RZ19-04150100-R3M1)
Чисте звучання голосу. Скрізь.Razer Seiren BT дозволить вашій промові звучати чітко, де б ви не знаходилися. Будь то в приміщенні ..
4999 грн.
Мікрофон AKG Perception Wireless 45 Vocal Set BD C1 (3251H00040)
Високопродуктивний вокальний набір Perception Wireless забезпечує чудове звучання та дуже простий у використанні. Доданий ручний п..
11880 грн.
0