Навушники Haylou Moripods ANC White (974982)

Код товару:
135466-01
Артикул:
U0874947
Виробники
Haylou


1353 грн.


У ритмі вашого дня

Навушники Haylou Moripods ANC використовують 3 режими шумозаглушення для комфортних викликів у якості HD. З'єднання Bluetooth 5.2 у режимі низької затримки забезпечує ідеальні умови для геймінгу. Динамічний драйвер 10 мм вмістився в компактний корпус вагою 3.9 г. Акумулятор забезпечує 30 годин безперервного використання девайса, який зробить ваш день ще кращим.

Без зайвого шуму

Технологія активного шумозаглушення ANC розуміє ваші потреби, вибираючи з 3 режимів найбільш підходящий. Шумопридушення до -30 дБ повністю ізолює від зовнішніх звуків, включаючи такі сильні джерела як літак, поїзд, метро. Прозорий режим є оптимальним для відпочинку та тренувань: коли ви чуєте і музику, і оточення. Стандартний режим підійде для роботи в приміщеннях із невисоким рівнем шуму.

Чіткість кожного слова

Дзвінки з технологією Crystal Clear стануть ефективнішими та приємнішими. Співрозмовник чітко почує, що ви хочете сказати за рахунок шумопоглинання DSP. Приділіть дзвінкам більше часу, коли рівень фонового шуму знижено до мінімальних показників.

Максимум продуктивності

У бездротовій гарнітурі Haylou Moripods ANC використано чіп Bluetooth 5.2 удосконаленої конструкції. Як тільки ви дістали її з футляра, будь-якої миті вона готова знову почати програвання. Стабільний сигнал забезпечує преміальне звучання у будь-яких умовах. Низька затримка дозволить отримати насолоду від геймінгу.

Перемога без компромісів

Усього 3 дотики до навушника відкривають доступ до режиму роботи з низькою затримкою. Він актуальний для ігрового контенту: за рахунок нього забезпечується повна синхронізація відео та аудіо. Ніщо не завадить вам бути першим!

Аудіо студійного рівня

Абсолютно новий формат звуку забезпечують 10-міліметрові динаміки. Вони ідеально відтворюють басові частоти та вокал, при цьому деталізуючи кожен акцент. Ідеальний баланс між усіма частотами діапазону забезпечено. Звукові системи Android та iOS повністю сумісні з девайсом.

Ще більше автономності

Перед вами техніка, що працює до 30 годин із включеним ANC. Такий запас забезпечує не тільки заряд самих навушників, а й зарядний кейс, що поставляється в комплекті. А без активного режиму шумозаглушення отримайте ще +3 години функціональності Haylou Moripods ANC.

Стиль та ергономіка

Плавні лінії та мінімалізм – основа дизайнерської концепції. Матова поверхня виглядає на 100% виграшно. Посадка навушника вагою 3.9 г під кутом 35° забезпечує максимальний комфорт. А для кращого розміщення оберіть амбушури за своїм розміром.

Доторкніться до досконалості

Зовнішня сенсорна панель проста в керуванні. Одинарний дотик протягом 1.5 секунд ставить на паузу або запускає трек, приймає або завершує дзвінок. Подвійний клік відхиляє або перемикає музичну композицію. Потрійне торкання включає шумопоглинання або режим низької затримки.

Bluetooth кодеки
LHDC
Інтерфейс зарядки
USB Type-C
Інтерфейс підключення
Bluetooth
Активне шумозаглушення
є
Акустичне оформлення
закриті
Версія Bluetooth
5.2
Діаметр випромінювача
10 мм
Діапазон відтворюваних частот
20 - 20000 Гц
Конструкція
вакуумні / внутрішньоканальні
Конструкція мікрофона
вбудований у корпус
Матеріал амбушур
силікон
Наявність мікрофону
з мікрофоном
Опір навушників
32 Ом
Підключення
бездротове
Призначення
для телефону, для ноутбука
Тип
TWS (True Wireless Stereo)
Тип випромінювача
динамічний
Час роботи від акумулятора
8 год
Чутливість
102 дБ

Додатково

Особливості
прийняти/відхилити виклик, управління треками, прозорий режим

Фізичні характеристики

Вага
3.9 г
Колір
White

Інші

Виробник
Haylou
Модель
Moripods ANC White
Артикул
974982
Гарантія, міс
12
Штрихкод
6971664932768
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Навушники Haylou W1 White (882450)
Комфорт бездротового форматуБездротові навушники Haylou W1 адаптовані для щоденного застосування, чим би ви не займалися: спорт, п..
1502 грн.
Навушники HP DHE-7003 Volume Control Black (DHE-7003)
Універсальні дротові навушники з мікрофоном HP DHE-7003 – це хороший варіант мобільної гарнітури для відеоігор, прослуховування му..
465 грн.
Навушники HP DHE-8003 Gaming 7.1 Sound RGB USB Black (DHE-8003)
Створена, щоб дарувати звук відмінної якості, ігрова гарнітура HP DHE-8003 допоможе з головою поринути у світ улюблених ігор. Стил..
1459 грн.
Навушники HP DHE-8005 Gaming USB 7.1 Black (DHE-8005U)
Створені, щоб дарувати звук відмінної якості, ігрові навушники з мікрофоном HP DHE-8005 допоможуть з головою поринути в улюблений ..
1502 грн.
Навушники HP DHH-3114 Gold (DHH-3114GD)
Універсальні дротові навушники з мікрофоном HP DHH-3114 — це хороший варіант мобільної гарнітури для відеоігор, прослуховування му..
468 грн.
0