Навушники Logitech G335 Wired Gaming Mint (981-001024)

Код товару:
97739-01
Артикул:
U0628406
Виробники
Logitech


3518 грн.


ГРАЙТЕ СТИЛЬНОКомпактна і сучасна. G335 — поєднання стилю і зручності. Представляємо вашій увазі здвоєне наголов'я з регульованим ремінцем для забезпечення зручної посадки гарнітури. Завдяки підтримці технології Plug-and-play і вбудованим елементам управління гарнітура практично миттєво підключається до пристрою, дозволяючи відразу зануритися у віртуальний світ. Залишилося тільки вибрати колір, відповідний вашим перевагам і індивідуального стилю.ГРАЙТЕ З КОМФОРТОММ'яке наголов'я рівномірно розподіляє вагу пристрою і знижує тиск на голову. М'які амбушюри з пінополімерів з ефектом пам'яті, обтягнуті міцною дихаючою тканиною, щільно прилягають до вух і в той же час не викликають дискомфорту. При вазі всього 240 грамів гарнітура G335 є зменшеною і полегшеною версією бездротової гарнітури G733 LIGHTSPEED, яка отримала заслужене визнання.ГРАЙТЕ З КОМФОРТОММ'яке наголов'я рівномірно розподіляє вагу пристрою і знижує тиск на голову. М'які амбушюри з пінополімерів з ефектом пам'яті, обтягнуті міцною дихаючою тканиною, щільно прилягають до вух і в той же час не викликають дискомфорту. При вазі всього 240 грамів гарнітура G335 є зменшеною і полегшеною версією бездротової гарнітури G733 LIGHTSPEED, яка отримала заслужене визнання.МОЖЛИВІСТЬ РЕГУЛЮВАТИ РОЗМІРМ'яке еластичне наголов'я відповідає формі голови і може регулюватися для забезпечення зручної посадки. Чашки навушників можна зрушувати вгору або вниз, щоб вам було комфортно користуватися гарнітурою.ВБУДОВАНІ ЕЛЕМЕНТИ УПРАВЛІННЯВикористовуйте регулятор, розташований на чашці навушника, для зміни рівня гучності музики або звукового супроводу гри. Піднявши мікрофон, можна миттєво вимкнути голосовий зв'язок або прибрати пристрій, коли в ньому немає необхідності.

Інтерфейс підключення
Jack 3.5 мм
Акустичне оформлення
закриті
Діаметр випромінювача
50 мм
Діапазон відтворюваних частот
20 - 20000 Гц
Довжина шнура
2 м
Конструкція
повнорозмірні
Конструкція мікрофона
винесений
Матеріал амбушур
силікон
Наявність мікрофону
з мікрофоном
Опір навушників
32 Ом
Підключення
дротове
Призначення
для комп'ютера, для консолі
Рік випуску
2021
Тип
геймерські (ігрові)
Тип кріплення
наголов'я
Форма штекера
прямий
Чутливість
87 дБ

Додатково

Особливості
частотний діапазон мікрофона: 100 гц - 10 кгц, спрямованість мікрофона: кардіоїдний (однонапрямний), мікрофон (на тримачі), дифузори: 40 мм, аудіороз'єм 3.5 мм, пк, xbox, playstation, nintendo switch і мобільні пристрої з аудіороз'ємом 3.5 мм. під'єднання plug-and-play сертифікація для роботи з програмою discord, xbox-сумісність

Фізичні характеристики

Вага
240 г
Колір
Mint

Інші

Виробник
Logitech
Модель
G335 Wired Gaming Mint
Артикул
981-001024
Гарантія, міс
24
Штрихкод
5099206094802
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Навушники JBL JR 310 Blue (JBLJR310BLU)
Безпечні, легкі і розраховані на дітей, навушники JBL JR310 спеціально створені, щоб доставити легендарний звук JBL і розважитися ..
745 грн.
Навушники Gembird MHS-03-BKRD Black/Red (MHS-03-BKRD)
Особливості:Стереогарнітура з обертовою штангою мікрофонаПрактичний вбудований регулятор гучностіВеликі зручні амбушуриЗручне регу..
394 грн.
Навушники Gembird MHS-03 White/Red (MHS-03-WTRD)
Особливості:Стереогарнітура з обертовою штангою мікрофонаПрактичний вбудований регулятор гучностіВеликі зручні амбушуриЗручне регу..
273 грн.
Навушники 2E CH11 USB (2E-CH11SU)
Легка і зручна стерео гарнітура 2E краще рішення для дому та офісу. Відмінне звучання і комфорт у використанні. Чутливий мікрофон ..
457 грн.
0