Навушники QCY H4 ANC Black (998773)

Код товару:
128394-01
Артикул:
U0851455
Виробники
QCY


2499 грн.


Насолоджуйтеся реалістичним звуком

Сертифікація Hi-Res гарантує відтворення аудіо з високою деталізацією та чіткістю. Великі динаміки навушників QCY H4 ANC забезпечують звук без спотворень. Активне шумозаглушення знижує навколишній шум, дозволяючи вам зануритися в музику або сконцентруватися на завданнях. 70 годин роботи без підзарядки забезпечують безперервний звуковий досвід протягом цілого дня. Девайс підтримує багатоточкове підключення. QCY App налаштовує звук, функції шумопоглинання та інші параметри.

Студійне звучання

Сертифікація Hi-Res підтверджує високу якість відтворення, розкриваючи кожну деталь композиції. Частотний діапазон до 40 кгц забезпечує трансляцію широкого спектру звуків. Вам залишається лише поринути в атмосферне аудіо чудової якості.

Виберіть свій сценарій тиши

Гібридне шумозаглушення ANC до 43 дБ здатне придушувати шум на такому рівні, щоб вас не відволікали фонові звуки. Навушники пропонують 4 встановлені режими придушення шуму, адаптовані під різні ситуації: для офісу, бібліотеки або кафе; літака та потягу; шопінгу та очікування на автобусних зупинках; вітряної погоди.

Один рух – і ви в дискусії

Режим прозорості дозволить швидко включити на QCY H4 ANC функціонал, з яким зовнішній звук передається через мікрофони навушників. Це може бути корисним, коли потрібно швидко перейти на зовнішні джерела – наприклад, щоб почути оголошення на вокзалі або провести коротку розмову без зняття навушників.

М'які, немов хмарка

Амбушюри виконані з м'якої та приємної на дотик штучної шкіри. Їх конструкція забезпечує комфортне прилягання до вух та мінімізує тиск. Завдяки ефекту пам'яті накладки поступово набувають форми вашого вуха, що додатково покращує посадку. Це гарантія вашого комфорту при носінні гарнітури протягом тривалого часу.

Заряд, з яким під силу все

Без підзарядки навушники QCY H4 ANC працюють протягом 70 годин, якщо ви не використовуєте шумоприглушення. З активною функцією ресурс скорочується до 60 годин. Загалом його вистачає на прослуховування близько 1050 музичних треків чи перегляд 35 фільмів.

Спілкування без обмежень

Навушники обладнані двома мікрофонами, які дозволяють акуратно фільтрувати шуми навколишнього середовища та забезпечувати чіткість і ясність вашого мовлення. Технологія ENC додатково покращує якість звуку, ізолюючи голос від фонових шумів. Так ви можете розраховувати на комфортну комунікацію та повне порозуміння зі співбесідником.

Інтерфейс зарядки
USB Type-C
Інтерфейс підключення
Jack 3.5 мм, Bluetooth
Активне шумозаглушення
є
Акустичне оформлення
закриті
Діаметр випромінювача
40 мм
Діапазон відтворюваних частот
20 - 20000 Гц
Кількість jack(ів)
1
Конструкція
повнорозмірні
Конструкція мікрофона
вбудований у корпус
Матеріал амбушур
екошкіра
Наявність мікрофону
з мікрофоном
Підключення
комбіноване
Призначення
для телефону, для телевізора, для ноутбука
Тип випромінювача
динамічний
Тип кріплення
наголов'я
Час роботи від акумулятора
до 70 год
Чутливість
43 Дб

Додатково

Особливості
регулятор гучності звуку, складна конструкція

Фізичні характеристики

Колір
Black

Інші

Виробник
QCY
Модель
H4 ANC Black
Артикул
998773
Гарантія, міс
12
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Навушники QCY MeloBuds ANC HT05 Black
Новий рівень звучання від QCYБездротові навушники QCY MeloBuds ANC HT05 важать настільки мало і мають таку зручну форму, що дозвол..
1425 грн.
Навушники QCY T18 White (BH21QT18B)
..
1621 грн.
Навушники QCY T19 Black (BH21QT19A)
..
807 грн.
Навушники Razer Barracuda X 2022 Roblox Edition Black (RZ04-04430400-R3M1)
Razer Barracuda XГібридна звукова свободаГра вдома з повним зануренням або зручне джерело звуку в дорозі - Razer Barracuda X призн..
6999 грн.
0