Підставка до ноутбука Deepcool U PAL

Код товару:
92692-01
Артикул:
U0642259
Виробники
Deepcool


733 грн.


Підставка для ноутбука Deepcool U PALU Pal об'єднує в собі велич класичної архітектури і найкращу ефективність охолодження. Виявлено, що гарячі зони часто розташовуються по боках від центру ноутбука. U-канальне охолодження волоіє двома 14-см вентиляторами по сторонах, щоб охолодити ці гарячі зони. При цьому через вільну зону в центрі підставки гаряче повітря вільно несеться і розсіюється в просторі.


Високошвидкісне USB 3.0 підключення дозволяє підключати зовнішні жорсткі диски безпосередньо до порту підставки. Регулювання кута нахилу підставки збереже ваше здоров'я. Розслабилися, розважаєтесь або працюєте, сидите або лежите, U Pal підлаштується під вашу позу, використовуючи будь-який з шести можливих кутів нахилу. Два вбудованих 14 см вентилятора обертаються на 1000 оборотів в хвилину, залишаючи ноутбук холодним. Шум, однак, залишається помірним, щоб не відволікати вас від роботи або навчання.

Матеріал
метал + пластик
Метод охолоджування
2 вентилятора по 140 мм, 25 дБ, 1000 RPM
Розмір
390 х 280 х 27.5 мм
Сумісність
для ноутбуків з діагоналлю екрану до 15.6"
Тип
Для ноутбуків до 15'

Додатково

Особливості
USB Hub

Фізичні характеристики

Колір
чорний

Інші

Виробник
Deepcool
Модель
U PAL
Артикул
U PAL
Гарантія, міс
12
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Підставка до ноутбука Deepcool WIND PAL MINI
Підставка для ноутбука Deepcool WIND PAL MINIКласична підставка Wind Pal тепер доступна для ноутбуків з діагоналлю 14"! Wind Pal M..
472 грн.
Підставка до ноутбука Deepcool Multi Core X8
Підставка для ноутбука Deepcool Multi Core X8Інноваційний дизайн. DeepCool, лідируючий виробник широкого спектру комп'ютерних сист..
1624 грн.
Підставка до ноутбука Deepcool Multi Core X6
Підставка для ноутбука Deepcool Multi Core X6 - корисний аксесуар, який захистить від перегріву Ваш ноутбук. Виконана у формі "мет..
1077 грн.
Підставка до ноутбука Deepcool N1 Black
Deepcool N1 Black - це стильна і практична підставка для охолодження ноутбуків з діагоналлю 15.4 "і нижче. Пристрій виконаний з пл..
685 грн.
Підставка до ноутбука Deepcool N8 Black
Охолоджуюча підставка Deepcool N8 може служити і в якості USB хаба, який дозволяє розгалужувати один USB порт на три рівноцінні по..
1173 грн.
0