Сканер Kodak i940 mobile (1960988)

Код товару:
98438-01
Артикул:
U0176220
Виробники
Kodak


13431 грн.


Сканер документів Kodak i940 mobile (1960988)
Потужний, продуктивний і портативний сканер документів Kodak ScanMate i940 зі зручними функціями - ідеальне рішення для фахівців, що працюють в невеликому офісі, а так само для знаходяться в постійному русі. Унікальні особливості в поєднанні з невисокою ціною роблять даний сканер дуже привабливим. Сканер Kodak ScanMate i940 поставляється з інтелектуальними приладдям, які полегшують користувачам збір, оцифровку і завантаження матеріалів в системи, які можуть керувати цими матеріалами більш ефективно. Це зручний варіант як для використання в офісі, так і для ділових поїздок, завдяки легкості і компактності конструкції.

Поєднання швидкості і простоти експлуатації дозволяє компаніям, незалежно від їх розміру, впроваджувати настільний сканування в свої робочі процеси. Зі швидкістю до 20 сторінок в хвилину (при двосторонньому скануванні - до 40 зображень в хвилину) і дозволом до 600 т / д він забезпечує надійне сканування документів в кольорі, в відтінках сірого або в чорно-білому режимі. Пристрій автоматичної подачі документів великої місткості може обробляти широкий спектр носіїв від DIN-A4 до візитних карток і оснащений ексклюзивним пристроєм подачі жорстких карток.

Kodak ScanMate i940 сумісний з драйверами TWAIN і ISIS для простоти установки і інтеграції з існуючими системами і використовуваним програмним забезпеченням. Нова функція харчування від USB розширює мобільність i940, дозволяючи користувачам забезпечувати харчування сканера виключно через підключення до порту USB на комп'ютері. Технологія Kodak Smart Touch забезпечує простоту використання і підвищення продуктивності в скануванні з розподілом файлів за допомогою натискання однієї кнопки. Smart Touch дозволяє користувачам переміщати файли, такі як JPEG, TIFF, Word і PDF-файли з можливістю пошуку по одній або декількох сторінках, безпосередньо в електронну пошту, MICROSOFT SHAREPOINT або хмарні сервери, мережеві папки і інші програмні додатки.

Технологія Kodak Perfect Page включає вбудовані інструменти підвищення якості зображення, забезпечуючи високу якість зображення, чіткість тексту і яскравість кольорів. Навіть найскладніші типи документів, а також документи різного формату, можна сканувати без необхідності перенастроювання сканера. Зображення з різних документів і інформаційних носіїв налаштовуються і використовуються за допомогою декількох додаткових функцій, в тому числі усунення перекосу, поворот зображення, видалення порожніх сторінок виходячи з вмісту, електронне виняток квітів і автоматична настройка яскравості та контрастності для поліпшення якості передачі тексту.

Відмінною особливістю комплектації сканера Kodak i940 є наявність програмного забезпечення для роботи з візитками NewSoft Presto! BizCard6 - в комплекті поставляється повна версія! BizCard6 - відмінний додаток, що дозволяє сканувати, розпізнавати візитні картки, зберігати інформацію і передавати її в популярні поштові клієнти або будь-які інші мессенжери, що містять контакти. Програма відмінно справляється з візитками російською мовою! У поєднанні з даними ПЗ, а так само з можливістю автономної роботи сканера Kodak i940 без підключення до мережі живлення, даний сканер можна рекомендувати в якості сканера візиток, в якості альтернативного варіанту спеціалізованих рішень, таких як IRISCard.

Ємність лотка автоподатчика
20 аркушів
Інтерфейс користувача
програмна клавіатура
Датчик зображення
CCD
Двосторонній
так
Джерело живлення
220 В/USB
Кількість швидких кнопок
2
Оптична роздільна здатність
600х600 dpi
Підтримка ОС
Windows, OS X
Розмір області сканування
216 x 1524 мм
Розрядність кольорового сканування
48 біт
Розрядність сканування з відтінками сірого
8 біт
Тип
протяжний
Тип підключення
USB
Швидкість остаточного сканування
(A4, 200 dpi): 30

Фізичні характеристики

Висота
78 мм
Глибина
107 мм
Ширина
289 мм
Вага
1.3 кг

Інші

Виробник
Kodak
Модель
i940 mobile
Артикул
1960988
Гарантія, міс
12
Штрихкод
41771960988
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Сканер HP Scan Jet Pro N4600 fnw1 з Wi-Fi (20G07A)
Продуктивність для робочих груп.Скануйте до 80 зображень (40 сторінок) на хвилину за допомогою двобічного однопрохідного пристрою ..
43318 грн.
Сканер Plustek SmartOffice PS286 (0196TS)
Відома як постачальник рішень світового класу у сфері спостереження та оброблення зображень, компанія Plustek виробляє високоякісн..
17349 грн.
Сканер Epson Perfection V39II (B11B268401)
Витончений Epson Perfection V39 робить сканування, відновлення та обмін фотографіями легшими, ніж будь-коли. Завдяки оптичній розд..
4420 грн.
Сканер HP Scan Jet Pro 2600 f1 (20G05A)
Підвищіть продуктивність професійного сканування за допомогою швидкого, компактного та надійного сканера HP ScanJet Pro, призначен..
20639 грн.
Сканер Epson WorkForce DS-70 (B11B252402)
Виняткова компактністьEpson WorkForce DS - 70 є одним з найбільш компактних і легких сканерів в своєму класі. Завдяки невеликим га..
8067 грн.
0