Килимок для мишки Logitech G840 Gaming Mouse Pad Black (943-000777)

Код товару:
135977-01
Артикул:
U0736159
Виробники
Logitech


1650 грн.


Один широкий килимок для миші

Завдяки збільшеній поверхні килимок G840 надає додатковий ігровий простір. Забудьте про маленькі килимки та пов'язані з ними обмеження.

Особлива поверхня для максимальної продуктивності

Ігрові миші працюють на такій поверхні з найвищою точністю, без збоїв та затримок, оскільки датчик оптимальним чином узгодить хід курсору з рухами миші навіть при швидкому її переміщенні.

Середній коефіцієнт поверхневого тертя

Килимок забезпечує чіткий тактильний відгук, дозволяючи відчути кожен рух миші. Ви швидко навчитеся правильно розподіляти зусилля для точного виконання потрібних рухів - від блискавичних маневрів до ретельно вивірених дій на низькій швидкості.

Стійка гумова основа

У деяких іграх потрібно часто виконувати швидкі рухи, що повторюються при низькому рівні чутливості миші. Завдяки гумовій підкладці килимок навіть при інтенсивних маніпуляціях подібного роду лежить рівно і нерухомо, а миша плавно ковзає по всій поверхні. Для своїх розмірів килимок має невелику товщину (всього 3 мм), тому він щільно прилягає до стільниці і не зсувається під натиском миші та клавіатури.

Згорнув — і в дорогу

Килимок G840 виготовлений із міцного та еластичного матеріалу. Його можна швидко і легко згорнути та покласти в чохол, що входить до комплекту. Беріть його з собою і перебувайте з комфортом за будь-яким комп'ютером, де потрібно використовувати мишу та клавіатуру.

Матеріал
гума, тканина
Розміри
900 x 400 мм
Тип поверхні
control

Фізичні характеристики

Колір
чорний

Інші

Виробник
Logitech
Модель
G840 Gaming Mouse Pad Black
Артикул
943-000777
Гарантія, міс
24
Штрихкод
5099206104303
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Килимок для мишки Lorgar Legacer 753 Black (LRG-CMP753)
Зустрічайте Lorgar Legacer: килимок для миші, створений для поліпшення вашого ігрового досвіду. Серія Legacer розроблена, щоб дати..
479 грн.
Килимок для мишки Lorgar Legacer 755 Black (LRG-CMP755)
Зустрічайте Lorgar Legacer: килимок для миші, створений для поліпшення вашого ігрового досвіду. Серія Legacer розроблена, щоб дати..
779 грн.
Килимок для мишки Lorgar Main 135 Purple (LRG-GMP135)
Ці ігрові килимки для миші Lorgar змінять ваше сприйняття контролю.The Main High-Speed — серія, призначена для швидкого переміщенн..
492 грн.
Килимок для мишки Lorgar Main 313 Black/Purple (LRG-GMP313)
Серія Main High-Speed для того, щоб ви були швидше за своїх суперників, і це не єдина перевага. Надшвидка поверхня стала можливою ..
361 грн.
Килимок для мишки Lorgar Main 315 Black/Purple (LRG-GMP315)
Серія Main High-Speed для того, щоб ви були швидше за своїх суперників, і це не єдина перевага. Надшвидка поверхня стала можливою ..
489 грн.
0