Мишка 3DConnexion SpaceMouse Pro Wireless (3DX-700075)

Код товару:
136177-01
Артикул:
U0572678
Виробники
3DConnexion


19380 грн.


SpaceMouse® Pro Wireless

СТВОРЕНО для чудового ІНЖЕНЕРНОЇ РОБОТИ

Сучасна робоча станція САПР стає все більш мобільною. SpaceMouse Pro Wireless пропонує професіоналам САПР передову ергономіку, міць і індивідуальну настройку SpaceMouse Pro в форматі, спеціально призначеному для інженерів, архітекторів або дизайнерів, які перебувають в русі. SpaceMouse Pro Wireless - це маленький, високопродуктивний універсальний приймач, USB-концентратор і стильний дорожній чохол, де б ви не знаходилися.

Бездоганна навігація в 3D інженерному проектуванні

Підключайтеся до проектів, як ніколи раніше, з контролером 3Dconnexion 6-ступенів свободи (6DoF). Легко взаємодійте з 3D-кресленнями і середовищами, акуратно штовхаючи, витягаючи, повертаючи або нахиляючи джоустік. Це звільняє вашу другу руку для одночасного використання стандартної миші для легкого вибору, створення і редагування моделей. Це просто, інтуїтивно зрозуміло і пропонує глибоку тактильний зв'язок між професіоналами САПР і їх роботою.

SpaceMouse Pro підтримує всі провідні в галузі додатки САПР і 3D.

Свобода використання бездротових мереж

SpaceMouse Pro Wireless забезпечує підключення в реальному часі до вашого 3D-контенту за допомогою бездротової технології 2,4 ГГц. Використовуючи універсальний приймач 3Dconnexion, професіонали САПР можуть розраховувати на надійність реагування проводового продукту.

SpaceMouse Pro Wireless завжди доступний в будь-якому місці і в будь-який час, коли потрібно до двох місяців використання, а потім потрібно зарядка * і стильний чехол.чехол.

Покращена ергономіка і ефективність

на вашому робочому місці САПР

Коли миша інтенсивно використовується з повторюваними рухами, це може привести до болю і функціональних порушень, також відомим як синдром RSI або «Синдром хронічного розтягування сухожиль».

Робота двома руками - з тривимірною мишею в лівій руці і звичайної мишею в правій руці - допомагає запобігти ці симптоми, роблячи робочий процес САПР значно більш ефективним і здоровим

Професійне виконання на кінчиках ваших пальців

Professional Performance

SpaceMouse Pro Wireless автоматично розпізнає середу і призначає відповідні команди чотирьох великих інтелектуальних функціональних клавіш, допомагаючи фахівцям САПР працювати розумніше, а не старанніше.

Екранне меню забезпечує зручний візуальне нагадування про командах, призначених інтелектуальним функціональних клавіш на екрані комп'ютера, допомагаючи зберігати фокусування.

Змініть свої специфікації, в ергономічному комфорті

SpaceMouse Pro Бездротові модифікатори клавіатури забезпечують легкий доступ до функцій Control, Shift, Alt, Esc, економлячи час за рахунок скорочення руху рук на клавіатурі.

Повнорозмірний упор для рук з м'яким покриттям забезпечує максимальний комфорт і оптимальне положення рук, дозволяючи легко і просто утримувати кришку контролера.

Клавіші швидкого перегляду: Кожен кут покритий

QuickView-Keys

SpaceMouse Pro Wireless надає чотири клавіші QuickView для доступу до декількох уявленням, що спрощує виявлення помилок, пошук альтернатив і більш ефективне представлення роботи.

Кнопка повороту відключає осі обертання, забезпечуючи одночасну навігацію з панорамированием і масштабуванням в робочих режимах, таких як малювання ескізів.

Інтерфейс підключення
USB адаптер 2.4 ГГц
Живлення
акумулятор
Підключення
бездротове
Роздільна здатність (max)
н. д.
Тип
Оригінальний дизайн
Тип датчика
оптичний

Додатково

Особливості
програмовані кнопки

Фізичні характеристики

Колір
чорний

Інші

Виробник
3DConnexion
Модель
SpaceMouse Pro Wireless
Артикул
3DX-700075
Гарантія, міс
12
Штрихкод
4260016341047
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Мишка 3DConnexion SpaceMouse Wireless (3DX-700066)
SpaceMouse Wireless — просунута 3D-навігація будь-де Сучасний робочий простір для інженерів є різноманітний, гнучкий та мобільний...
8360 грн.
Мишка 3DConnexion SpaceMouse Wireless Kit 2 (3DX-700108)
SpaceMouse Wireless Kit 2 — мобільне рішення для САПР Високопродуктивне мобільне рішення SpaceMouse Wireless Kit 2 забезпечує робо..
11795 грн.
Мишка A4Tech Bloody ES7 Esports Black
Особливості6000 CPI, 5 рівнів, регульований. Натисніть [+] / [-], щоб перемкнути роздільну здатність 1000/1200/1600/2000/6000 CPI...
754 грн.
Мишка A4Tech Bloody P90s RGB Activated USB Black (Bloody P90s Stone Black)
Ще більше контролю та точності! Налаштуйте свою мишу для повного занурення в ігровий світ. Особливості Регульована роздільна здат..
1120 грн.
Мишка A4Tech Bloody R90 Plus Wireless Black (Bloody R90 Plus Black)
Ігрова миша з бездротовим інтерфейсом підключення A4Tech R90 Plus Bloody – ніяких перешкод та максимум продуктивності.ОсобливостіБ..
1556 грн.
0