Система водяного охолодження GIGABYTE AORUS LIQUID COOLER 280

Код товару:
35691-01
Артикул:
U0416906
Виробники
GIGABYTE


6333 грн.


Система рідинного охолодження Gigabyte Aorus Liquid Cooler 280 сумісна з усіма сучасними сокетами AMD і Intel, а також пропонує низку спеціальних функцій:

  • У водоблок вбудований дисплей, який не тільки дає змогу користувачеві настроїти зовнішній вигляд на свій смак, але й вивести безпосередньо температуру або швидкість вентиляторів. А також на дисплей можна виводити текст або зображення на вибір користувача.
  • Комплектні два 140 мм вентилятори мають RGB-підсвітку, яку теж можна настроїти під дизайн системи. Вентилятори обладнані подвійними кульковими підшипниками, що гарантують тривалий термін експлуатації та тиху роботу. Швидкість вентиляторів автоматично контролюється залежно від температури CPU, щоб знизити рівень шуму.
  • Gigabyte вбудувала в систему помпу Asetek 6-го покоління. Вона має працювати дуже тихо, але водночас забезпечувати достатній потік рідини. Якщо вірити Gigabyte, порівнюючи з такими ж вентиляторами й теплообмінником конкурентів, нова СВО забезпечує температури на 7% нижчі.
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Система водяного охолодження GIGABYTE AORUS LIQUID COOLER 360
Система рідинного охолодження Gigabyte Aorus Liquid Cooler 360 сумісна з усіма сучасними сокетами AMD і Intel, а також пропонує ни..
7327 грн.
Кулер до процесора GIGABYTE ATC800
Під час ігрових баталій температура комп'ютерних компонентів може досягати критичних значень. Охолодження компонентів може безпосе..
4194 грн.
Кулер до процесора ID-Cooling DK-03
Кулер ID-COOLING DK-03 призначена для обмежених за висотою корпусів і цей параметр у неї становить всього 63 міліметри. Технічно в..
256 грн.
Кулер до процесора LC-POWER LC-CC-120-RGB
Ефективний радіатор — ребра радіатора виготовлені з чистого алюмінію. Завдяки великій площі та продуманій аеродинамічній формі рад..
1205 грн.
Кулер до процесора Noctua NH-U9S
Продовжувач традицій Noctua NH-U9 серії, охолоджувач Noctua NH-U9S є висококласною процесорною системою охолодження баштового типу..
3093 грн.
0