Мультитул LEATHERMAN Juice CS4- GRANITE GRAY кожаный чехол (831940)

Код товару:
62138-01
Артикул:
U0292369
Виробники
LEATHERMAN


2936 грн.


Мультітули leatherman — це корисний інструмент з безліччю функцій, здатний виручити вас у різних життєвих ситуаціях. Ці пристосування завоювали величезну популярність при використанні, адже вони знімають необхідність без кінця «тягати» з собою різні види інструментів. Без мультитула не обійтися в піших або велосипедних походах, а також при поїздках на дачу або звичайних пікніках на природі.
Представники лінійки Juice — це якісні багатофункціональні інструменти з великим терміном служби.Мультитул Leatherman Juice CS4 GRANITE GRAY – самий тонкий варіант серії Juice, що дозволяє носити інструмент в кишенях штанів, не боячись, що він буде помітний оточуючим. Особливістю багатофункціонального предмета вважається повністю сталевий корпус і накладки на рукоятках з анодованого алюмінію. У набір увійшов клинок зі сталі марки 420HC, пила, алмазний напилок, штопор, викрутки, а також інші інструменти, які можуть знадобитися в різних життєвих ситуаціях.Всі опції надійно зафіксовані по боках мультитула від випадкового закриття в процесі експлуатації завдяки пружній оболонці механізму. Страхувальне кільце дозволяє закріпити інструмент на рюкзаку або використовувати у вигляді брелока на ключі. Модель Leatherman Juice CS4 оформлена в класичному для мультитула Leatherman формі пасатижів, в рукоятки яких вмонтовані всі перераховані інструменти. Їх компонування відрізняється особливою продуманістю, що робить використання мультитула дуже простим і зручним. Крім раціонального пристрою мультитул відрізняється найвищою якістю сполук — весь комплекс ідеально збалансований і функціонує просто бездоганно, ніде нічого не заїдає і не застряє. Користуватися таким інструментом - справжнє задоволення.

Інструменти в комплекті
Викрутка хрестова, Гострогубці, пасатижі, викрутка екстра-маленька, кусачки для твердого дроту, Викрутка плоска мала, Викрутка плоска середня, Кусачки, Відкривачка для пляшок, Консервний ніж, Штопор, Шило, Ножиці, Ніж, Пила
Довжина
82 мм
Кількість інструментів
15
Тип
кишеньковий

Фізичні характеристики

Вага
159 г

Інші

Виробник
Leatherman
Модель
Juice CS4- GRANITE GRAY кожаный чехол
Артикул
831940
Гарантія, міс
300
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Мультитул NexTool Motool (KT5023)
Компактний і практичний мультиінструмент, який об'єднав в собі 9 функцій. У складі - високоякісна сталь марки 30Cr13. 30Cr13 - нер..
2032 грн.
Мультитул NexTool EDC box cutter Shark Black (KT5521Black)
Мультитули увійшли в наше життя, міцно закріпившись в побуті, як зручний, функціональний помічник, який завжди під рукою. Кількіст..
249 грн.
Мультитул NexTool EDC box cutter Shark Blue (KT5521Blue)
Мультитули увійшли в наше життя, міцно закріпившись в побуті, як зручний, функціональний помічник, який завжди під рукою. Кількіст..
225 грн.
Мультитул Leatherman Juice B2- Granite (832365)
Мультітули leatherman — це корисний інструмент з безліччю функцій, здатний виручити вас у різних життєвих ситуаціях. Ці пристосува..
1084 грн.
Мультитул Stanley 12 в 1 (STHT0-28111)
Підбір інструментів мультіінструменту дозволяє виконати всі найбільш розповсюджені роботи не тільки в похідних умовах, але і по до..
791 грн.
0