Пилосос Ardesto RVC-S1300W

Код товару:
140815-01
Артикул:
U0691246
Виробники
Ardesto


5707 грн.


Універсальний прибиральник
Дві бічні щітки робота-пилососа та фібра-наметник здатні працювати на п'яти типах підлогового покриття, що прибирає потребу у використанні додаткового обладнання для прибирання будинку. Тверда підлога у ванній, дерев'яне покриття або ламінат – у кабінеті, килим у вітальні та лінолеум на кухні будуть однаково чистими завдяки універсальності ARDESTO RVC-S1300W.
Три режими прибирання
Максимальної ефективності роботи ARDESTO RVC-S1300W можна досягти завдяки встановленню відповідного режиму прибирання. Пилосос оснащений трьома такими, чого цілком достатньо: автоматичне прибирання, прибирання по периметру та прибирання однієї кімнати.
Автономність
Повний заряд батареї ємністю 2500 мАг дозволяє ARDESTO RVC-S1300W працювати автономно до 90 хв. Коли ж заряд добігатиме кінця, пристрій самостійно повернеться до станції, щоб підзарядитися. Процес заряджання займе від 240 до 300 хв, а потім робот знову готовий до роботи.
Контроль і безпека
Якщо в будинку підлога знаходиться на різних рівнях, можна не хвилюватися, що робот-пилосос впаде або перевернеться, адже він оснащений спеціальним датчиком, і він відчуває небезпеку. Також він чудово розуміє, де знаходяться стіни, меблі та інші перешкоди. Як звичайні, і встановлені з допомогою функції Electronic Wall. А за допомогою спеціальної магнітної смуги, що є в комплекті, можна фізично відокремити зони в приміщенні, які робот-пилосос ігноруватиме під час прибирання.

Ємність аккумулятору
2500 mAh
Ємність водяного баку
0.11 л
Ємність пилозбірника
0.4 л
Довжина шнура
бездротовий
Кількість шарів фільтрації
2
Насадки (у комплекті)
2
Рівень шуму
65 дБ
Робочий радіус
120 м2
Розмір
326 х 82 мм
Споживана потужність
25 Вт
Тип живлення
акумулятор
Тип керування
пульт ДК, на корпусі
Тип пилозбірника
контейнер
Тип пилососа
робот
Тип прибирання
сухе, вологе
Фільтр на виході
НЕРА
Час зарядки
5 год
Час роботи на одному заряді
90 хвилин

Додатково

Особливості
режим руху вздовж перешкоди, прибирання по периметру приміщення, покриття з дерева, датчик перешкод, лінолеум, ламінат, ворсистий килим, автоматична підзарядка (повернення на базу), датчик перепаду висоти

Фізичні характеристики

Вага
3.5 кг
Колір
білий

Інші

Виробник
Ardesto
Модель
RVC-S1300W
Артикул
RVC-S1300W
Гарантія, міс
12
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Пилосос Artel VCC 0220 Vinous (VCC0220Vinous)
Пилосос АртільПилосос Artel VCC 0220 поєднує в собі компактність і високу потужність всмоктування, що робить його дуже затребувани..
5096 грн.
Пилосос Aspiring Aspiring Dust 1
Автомобільний пилосос Aspiring Dust 1 з максимальною споживаною потужністю 70 Вт призначений для збирання грубого сміття і дрібних..
1540 грн.
Пилосос Aspiring Aspiring Dust 2 Battery and Cord, 6 kPa
Автомобільний пилосос Aspiring Dust 2 має високу потужність всмоктування, тому може збирати як сухе сміття, так і рідини (краплі в..
2030 грн.
Пилосос Aspiring Aspiring Dust 5 Brushless 16000 kPa Wireless and Cord
З новим пилососом Aspiring Dust 5 прибирання машини буде як ніколи швидким і ефективним. Завдяки 100 Вт вбудованої потужності та с..
2255 грн.
Пилосос Bosch BWD 421 POW
Багатофункційний помічникБагатофункціональний помічник — це дійсно зручно: використовуйте універсальну насадку для звичайних забру..
11671 грн.
0