Ваги підлогові Cecotec CCTC-04091

Код товару:
121194-01
Артикул:
U0777326
Виробники
Cecotec
Расположение:
https://brain.com.ua/ukr/Vagi_pidlogovi_Cecotec_CCTC-04091-p959023.html


28624 грн.


Бажаєте виміряти не лише вагу, а й ще дев'ять параметрів тіла? Смарт-ваги CECOTEC Surface Precision допоможуть! До того ж вони легко підключаються до смартфону через Bluetooth, дозволяють контролювати вагу 8 різних користувачів, відстежують статистику, а в режимі BabyWeight можна зважити багаж, домашніх вихованців та дітей. Набір розумних датчиків робить зважування мегаточним, а надійна платформа з нержавіючої сталі та загартованого скла витримує вагу до 180 кг. У комплекті ви отримаєте стрічку для вимірювання об'ємів.

Вимірюють 10 параметрів

Розумні ваги CECOTEC Surface Precision за допомогою спеціального безпечного імпульсу вимірюють внутрішній жир, вагу, індекс маси тіла, вісцеральний жир, кістки, вік тіла, м'язи, основний обмін, воду та оцінюють фізичний стан.

Всі дані у смартфоні

Фірмова програма смарт-ваг CECOTEC Surface Precision сумісна з IOS та Android, вона допоможе зручно візуалізувати статистику та всі дані. Також смарт-ваги працюють з такими програмами, як IWELLNESS, OKOK, BALANZAPP, AIFIT та NEW WELLNESS.

Тонкі, стійкі та безпечні

Утилітарний дизайн пристрою красиво впише його у будь-який інтер'єр, до того ж ваги не ковзають і дуже міцні. 4 батареї ААА поставляються в комплекті, так що ви зможете відразу отримати гаджет та виміряти 10 показників!

Автоматичне вмикання та вимикання

Ергономіка важлива як для форми, так й функціонала. Смарт-ваги CECOTEC Surface Precision автоматично вмикаються після того, як ви наступили на них для зважування, а також автоматично вимикаються.

Повний контроль

Крім смарт-ваг CECOTEC Surface Precision Smart Healthy ви отримуєте також сантиметр, що допоможе контролюватиме не лише вагу, але й свої обсяги. Це особливо важливо для відстеження правильності харчування.

Вбудована пам'ять, користувачів
8
Габарити
310 х 310 мм
Діагностичні вимірювання
рівня метаболізму (BMR), частка жирової тканини, кількість рідини, індексу маси тіла, частка кісткової маси, частка м'язової маси
Додаткові функції
індикація перевантаження, автоматичне відключення, дисплей
Живлення
4 x AAA
Максимальне навантаження
180 кг
Матеріал
загартоване скло
Призначення
побутові, діагностичні
Техніка включення
automatic switch-on
Тип роботи
електронні
Точність вимірювання
100 г

Додатково

Особливості
аналізатор жирової маси, автоматичне включення / відключення

Фізичні характеристики

Вага
1.9 кг
Колір
білий

Інші

Виробник
Cecotec
Модель
CCTC-04091
Артикул
CCTC-04091
Гарантія, міс
24
Штрихкод
8435484040914
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Ваги підлогові Tefal PP1330V0
З Tefal ESSENTIAL DUNES COLLECTION PP1330V0 зручність і простота поєднуються в компактних цифрових вагах, які дозволяють легко зва..
36814 грн.
Ваги підлогові Beurer GS 14
Класичний дизайн, непідвладний віянням часу! Стильні ваги із загартованого скла.РК-дисплей з чіткими символамиОпорна поверхня із б..
1218 грн.
Ваги підлогові Beurer BG 40
Терези з елегантним обрамленням прикрасять Вашу ванну кімнату. Сучасний чорний квадратний дисплей та сенсорне керування забезпечую..
117076 грн.
Ваги підлогові Beurer BF 950 white
Діагностичні ваги Beurer BF 950 з мотивацією задля досягнення поставленої мети. Визначають вагу та інші фітнес-параметри. Їх можна..
199795 грн.
Ваги підлогові Beurer BF 950 black
Діагностичні ваги Beurer BF 950 з мотивацією задля досягнення поставленої мети. Визначають вагу та інші фітнес-параметри. Їх можна..
199795 грн.
0