Блендер Cecotec Power Titanium 2000 Pro Black (CCTC-04118)

Код товару:
121452-01
Артикул:
U0480356
Виробники
Cecotec
Расположение:
https://brain.com.ua/ukr/Blender_Cecotec_Power_Titanium_2000_Pro_Black_CCTC-04118-p722251.html


278419 грн.


Неперевершена сила
Блендер Power Black Titanium 2000 Pro — це набагато більше, ніж блендер. Розроблений для прихильників здорового способу життя, він має потужність 2000 Вт для того, щоб збивати і подрібнювати навіть найтвердіші продукти. Ви можете насолоджуватися найсмачнішими смузі та коктейлями. Завдяки ножу з 8 лезами та дизайну глечика, ви можете готувати ніжні й однорідні суміші. І, крім того, блендер має 3 програми роботи, які допоможуть вам приготувати безліч рецептів коктейлів, смузі, пюре або супів.

Потужність та елегантність на вашій кухні
Відкрийте для себе потужність без обмежень. Блендер Power Black Titanium 2000 Pro має потужність 2000 Вт і 32500 об/хв, за допомогою яких ви можете подрібнювати будь-які продукти, незалежно від того, наскільки вони тверді. Досягайте професійних кулінарних результатів швидко та легко. Крім того, його елегантний і вишуканий дизайн робить блендер ідеальним доповненням на будь-якій кухні.

Ідеальне подрібнення й довговічне заточування
Ідеальне поєднання дизайну та якості. Блендер має 8 лез розроблених, щоб подрібнити всі типи їжі, досягаючи м'яких і однорідних текстур. Крім того, він має чорне титанове покриття, що може збільшувати твердість сталі і зберігати леза гострими упродовж більш тривалого часу. Вони подрібнюють лід і фрукти лише за кілька секунд.

Більш однорідні суміші
Завдяки інноваційному дизайну з квадратною основою й нахилом у чаші блендера, продукти постійно рухаються й не накопичуються в одному місці, що гарантує однорідне змішування. Кришка чаші герметично прикріплена до чаші та захищає вас від розбризкування. Крім того, у чаші є спеціальний отвір, який дає змогу додавати інгредієнти під час роботи міксера.

Скористайтеся перевагою 100% влади
Блендер має металеве зубчасте колесо, яке збільшує його потужність, тому ви можете готувати свої страви швидше й без зусиль.

Найкорисніші смузі
За допомогою спеціальної програми для смузі ви можете приготувати смачні фруктові та овочеві смузі за лічені секунди. Міксер автоматично розганяється доти, поки ви не отримаєте ідеальний однорідний смузі.

Фрапе та коктейлі на ваш смак
Програма Ice Crush призначена для швидкого подрібнення льоду. Ідеально для приготування широкого асортименту смузі, фрапе та коктейлів на ваш смак.

Пюре з найкращими текстурами
Блендер має спеціальну програму для пюре, яка ідеально підходить для приготування різноманітних соусів, пюре та супів. Крім того, завдяки термостійкому глеку ви можете насолоджуватися ними в холодному або гарячому вигляді.

Велика місткість для всієї родини
Блендер виготовлений із матеріалу Tritan, що не містить бісфенолу А, легкого та дуже стійкого до ударів і змін температури. Завдяки місткості 2 л ви можете готувати як холодні, так і гарячі страви для всієї родини. Ідеально, щоб здивувати своїх близьких у найособливіших випадках унікальними й ароматними стравами.

Зручний у використанні
Має поворотну ручку для ручного керування швидкістю. З його допомогою ви можете працювати з необхідною швидкістю, щоб кожна ваша страва мала бажану текстуру. Крім того, завдяки функції Pulse ви можете дробити й подрібнювати найтвердіші продукти, як-от лід або горіхи, на максимальній швидкості.

Ємність склянки
2 л
Габарити
470 х 225 х 190 мм
Кількість оборотів в хвилину
32500 об/хв
Кількість швидкостей
3
Матеріал ніжки блендера
метал
Насадки та ножі
для колки льоду
Подрібнювач
без подрібнювача
Потужність
2000 Вт
Тип
стаціонарний
Турборежим
так

Фізичні характеристики

Вага
4.6 кг
Колір
чорний

Інші

Виробник
Cecotec
Модель
Power Titanium 2000 Pro Black
Артикул
CCTC-04118
Гарантія, міс
12
Штрихкод
8435484041188
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Блендер MPM MBL-18/C
Блендер МРМ MBL-18/C - це елегантний аксесуар, здатний стати корисним та красивим доповненням на будь-якій кухні. Він виготовляєть..
644 грн.
Блендер Electrolux E5HB1-6SS
Ідеальне змішування з технологією TruFlowУнікальна конструкція основи забезпечує ефективне змішування інгредієнтів, а оптимізовані..
2526 грн.
Блендер Electrolux E4SB1-4ST
Завдяки блендеру Create 3 Sports правильно харчуватись тепер простіше. І смачніше. Візьміть банан, свіжі ягоди та трохи соку. Пере..
1952 грн.
Блендер Kenwood HBM 40.006 WH (HBM40.006WH)
УНІВЕРСАЛЬНИЙ ІНСТРУМЕНТ СУЧАСНОГО КУХАРЯСкладність приготування страв залежить від кількості інгредієнтів. Чим більше їх, тим скл..
102334 грн.
Блендер KitchenAid 5KSB4026ESP
Стаціонарний блендер K400 створений для швидкого та ефективного подрібнення продуктів, дозволяючи готувати крем-суп, дитяче харчув..
16919 грн.
0