Блендер Monte MT-1910W

Код товару:
138859-01
Артикул:
U0841635
Виробники
Monte


2165 грн.


Стаціонарний блендер

Блендер має занурювальну конструкцію. Такі варіанти відносяться до ручного типу роботи. Ви тримаєте в руках моторний блок з насадкою, що допомагає подрібнити, змішати або збити інгредієнти. Переміщаючи рукоять, ви можете добитися кращого результату, тому що це допоможе роздрібнити ті ділянки, де подрібнення проходить гірше.

Приваблива зовнішність

Техніка зроблена за останніми зразками подібної продукції: акуратна компактна форма, колір металік, мінімалізм в деталях. Це робить блендер здатним розчинитися в навколишньому середовищі. Але, в той же час, дизайн його самобутній і приємний оку, що виділяє його серед собіподібних.

Наявність подрібнювача

У комплектацію блендера Monte MT-1910 входить подрібнювач. Він являє собою ємність для обробки інгредієнтів. Конструкція цієї чаші дає можливість працювати з продуктами, які не розбризкуються навколо. Зручна кришка має отвори для занурення ручної частині пристрою. Зроблено подрібнювач з пластика, він має ємність 1,75 л.

Додаткова комплектація

Крім подрібнювача в комплектації блендера знайдеться кілька інших зручних пристосувань: терки для шинкування (3 диска), вінчик, ножі. Ці насадки дають можливість використовувати всі можливості представленої техніки і практикувати повний спектр операцій з приготування страв.

Зручне управління

Варто зауважити, що виробник подбав про зручність керування. У цій техніці воно має механічну конструкцію. Представлено у вигляді кнопок, розташованих на корпусі, до яких можна дотягнутися пальцями. Це сприяє простоті перемикання швидкостей в процесі приготування.

Ергономічна ручка

Рукоятка має правильну форму, яка ідеально лягає в долоню. Текстура корпусу чіпка, тому моторний блок щільно тримається в руці і не випадає.

Ємність міні-подрібнювача
1750 мл
Ємність склянки
0.6 л
Кількість швидкостей
плавне регулювання
Колка льоду
так
Матеріал корпусу
пластик + сталь
Матеріал ніжки блендера
метал
Насадки та ножі
насадка-блендер, насадка-вінчик, ніж для подрібнення, терка
Подрібнювач
з подрібнювачем
Потужність
1000 Вт
Склянки і інші ємності
мірний стакан, чоппер
Тип
занурювальний
Турборежим
так
Функції
блендер, шинковка, збивання, терка, подрібнення

Додатково

Особливості
леза з нержавіючої сталі

Фізичні характеристики

Колір
білий

Інші

Виробник
Monte
Модель
MT-1910W
Артикул
MT-1910W
Гарантія, міс
12
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Блендер Monte MT-1912W
Блендер 5в1 Monte MT-1912W – це відмінний додаток до домашньої побутової техніки. З його допомогою можна змішувати різнокомпонентн..
2571 грн.
Блендер Monte MT-1920
Потужність: 900 ВтКількість швидкостей: 2Ергономічна рукояткаЗнімна ніжка з нержавіючої сталі з захистом від розбризкування..
890 грн.
Блендер Monte MT-1920W
Потужність: 900 ВтКількість швидкостей: 2Ергономічна рукояткаЗнімна ніжка з нержавіючої сталі з захистом від розбризкуванняПетля д..
894 грн.
Блендер Monte MT-1921
Ручний блендер Monte MT-1921 дуже міцний і безпечний з хрестоподібною головкою з нержавіючої сталі. Ергономічна рукоятка для надій..
988 грн.
Блендер Monte MT-1921W
Ручний блендер Monte MT-1921 дуже міцний і безпечний з хрестоподібною головкою з нержавіючої сталі. Ергономічна рукоятка для надій..
1013 грн.
0