Крапельна кавоварка Redmond RCM-M1519S

Код товару:
121942-01
Артикул:
U0826247
Виробники
REDMOND
Расположение:
https://brain.com.ua/ukr/Krapelna_kavovarka_Redmond_RCM-M1519S-p999264.html


85954 грн.


REDMOND SkyCoffee RCM-М1519S – розумна кавоварка, за допомогою якої ви приготуєте каву або чай зі смартфона, перебуваючи у будь-якій точці планети*. Об'єм глека 1,5 л дозволить вам зварити ароматний гарячий напій для великої родини або компанії друзів.

Кава в один клік
Контролювати роботу SkyCoffee ви можете не лише з панелі керування, а й зі смартфона. Встановіть мобільний додаток Ready for Sky** і запускайте приготування кави в один клік!

Забігаєте на хвилинку додому після роботи, щоб переодягтися та вирушити до спортзалу? Ви зможете на шляху зварити собі чашечку напою, що бадьорить, щоб зарядитися енергією для тренування. І вам не доведеться витрачати час на очікування.

Функція «Антикрапля»
Якщо ви знімите глечик з підставки до приготування напою, кавоварка автоматично призупинить подачу напою. Ви зможете налити собі чашку чаю або кави, не забруднивши піддон краплями.

Налаштування міцності
Ви можете відрегулювати міцність напою на свій смак і приготувати міцнішу насичену каву до сніданку, або м'яку та тонізуючу, щоб випити після вечері.

Відстрочка старту
RCM-М1519S може приготувати каву або чай до сніданку. За допомогою функції відстрочення старту ви можете встановити будь-який зручний час для приготування. Після того, як кавоварка закінчить свою роботу, вона перейде в режим підігріву, щоб зберегти температуру готового напою.

Захист від дітей
Щоб діти випадково не ввімкнули кавоварку, ви можете заблокувати панель керування зі смартфона або натиснувши кнопку на приладі.

Знімний фільтр
Для приготування напоїв можна використовувати знімний фільтр з ручкою в комплекті SkyCoffee або одноразові паперові фільтри.

Книга рецептів кави
З книгою рецептів для кавоварки ви зможете експериментувати з різноманітними рецептами, створюючи незвичайні кавові напої та вишукані десерти. 

Габарити
71 х 41 х 25.5 см
Комплектація
щітка для чищення, кавоварка, кавник
Матеріал корпусу
пластик, метал
Потужність
1000 Вт
Резервуар для води
1,5 л
Спосіб розміщення
стоять окремо
Сфера використання
для дому (побутові)
Тип кави для використання
мелений
Тип управління
електронне
Функції
дисплей, регулювання міцності кави, підігрів чашок/кавника, автоматичне очищення від накипу, автовідключення

Додатково

Особливості
регульована міцність кави, протикраплинна система

Фізичні характеристики

Вага
3.1 кг
Колір
сріблястий, чорний

Інші

Виробник
Redmond
Модель
RCM-M1519S
Артикул
RCM-M1519S
Гарантія, міс
12
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Крапельна кавоварка Ergo СD 6700 (СD6700)
ERGO СD 6700 — надійна та функціональна крапеьна кавоварка, призначена для приготування ароматної та насиченої за смаком фільтрова..
18796 грн.
Ріжкова кавоварка еспресо Sencor SES 1710BK (SES1710BK)
Кавоварка SENCOR SES 1710BK – це вибір справжніх гурманів, які надають перевагу комфортним домашнім умовам насолоджуватися божеств..
3698 грн.
Крапельна кавоварка Electrolux E3CM1-3ST
Немає нічого кращого, ніж розпочати день зі свіжої кави. Насолоджуйтеся ароматом та смаком свіжозвареної кави щоранку з кавоваркою..
2037 грн.
Кавомашина Krups EA816170
Завдяки повністю автоматичній кавомашині KRUPS Essential EA816170 можна повернутися до сутності еспресо.Насолоджуйтесь ідеальним е..
15369 грн.
Кавомашина DeLonghi ECAM 220.31.SSB
СТИЛЬНА КАФЕМАШИНАДосконалі технічні рішення у поєднанні з не менш досконалим дизайном зробили покупку кавомашини DeLonghi ECAM 22..
941809 грн.
0