Міксер ARIETE 1543

Код товару:
56291-01
Артикул:
U0434673
Виробники
ARIETE


51433 грн.


Потужний міксер
Міксер Ariete 1543 відноситься до моделей підвищеної потужності - його двигун відповідає показнику 400 Вт. Такий рівень потужності дозволить легко справлятися зі складами навіть самої в'язкої структури, за рахунок чого вам підкоряться не тільки легкі креми і коктейлі, але навіть вельми щільне тісто.

5 швидкостей і Турбо
Працює модель в режимах зміни швидкості. Цей варіант передбачає вибір зручного в кожному конкретному випадку рівня обертання насадок, який необхідний для додання інгредієнтів відповідної структури. У вашому розпорядженні 5 варіантів швидкості і режим Турбо. Останній передбачає максимально високу активність на межі можливостей міксера - режим Турбо допоможе впоратися зі складами будь-якої складності.

Ергономічна ручка
Корпус техніки розроблений виходячи з вимог ергономіки. В першу чергу його відрізняє від інших подібних пристроїв ручка - вона зроблена в ідеальному для охоплення долонею форм-факторі. На ній розміщуються елементи управління у вигляді кнопок і перемикаємих важелів. Їх розташування орієнтоване на роботу однією рукою - тією, яка тримає прилад.

Вінчики і гаки
Комплектація має всі необхідні для продуктивної роботи складові. Що особливо зручно, в неї входять і вінчики, і гаки. А це означає, що опрацювання складів різної консистенції буде відбуватися швидше і точніше, тому що ви можете вибрати найбільш підходящу насадку для кожного конкретного випадку.

Швидка зміна насадок
На панелі управління є одна кнопка, яка відповідає за швидке скидання насадок. Вона дозволить вам гранично легко звільнитися від тих насадок, які були встановлені раніше, щоб замінити їх на ті, які будуть актуальні зараз. Всього один рух - і гнізда для кріплення інструментів вільні.

Довжина
30 см
Кількість швидкостей
5 швидкостей
Кнопка від'єднання насадок
так
Насадки
вінчики, гаки для замішування тіста
Основні функції
турборежим
Потужність
400 Вт
Тип
ручний

Фізичні характеристики

Висота
19.5 см
Ширина
9.5 см
Матеріал корпуса
пластик
Вага
1.14 кг
Колір
білий, помаранчевий

Інші

Виробник
Ariete
Модель
1543
Артикул
1543
Гарантія, міс
12
Штрихкод
8003705116450
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Подібні товари
Міксер Braun HM 3105 WHITE (HM3105WHITE)
Міксер BRAUN HM 3105 WHITEКомпактний і надійний міксер для повсякденного домашнього використання Braun HM 3105 WHITE дозволить гот..
88043 грн.
Міксер Braun HM3000WHITE
Braun - продукція, яка вас не розчарує.Користуватися нею легко і зручно. Відмінна німецька якість, надійність лідера продажів побу..
76331 грн.
Міксер Braun HM3137WHITE
Braun - продукція, яка вас не розчарує.Користуватися нею легко і зручно. Відмінна німецька якість, надійність лідера продажів побу..
97543 грн.
Міксер Braun HM5107WHITE
Braun - продукція, яка вас не розчарує.Користуватися нею легко і зручно. Відмінна німецька якість, надійність лідера продажів побу..
102375 грн.
Міксер Electrolux EHM3300
Міксер - важливий і необхідний прилад на будь-якій кухні, особливо, в тих випадках, коли потрібно приготувати торт, пиріг або який..
1299 грн.
0