Ваги кухонні First FA-6405

Код товару:
141473-01
Артикул:
U0827014
Виробники
First


590 грн.


Кухонні ваги First Austria FA-6405 належать до типу, що працює на електронному механізмі та показує точні значення. Зовнішній вигляд моделі неформатний: одна частина ваг являє собою круглу зважувальну платформу, а друга — панель з екраном. Разом вони утворюють цілісну техніку, яка має чудовий зовнішній вигляд, що вдало інтегрується в різні інтер'єрні рішення. Сріблястий відтінок з блакитними акцентами став чудовим варіантом оформлення, якому скрізь знайдеться місце.

LCD-дисплей
На корпусі є рідкокристалічний дисплей, який показує всі необхідні для налаштування дані, а також отримані вимірювання. Він дає можливість тримати контроль над процесом за допомогою постійного моніторингу у візуальному форматі.

Параметри зважування
Модель використовує точний електронний механізм, який реагує на найменші зміни в рівні прикладеної до платформи сили. Максимальний рівень ваги, який вона здатна зафіксувати, дорівнює 5 кг. Крок вимірювання склав 1 г. Це дає можливість точно дозувати інгредієнти, не змінюючи початкової рецептури.

Індикація перевантаження
Якщо в процесі зважування було перевищено максимальне навантаження, то ваги повідомлять вас про це. Розвантаживши їх, ви відразу ж відновите нормальний хід роботи, тим самим, не перенапружуючи всю систему і зберігши її чутливість.

Опція тарокомпенсації
Тарокомпенсація стала ідеальним засобом спрощення роботи з вагами. Вона допоможе швидко відміряти інгредієнти, не використовуючи при цьому додаткову обчислювальну техніку. Просто обнуляйте значення перед додаванням кожної нової складової в миску. Ця опція дає змогу зручно зважувати сипучі продукти, ягоди та дрібні фрукти.

Вимкнення пристрою
Модель використовує систему ручного й автоматичного вимкнення: якщо ви забули вимкнути ваги, вони зроблять це за вас! Кухонні ваги First Austria FA-6405 — це зручний пристрій, призначений для точного і швидкого зважування продуктів.

Індикатор перевантаження
так
Індикація низького заряду батареї
так
Габарити
5 х 23 х 5 см
Градація
1 г
Дисплей
РК-дисплей
Елемент живлення
2 х ААА
Живлення
батарейка
Конструкція
з плоскою платформою
Максимальна вага зважування
5 кг
Одиниці вимірювання
г, кг, фунт, унція
Тип
електронні
Тип керування
кнопки
Функція тарокомпенсація
так

Додатково

Особливості
автовідключення, облік тари, вибір одиниць вимірювання

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса
пластик
Вага
0.7 кг
Колір
сірий

Інші

Виробник
First
Модель
FA-6405
Артикул
FA-6405
Гарантія, міс
12
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Ваги кухонні Grunhelm KES-015LW
..
471 грн.
Ваги кухонні Grunhelm KES-035LW
..
471 грн.
Ваги кухонні Grunhelm KES-045UB
..
641 грн.
Ваги кухонні Grunhelm KES-055FG
..
431 грн.
Ваги кухонні Grunhelm KES-15TE
Кухонні ваги Grunhelm KES-15TE допоможуть вам на кухні, якщо раптом у новому рецепті інгредієнти вказані не у звичних ложках і скл..
550 грн.
0