Масажер NAIPO XF-5120

Код товару:
120739-01
Артикул:
U0836127
Виробники
NAIPO
Расположение:
https://brain.com.ua/ukr/Masajher_NAIPO_XF-5120-p1007112.html


2661 грн.


Розслаблювальний масаж у будь-який час доби

Побалуйте себе приємним масажем і релаксацією, не виходячи з дому з Naipo XF-5120. Цей інноваційний бездротовий масажер для тіла, що використовує технологію перкусійного масажу, допомагає розслабити затерплі напружені м'язи, зняти біль, втому і поліпшити самопочуття. Завдяки 5 рівням швидкості та 5 режимам масажу ви отримаєте максимальне задоволення. А 5 масажних насадок, розроблених спеціально для різних видів масажу і частин тіла (шиї, плечей, ніг, стегон, талії, спини і ступень), забезпечують найбільш оптимальну програму масажу і
максимальний ефект. При цьому акумуляторна батарея дає змогу використовувати ручний масажер у будь-який час і в будь-якому місці.

Інтенсивна перкусія

Цей легкий ручний масажер працює за принципом перкусійного масажу — він потужно постукує і точно впливає на акупунктурні точки тіла. При цьому ви самі регулюєте його положення і можете змінювати зону в будь-який момент. Такий масаж знімає біль і м'язову напругу, зміцнює всю систему м'язів спини і тіла, покращує обмін речовин і загальне самопочуття. А також знімає стрес і навіть розщеплює жирову тканину, зменшуючи целюліт, завдяки чому шкіра стає пружною і гладенькою на дотик.

Кілька масажних насадок для різних частин тіла

Naipo XF-5120 постачається з 5 масажними насадками різної форми:
  • роликова;
  • циліндрична;
  • Y-насадка;
  • сферична.
Вони відповідають різним потребам і забезпечують ефективний масаж будь-якої зони тіла — шиї, плечей, ніг, стегон, талії, спини та ступень.

Гнучкі налаштування

Масажер дає змогу обирати між 5 рівнями потужності — від 1550 об/хв до 2950 об/хв, які забезпечують помірну або сильну вібрацію, що глибоко проникає в тканини, а також поліпшення крово- і лімфообігу. Також у вас на вибір буде 5 режимів масажу, що дають змогу повною мірою насолодитися процесом масажу.

Бездротовий масаж

Вбудована батарея дає змогу використовувати цей ручний масажер у будь-який час і в будь-якому місці: удома, на роботі, у спортзалі, в дорозі або скрізь, де виникає необхідність. При цьому одного заряду йому вистачає на 1,5 години безперервної роботи від акумулятора, чого достатньо для кількох повноцінних сеансів. А універсальний USB Type-C порт робить масажер сумісним із зарядкою від будь-якого сучасного смартфона, зовнішнього акумулятора, ноутбука та іншої техніки.

Ергономічний і зручний

Бездротовий перкусійний масажер Naipo XF-5120 розрахований на різні форми тіла і здатний дістати до важкодоступних місць для масажу. Він має ергономічну форму і зручну нековзну ручку, на якій є кнопки для регулювання типу і сили масажу. Модель виготовлена з високоякісних матеріалів, які забезпечують пристрою якість, довговічність та ефективність. Портативний перкусійний масажер має елегантний зовнішній вигляд, який добре впишеться в сучасний і стильний домашній декор. Він також слугує чудовим подарунком близьким, щоб показати їм, що ви дбаєте про їхнє здоров'я і благополуччя.

Знімні масажні ролики
так
Кількість масажних головок
3
Кількість масажних програм
5
Потужність, Вт
9
Призначення
для спини, для рук, для сідниць, для литок, для шиї та плечей
Робота від батарейок
ні
Тип
масажер для тіла
Тип масажу
перкусійний

Фізичні характеристики

Вага
0.8 кг

Інші

Виробник
NAIPO
Модель
XF-5120
Артикул
XF-5120
Гарантія, міс
12
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Масажер NAIPO MGF-839А
Naipo MGF-839А Ultimate — це унікальний масажер для ніг, що поєднує в собі кілька технік, щоб забезпечити вашим стопам розслаблюва..
368509 грн.
Масажер NAIPO MGF-3600
Подбайте про свої ноги. Незручне взуття, великі навантаження або активна робота в постійному русі погано позначаються на їхньому с..
11107 грн.
Масажер NAIPO oCuddle-P1
Naipo oCuddle Plus - це просунута версія масажера для шиї та плечей, що відрізняється більшою портативністю, функціональністю та а..
3292 грн.
Масажер NAIPO MGS-150DC
Знімайте дискомфорт у м'язах і швидко відновлюйтеся з Naipo MGS-150DC. Це зручний масажер для шиї та плечей, який виконує розминал..
77764 грн.
Масажер NAIPO MGBK-C2030
Накидка Naipo Neck and Back — функціональний аксесуар, який із легкістю перетворить будь-яке крісло на масажне, допоможе позбутися..
5499 грн.
0