Мультитул Leatherman Skeletool COYOTE (832207)

Код товару:
116466-01
Артикул:
U0292530
Виробники
LEATHERMAN
Расположение:
https://brain.com.ua/ukr/Multitul_LEATHERMAN_Skeletool_COYOTE_832207-p313527.html


4059 грн.


Мультітули leatherman — це корисний інструмент з безліччю функцій, здатний виручити вас у різних життєвих ситуаціях. Ці пристосування завоювали величезну популярність при використанні, адже вони знімають необхідність без кінця «тягати» з собою різні види інструментів. Без мультитула не обійтися в піших або велосипедних походах, а також при поїздках на дачу або звичайних пікніках на природі.
При створенні концепції Skeletool компанія Leatherman втілила в життя ідею п'ятирічної давності. Ось що про це сказав керівник дизайнерського бюро компанії Бен Рівера (Ben Rivera): «В основу Skeletool покладені три базові концепції: стиль, зручність і універсальність. Стиль в даному контексті означає, що покупцям сподобається дизайн — як художній, так і функціональний. Зручність передбачає не тільки новий метод носіння, але і компактність, невелику вагу інструменту, а також достатню функціональність, щоб виправдати постійне носіння інструменту. І, нарешті, універсальність: конструкція інструменту повинна працювати в будь-яких ситуація, навіть у найнесподіваніших».
У моделі LEATHERMAN Skeletool COYOTE виробник мультитула компанія Leatherman зібрала тільки найнеобхідніші інструменти, які власник зможе активно використовувати буквально кожен день. Даний мультитул являє собою в розкладеному вигляді досить великі кусачки, в рукоятках якого ховаються додаткові інструменти.Розміри даної моделі досить компактні, а вага невелика, за рахунок чого їх можна просто покласти у кишеню чи з допомогою невеликого карабіна закріпити на елементах екіпіровки або кишені.Обидві рукоятки оснащені отворами різного діаметру, завдяки чому забезпечується відмінне зчеплення з долонями під час експлуатації. У розпорядженні власника виявиться клинок, частина ріжучої кромки якого заточена класичним прямим способом, а друга отримала серрейторну заточку. Також тут є невелика хрестова викрутка, пасатижі, кусачки і плоскогубці.

Інструменти в комплекті
Гострогубці, Кусачки, кусачки для твердого дроту, пасатижі, полусеррейторний ніж, карабін / відкривачка для пляшок, великий біт Driver
Довжина
10 см
Кількість інструментів
7
Тип
кишеньковий

Фізичні характеристики

Вага
142 г

Інші

Виробник
Leatherman
Модель
Skeletool COYOTE
Артикул
832207
Гарантія, міс
300
Штрихкод
37447709661
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Мультитул Leatherman Raptor песчаный (832174)
Мультітули leatherman — це корисний інструмент з безліччю функцій, здатний виручити вас у різних життєвих ситуаціях. Ці пристосува..
4920 грн.
Мультитул Good Bike "RAMBO" 25 в 1 (24029-IS)
Мультитул 25 функцій, 17 см - розкладний.Універсальні плоскогубціМаленька викруткаХрестова викруткаКонсервний ніжШестигранний ключ..
415 грн.
Мультитул Good Bike "ROCKY" 8 в 1 (24032-IS)
Мультитул 8 в 1 - це інструмент для вкручування або викручування шурупів, саморізів або гвинтів. Складається з чотирьох хрестових ..
222 грн.
Мультитул Roxon M1 Grey (M1)
Мультитул Roxon M1 відрізняється зручністю та легкою вагою. Використовувати цей мініатюрний мультиінструмент можна буквально одніє..
910 грн.
Мультитул Boker Plus Specialist Half-tool (09BO831)
Компетентний, надійний, зручний для кишені і, отже, нічого, крім половини порції – Boker Plus Specialist Half Tool розширює серію ..
1173 грн.
0