Ніж Active Black Scorpion (VK-5948)

Код товару:
143135-01
Артикул:
U0859390
Виробники
Active


754 грн.


Складаний ніж Active Knives&Tools Black Scorpion - представник нового, третього покоління ножів від виробника Active Knives&Tools. Завдяки особливому дизайну і додаткових інструментів в "хвості", ніж отримав свою назву Black Scorpion.

Головна особливість цього ножа полягає в тому, що крім самого клинка тут присутнє ще кресало, свисток, склобій, плоска викрутка, відкривачка і ключ на 7 та 8 мм. Таким чином цю модель можна розглядати в якості універсального ножа для вилазок на природу, туризму або кемпінгу.

Клинок форми American Tanto виконаний з нержавіючої сталі 3Cr13MoV, яка відрізняється високими показниками корозійної стійкості, а також простотою правки різальної кромки. Прямі спуски починаються з середини від обуха, що в поєднанні з формою клинка і фальшлезвіем забезпечує ножа хороші колючі і ріжучі якості.

Фіксація клинка здійснюється замком Liner-Lock, пластина якого була трохи збільшена для більш зручного оперування однією рукою.

Витяг клинка відбувається за допомогою фліпера, а також двостороннього шпенька. Вихід клинка прискорюється асистом.

Накладки на руків'я виконані зі склотекстоліту G-10, присутні декоративні насічки, які поліпшують зчеплення ножа. Присутня також сталева кліпса для перенесення ножа в положенні Tip-up.Active Knives&Tools Black Scorpion стане хорошим вибором для щоденного використання та під час походу на природу.

Вид ножа
туристичний
Довжина клинка
89 мм
Загальна довжина
215 мм
Конструкція
складаний
Конструкція осьового механізму
на шайбах
Країна реєстрації бренду
Україна
Країна-виробник
Україна, Китай
Марка сталі / Матеріал клинка
3Cr13MoV
Матеріал рукояті
G10
Поверхня клинка
Black
Твердість сталі
54-56 HRC
Тип відкривання
фліппер, шпенек
Тип замку
Liner Lock
Товщина клинка
2.7 мм

Додатково

Особливості
кліпса

Фізичні характеристики

Вага
148 г
Колір
чорний

Інші

Виробник
Active
Модель
Black Scorpion
Артикул
VK-5948
Гарантія, міс
3
Штрихкод
4820242922009
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Ніж Active Bolid (VK67)
Складаний ніж Active Knives&Tools Bolid - новинка 2020 року. Модель відрізняється оригінальним дизайном рукояті і клинка.Клинок фо..
379 грн.
Ніж Active Cayman (VK301K-G10)
Складаний ніж Active Knives&Tools Cayman - новинка 2020 року. Модель відрізняється вдалим поєднанням футуристичного і класичного д..
613 грн.
Ніж Active Citizen Black (KL90-B)
Складаний ніж Active Knives&Tools Citizen - модель 2020 року. Ніж відрізняється сучасним дизайном та легкістю. Виходячи зі своєї н..
455 грн.
Ніж Active Citizen Blue (KL90-BL)
Складаний ніж Active Knives&Tools Citizen - модель 2020 року. Ніж відрізняється сучасним дизайном та легкістю. Виходячи зі своєї н..
451 грн.
Ніж Active Companion (VK-5949)
Складаний ніж Active Knives&Tools Companion - представник нового, третього покоління ножів від виробника Active Knives&Tools. Ніж ..
896 грн.
0