Ніж Active Companion (VK-5949)

Код товару:
143140-01
Артикул:
U0859393
Виробники
Active


896 грн.


Складаний ніж Active Knives&Tools Companion - представник нового, третього покоління ножів від виробника Active Knives&Tools. Ніж буде актуальний на кожен день в умовах міста, повністю виправдовуючи свою назву - Companion.Форма клинка найбільш близька профілю Drop-Point і Clip-Point, має досить класичний та стриманий вигляд.

Виконаний з нержавіючої сталі 3Cr13MoV, яка відрізняється високими показниками корозійної стійкості, а також простотою правки різальної кромки. Прямі пуски починаються від самого обуха, що в поєднанні з формою клинка і невеликим фальшлезом забезпечує ножу хороші колючі та різальні властивості.

Фіксація клинка здійснюється замком Liner-Lock. Витяг клинка відбувається за допомогою фліперу. Вихід клинка швидкий, що забезпечується наявністю системи шарикопідшипників в конструкції осьового гвинта.

Накладки на руків'я виконані зі склотекстоліту G-10. Присутній отвір для темляка, а також сталева кліпса для перенесення ножа в положенні Tip-up.Наскрізна конструкція дозволяє легко обслуговувати ніж.

Вид ножа
туристичний
Довжина клинка
91 мм
Загальна довжина
205 мм
Конструкція
складаний
Конструкція осьового механізму
на підшипниках
Країна реєстрації бренду
Україна
Країна-виробник
Україна, Китай
Марка сталі / Матеріал клинка
3Cr13MoV
Матеріал рукояті
G10
Поверхня клинка
SW (Stonewash)
Твердість сталі
54-56 HRC
Тип відкривання
фліппер
Тип замку
Liner Lock
Тип ріжучої кромки
гладка
Товщина клинка
3.1 мм

Додатково

Особливості
кліпса

Фізичні характеристики

Вага
112 г
Колір
гірчичний

Інші

Виробник
Active
Модель
Companion
Артикул
VK-5949
Гарантія, міс
3
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Ніж Active Crutch (KL1077)
Active Knives&Tools Crutch – складаний ніж, який призначений для повсякденного використання і відрізняється тактичним дизайном.Кли..
452 грн.
Ніж Active Feather (VK303K-G10)
Складаний ніж Active Knives&Tools Feather - новинка 2020 року. Модель відрізняється стриманим дизайном і стане хорошим вибором для..
707 грн.
Ніж Active Flare Black (KL-221)
Складаний ніж Active Knives&Tools Flare - модель 2020 року. Характерною особливістю цього ножа є обробка металевих деталей - клино..
417 грн.
Ніж Active Golf (VK302K-CF)
Складаний ніж Active Knives&Tools Golf - новинка 2020 року. Модель відрізняється оригінальним дизайном та стане хорошим вибором дл..
660 грн.
Ніж Active Kar-Wai (VK-G10)
Kar-Wai — це складаний EDC-ніж, представник нової колекції ножів Active Knives&Tools, представленої в 2022 році.Клинок із прямим о..
660 грн.
0