Ніж Marttiini Bear Knife (549011)

Код товару:
143346-01
Артикул:
U0894037
Виробники
Marttiini


6757 грн.


Могутній ведмідь - одна з найулюбленіших фігур фінської фауни та фольклору. Це національний символ Фінляндії - велична та мудра тварина. Marttiini вшановує національного звіра та поповнює свою анімалістичну серію ножем Bear Knife.

Універсальний клинок завдовжки 110 мм виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі X46Cr13. Ріжуча крайка, утворена скандинавськими спусками, виконана з крутішим вигином до вістря, що наділяє ніж чудовим різом. Таким чином ніж добре піддається заточенню навіть у польових умовах.

Руків'я виготовлене з карельської берези – міцного та натурального матеріалу, який окрім естетичної складової відрізняється тим, що не холодить руку при використанні на морозі. Вощена поверхня збільшує довговічність і в поєднанні з виїмкою для пальців перешкоджає ковзанню ножа в руці. Больстер та навершя у вигляді стилізованої ведмежої голови виконані з бронзи.

Ніж Marttiini Bear Knife поставляється з піхвами з натуральної шкіри, які прикрашені північними візерунками. Піхви мають пластикову вставку, яка запобігає проколюванню чохла вістрям ножа. Вони також оснащені петлею для ременя, прикріплену металевим кільцем, щоб ніж міг вільно звисати та не заважав, коли ви присідаєте або сидите.

Marttiini Bear Knife - це ідеальний варіант подарунку та чудовий робочий інструмент для аутдору.

Вид ножа
тактичний, мисливський
Довжина клинка
110 мм
Загальна довжина
220 мм
Конструкція
з фіксованим клинком
Країна реєстрації бренду
Фінляндія
Країна-виробник
Фінляндія
Марка сталі / Матеріал клинка
X46Cr13
Матеріал рукояті
карельська береза
Поверхня клинка
нержавіюча
Твердість сталі
54-55 HRC
Тип ріжучої кромки
гладка
Товщина клинка
2.6 мм

Додатково

Особливості
кільце для підвішування, піхви

Фізичні характеристики

Вага
106 г
Колір
дерево

Інші

Виробник
Marttiini
Модель
Bear Knife
Артикул
549011
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Ніж Marttiini Carbon Lapp Knife 240 (240012)
Відчуйте іскру Півночі! Довгоочікувана серія ножів Marttiini Lapp Knife присвячена корінним народам півночі Фінляндії - саамам. Ma..
4555 грн.
Ніж Marttiini Eagle Knife (555010)
Величний, майстерний та гордий. Найперший ніж з анімалістичної серії Marttiini - Eagle Knife являється однією з найпопулярніших мо..
6839 грн.
Ніж Marttiini Golden Lynx (160014)
Серія ножів Marttiini Lynx - є найпершою та найбільш відомою серією бренду Marttiini. Lynx - це традиційні фінські ножі пуукко, що..
3383 грн.
Ніж Marttiini Lynx 129 (129010)
Серія ножів Marttiini Lynx - є найпершою та найбільш відомою серією бренду Marttiini. Lynx - це традиційні фінські ножі пуукко, що..
2050 грн.
Ніж Marttiini Lynx 132 (132010)
Серія ножів Marttiini Lynx - є найпершою та найбільш відомою серією бренду Marttiini. Lynx - це традиційні фінські ножі пуукко, що..
3022 грн.
0