Ніж Morakniv Garberg S Survival Kit (13914)

Код товару:
106518-01
Артикул:
U0599371
Виробники
Morakniv


4465 грн.


Morakniv Garberg – перший повнорозмірний «фуллтанг» в лінійці туристичних ножів Morakniv Outdoor, виконаний у співавторстві з відомим американським мисливцем і слідопитом Дейвом Кентербері (Dave Canterbury), з урахуванням численних побажань користувачів ножів Morakniv.

Клинок ножа Garberg, довжиною 109 мм, виготовлений з високоякісної шведської нержавіючої сталі Sandvik 14C28N , має товщину в обуху 3,2 мм, призначений для виконання найбільш складних мисливських, туристичних і побутових завдань. Традиційні скандинавські спуски (Scandi-grind) забезпечать довгострокове утримання гостроти різальної кромки, а також простоту у виправленні і заточуванні. Збільшена тильна частина клинка, що проходить через всю рукоятку, передбачена для використання його в якості «склобою».

Цілісна ергономічна рукоятка ножа Morakniv Garberg виконана з ударостійкого поліаміду, посиленого скловолокном. Для запобігання ковзанню та підвищення комфорту в утриманні рукоять текстурована ромбом – традиційним шведським візерунком, поширеним у регіоні Даларна. Отвір у тильній частині рукояті передбачено для кріплення темляка.

Нож комплектується набором аксесуарів Morakniv Survival Kit.

Morakniv Survival Kit представляє собою набір для виживання, який варто придбати кожному мандрівникові. Набір складається з алмазного точила, кресала і паракорда.

Вид ножа
туристичний
Довжина клинка
109 мм
Довжина рукояті
120 мм
Загальна довжина
229 мм
Конструкція
з фіксованим клинком
Країна реєстрації бренду
Швеція
Країна-виробник
Швеція
Марка сталі / Матеріал клинка
Sandvik 14C28N
Матеріал рукояті
пластик
Поверхня клинка
plain
Твердість сталі
58-60 HRC
Тип ріжучої кромки
гладка
Товщина клинка
3.2 мм
Форма клинка
drop-point

Додатково

Особливості
чохол в комплекті, отвір під темляк

Фізичні характеристики

Вага
272 г
Колір
чорний

Інші

Виробник
Morakniv
Модель
Garberg S Survival Kit
Артикул
13914
Гарантія, міс
3
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Ніж CJRB Gobi Black Blade G10 Mint Green (J1906-BNTG)
Повнорозмірний складаний ніж CJRB Gobi стане відмінним доповненням до EDC-набору.Клинок профілю Upswept point має хороші різальні ..
2332 грн.
Ніж CJRB Gobi Black Blade G10 Grey (J1906-BGY)
Повнорозмірний складаний ніж CJRB Gobi стане відмінним доповненням до EDC-набору.Клинок профілю Upswept point має хороші різальні ..
2165 грн.
Ніж Buck 112 Ranger Sport (112GRS5)
Сучасний та елітний, 112 Ranger Sport – це професійна версія повсякденної моделі 11 Ranger. Маючи багато традиційних характеристик..
7954 грн.
Ніж Buck Pursuit Pro Large (656ORS)
Buck Pursuit Pro Large 0656ORS – практичний мисливський ніж. Бак приділив тут велику увагу функціональності. Ручка зроблена з комб..
5880 грн.
Ніж Buck Pursuit Large Guthook (657GRG)
Buck Pursuit Large 656GRS – практичний мисливський ніж. Бак приділив тут велику увагу функціональності. Ручка зроблена з комбінаці..
4048 грн.
0