Спальний мішок Ferrino Lightec SM 1100 -3C Blue/Yellow Left (928100)

Код товару:
100149-01
Артикул:
U0516883
Виробники
Ferrino


5639 грн.


Серія ультралегких спальних мішків Ferrino Lightec має мінімальні розміри при упаковці в компресійний чохол, але при цьому відмінно підходить навіть для користувачів зі зростом понад 2 метри. Незважаючи на те, що дана модель позиціонується, як трисезонний спальник, якщо в пріоритеті стоїть економія місця в рюкзаку - то даний спальний мішок можна використовувати і в зимових походах завдяки запасу по екстремальній температурі. Матеріал наповнювача H.T.F. Compact володіє видатним співвідношенням ваги і термоізоляційних властивостей. З метою максимального збереження тепла утеплювач має спеціальну систему укладання внахлест. Блискавка розстібається як зовні, так і зсередини, має утеплювальний борт і стропу проти защемлення тканини в замку. Легкий і міцний матеріал оболонки має посилену структуру Ripstop, що забезпечить додатковий запас надійності.

Маючи за плечима 150 років досвіду у виробництві спорядження для туризму, компанія Ferrino не зупиняється на досягнутому, продовжуючи диктувати ще більш високі стандарти туристичної екіпіровки. З цією метою в 1994 році була побудована спеціальна високогірна лабораторія для тестування продукції в реальних умовах. Протягом десятиліть компанія співпрацює з видатними альпіністами (такими як Райнхольд Месснер), дослідниками, спелеологами, які, використовуючи продукцію Ferrino, підкорили всі найвищі точки планети, перетнули пішки 20 000 км Антарктики при екстремально низьких температурах до -70°С, опускалися на 80 хвилин в самі надра землі, в печеру Cueva de los Cristales, де при температурі +58°С і 100% вологості людина навіть в спеціальному спорядженні не могла раніше перебувати більше 20 хвилин. Ferrino по праву пишається своїми досягненнями і забезпечує якість і функціонал своєї продукції на найвищому рівні.

Абсолютно всі спальні мішки Ferrino тепер відповідають самому останньому міжнародному стандарту EN ISO 23537-1 2016. Даний стандарт нормує вимоги до спальних мішків і підтверджує відповідність зазначених температурних режимів, розмірів і ваги на ярликах. Європейський стандарт в співвідношенні з американським гарантує більш високі термоізоляційні властивості спального мішка. Згідно даного стандарту "T Max" визначає температуру, при якій середньостатистичний чоловік може спати в розстібнутому спальному мішку без надмірного потовиділення. "T Comfort" визначає температуру, при якій середньостатистична жінка може комфортно спати 8 годин на розслабленій позиції, не прокидаючись від холоду. "T Limit" визначає температуру, при якій середньостатистичний чоловік може комфортно спати 8 годин на позиції, що сприяє збереженню тепла, не прокидаючись від холоду. "T Extreme" визначає мінімальну температуру, при якій спальний мішок захищає середньостатистичну жінку від гіпотермії протягом 6 годин, не забезпечуючи при цьому комфортного сну. Згідно стандарту, передбачається, що людина одягнена в функціональну термобілизна, шкарпетки і при цьому використовує килимок відповідного температурного режиму.

Технологічні особливості:

  • Форма кокона максимально точно повторює форму людського тіла, завдяки чому підвищує теплоізоляцію, одночасно зменшуючи вагу і розміри спального мішка.
  • Система Shingle Constraction являє собою спеціальний метод укладання утеплювача невеликими полотнами внахлест (по типу укладання черепиці). Таке укладання наповнювача виключає виникнення будь-яких прогалин в шарі наповнювача і забезпечує більш високу термоізоляцію при збереженні обсягу.
  • Капюшон має анатомічну форму, щільно облягає і надійно захищає голову і обличчя від холоду.
  • Система швидкого стягування і ослаблення стяжки капюшона "One Touch" дозволяє це швидко зробити зсередини спальника однією рукою.
  • Двостороння блискавка забезпечує зручне розстібання спального мішка від верху до низу.
  • Уздовж блискавки передбачений утеплювальний борт, що перешкоджає проникненню холодного повітря через блискавки.
  • Уздовж блискавки вшита стропа, що запобігає защемленню тканини спальника в блискавки замка.
  • Петлі для сушки спального мішка.
  • Компресійний мішок для зменшення об’єму спального мішка з нейлону зі структурою Ripstop і водовідштовхувальним просоченням.

Блискавка
ліва
Вид
кокон
Внутрішній матеріал
полієстер 190T
Діаметр (згорнутий)
18 см
Довжина
215 см
Додатково
капюшон
Зовнішній матеріал
полієстер 210T
Наповнювач
H.T.F. Compact
Підходить для
дорослих
Сезон
весна - осінь
Температура комфорта
+2 °C
Температура мінімальна
-3 °C
Температура максимальна
+18 °C
Ширина (згорнутий)
30 см
Щільність утеплювача
120 / 60 г/м2 (4 шари)

Фізичні характеристики

Ширина
80 см (в ногах - 50 см)
Вага
1.1 кг
Колір
синій

Інші

Виробник
Ferrino
Модель
Lightec SM 1100 -3C Blue/Yellow Left
Артикул
928100
Гарантія, міс
24
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Спальний мішок Ferrino Lightec Shingle SQ -2C Blue/Yellow Right (928719)
Серія ультралегких спальних мішків Ferrino Lightec має мінімальні розміри при упаковці в компресійний чохол, але при цьому відмінн..
5639 грн.
Спальний мішок Vango Nitestar Alpha 300 Quad -5C Excalibur Left (926790)
Оновлена серія спальних мішків Nitestar Alpha тепер отримала більш сучасний утеплювач Alpha insulation, який забезпечує ті ж темпе..
3202 грн.
Спальний мішок Terra Incognita Termic 1200 (R) (синий/серый) (4823081501985)
Товари TERRA INCOGNITA – це товари українського виробника, якому довіряють вже більше 20 років. TERRA INCOGNITA – українська комп..
4401 грн.
Спальний мішок Naturehike L250 NH21MSD07 Blue Left (6927595774830-L)
Спальний мішок з капюшоном для використання під час перебування на вулиці. Спальник можна попарно стеблювати. Цей зручний спальний..
1402 грн.
Спальний мішок Naturehike L250 NH21MSD07 Blue Right (6927595774830-R)
Спальний мішок з капюшоном для використання під час перебування на вулиці. Спальник можна попарно стеблювати. Цей зручний спальний..
1402 грн.
0