Пневматичний пістолет Gamo Compact (6111027)

Код товару:
143605-01
Артикул:
U0567572
Виробники
Gamo


9245 грн.


Пневматичний пістолет, який обов’язково завоює визнання досвідчених стрільців. Приводом для пострілу, що випускається з постійною швидкістю, є стиснене повітря перед пострілом - це пневматична гвинтівка з категорії PCA ( Pre Charged Air ), яка поєднує в собі особливості найдорожчих і технологічно просунутих пневматичних гвинтівок PCP та стабільних і недорогих пружинні пневматичні гвинтівки.

Поєднання цих особливостей забезпечує такі переваги:
- стабільність пострілу - щоденне нагнітання однієї і тієї ж кількості повітря за допомогою «насоса» призводить до стабільної початкової швидкості, характерної для пружинної пневматичної зброї,
- відсутність ударів під час пострілу- натискання на спусковий гачок відкриває клапан - елементи вагою менше 5 г істотно не впливають на положення пістолета, коли постріл виходить зі стовбура, що підходить для пневматичної зброї на CO2 та найдорожчих пістолетів PCP,
- без додаткових витрат - привід забезпечується самим стрільцем, виконуючи підготовчий крок перед цим з пострілом, коли він відкриває «замок», він кладе постріл у стовбур і, закривши замок, стискає повітря в патроннику.

Пістолет виготовлений з комбінації металу та стійкого ABS, а рукоятка та регульована полиця - з травленого горіха.
Рукоятка анатомічно профільована таким чином, що рука знаходиться в найбільш зручному положенні для передпліччя. Поверхня захвату витравлюється (має шорстку текстуру) для запобігання ковзанню в руках. Використання полиці для підтримки стрілецької руки покращує стійкість, а разом з рівновагою пістолета забезпечує комфорт прицілювання.

Окрім естетичних вражень та комфорту, рукоятка з дерева має ще одну перевагу - це можливість вмістити руку з незвичайною структурою (широка рука, довгі та тонкі чи короткі та товсті пальці), оскільки дерево легше обробляти - збирати або різати. Після обробки ручки дерево не втрачає привабливого вигляду і все ще тепле на дотик.

Конструкція системи: рукоятка та спусковий кронштейн (спусковий гачок) чітко вказують на те, що пістолет пристосований для стрільби однією рукою (у спортивному ключі) і тримати його обома руками, використовуючи вказівний палець стрільба рукою (в бойовому порядку). Передня частина застави накачена, що забезпечує кращу підтримку пальця.

Насос відкривається натисканням кнопки у вигляді молотка - розташований під видом ззаду. Стовбур нахилений вгору, в який поміщені гранули калібру 4,5 мм. Закриття стовбура стискає повітря. Стовбур має довжину 20 см і має 12-полосну праву різьбу, що забезпечує дуже хорошу фокусування на короткі відстані.

Прицільна лінія в цій гарматі має довжину майже 26 см. Мушка фіксована, а ціль регулюється вертикально і горизонтально .

Завдяки своїй структурі та переліченим вище перевагам, це інструмент для навчання та вдосконалення навиків стрільби як для досвідчених стрільців, так і для людей, які тільки роблять свої перші кроки у стрільбі.
Через низьку вартість пострілу він може бути використаний у процесі вдосконалення стрілецької майстерності офіцерів: навчання рипуванню прицілів, швидкому націлюванню, а також контролю над спусковим гачком та диханням.

Ви отримуєте пневматичний пістолет у жорсткій валізі разом із пакетом 250 гранул Gamo Match. За допомогою цього набору ви можете перевірити свої навички відразу!

Технічні характеристики
Модель: Компактний
калібр: 4,5 мм (0,177)
Вага: 0,91 кг
Загальна довжина: 32 см
Довжина стовбура: 20 см
Кінетична енергія: менше 17 Джолі
Виробник: Гамо , Іспанія

Ємність магазина
1 пуля
Джерело енергії
PCP (з попереднім накачуванням)
Довжина ствола
200 мм
Енергія
17 Дж
Загальна довжина
320 мм
Калібр
4.5 мм
Матеріал
дерево
Початкова швидкість кулі
120 м/с
Тип боєприпасів
свинцеві кулі
Тип прицілу
цілик, мушка

Фізичні характеристики

Вага
910 г
Колір
чорний

Інші

Виробник
Gamo
Модель
Compact
Артикул
6111027
Гарантія, міс
12
Штрихкод
2000000158945
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Пневматичний пістолет Kral NP-01 PCP 4,5 мм, olive (NP-01OL)
Puncher NP-01 - пневматичний пістолет з попереднім накачуванням (PCP) для розважальної і тренувальної стрільби.Перезарядка здійсню..
18000 грн.
Пневматичний пістолет SAS Mauser M.712 4,5 мм Blowback (KMB18DHN)
Пневматика - це один з видів стрілецької зброї, в якій снаряд вилітає з дула під дією газу, що знаходиться під тиском. Сучасна пне..
7090 грн.
Пневматичний пістолет Sig Sauer Air 1911 We The People (AIR-1911-177-WTP)
Sig Sauer Air 1911 - напівавтоматичний пневматичний пістолет для стрільби сталевими кульками в калібрі 4,5 мм за рахунок тиску від..
8382 грн.
Пневматичний пістолет Sig Sauer Air P320 Blowback (AIR-P320-177-30R-BLK)
Газобаллонный пневматический пистолет Sig Sauer P320 AP (Air Pistol) является репликой боевого пистолета, который по внешнему виду..
7503 грн.
0