Пневматична гвинтівка Optima Speedfire 4,5 мм (2370.36.56)

Код товару:
115036-01
Артикул:
U0797600
Виробники
Optima
Расположение:
https://brain.com.ua/ukr/Pnevmatichna_gvintivka_Optima_Speedfire_4_5_mm_23703656-p974342.html


10580 грн.


Пневматична гвинтівка Optima SpeedFire – одна з найяскравіших моделей в асортименті Optima. На відміну від інших гвинтівок Optima, модель SpeedFire є багатозарядною переломною пневматичною гвинтівкою, яка дозволяє робити більшу кількість пострілів з меншими зусиллями.

Гвинтівка Optima SpeedFire оснащена фірмовим газо-пружинним механізмом, що підвищує надійність і потужність зброї, а також зменшує віддачу і має багатозарядний магазин.Завдяки використанню ударостійкого пластику в конструкції ложі та приклада, ложа не боїться різких перепадів температур, підвищеної вологості й менш піддається сколам та тріщинам, ніж дерев'яні ложі.

Ложа обладнана спеціалізованою системою Shock Absorber System - SAS™ – системою поглинання удару та вібрації, розробленою і запатентованою компанією Hatsan. Завдяки системі SAS™ більшість ударів і вібрацій, які з'являються під час пострілу, поглинається, тим самим поліпшується точність пострілу.

Модель оснащена гумовим потиличником, який призначений для пом'якшення удару в момент пострілу (віддачі) і підвищення стійкості зброї при прицілюванні.

Гвинтівка унікальна завдяки її багатозарядному магазину з автоматичною подачею снарядів – одним рухом система Hatsan EZ-Load Action зводить пружину і доводить кулю в ствол. Фірмовий магазин RPM одним натисненням кнопки знімається з блоку для зміни. Автоматичний запобіжник розташований позаду ствольної коробки, що зручно і для шульги, і для правші. Зведення активує запобіжник автоматично.

Ствол – нарізний та виготовлений зі збройової сталі та доповнений полімерним кожухом з інтегрованим саундмодератором. Гвинтівка оснащена новим ударно-спусковим механізмом Quattro Trigger з покращеним регулюванням спуска. Quattro Trigger дозволяє налаштувати хід спускового гачка та зусилля спуска, що дуже важливо для гвинтівки такої потужності.На ствольній коробці розташована планка Weaver/Picatinny, на яку можна встановлювати різноманітні прицільні прилади.

Також передбачені регульовані механічні прицільні пристосування – цілик і складана мушка "TRUGLO" з можливістю регулювання по горизонталі та вертикалі і фібро-оптичними нитками, що забезпечують комфортне прицілювання навіть в умовах недостатньої видимості.Модель комплектується двома знімними магазинами Rapid Performance Mag (RPM): магазином на 12 патронів калібру .177 (4,5 мм).

Ємність магазина
12 куль
Джерело енергії
пружинно-поршнева
Довжина ствола
370 мм
Загальна довжина
1190 мм
Калібр
4.5 мм
Матеріал приклада
пластик
Початкова швидкість кулі
305 м/с
Тип боєприпасів
свинцеві кулі
Тип взводу
перелом ствола
Тип кріплення оптики
ластівчин хвіст, Weaver/Picatinny
Тип прицілу
цілик і мушка

Фізичні характеристики

Вага
3000 г

Інші

Виробник
Optima
Модель
Speedfire 4,5 мм
Артикул
2370.36.56
Гарантія, міс
12
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Пневматична гвинтівка Optima Mod.135 Vortex 4,5 мм (2370.36.66)
Пневматична гвинтівка Optima Mod.135 Vortex є однією з найпотужніших серед інших моделей Optima, забезпечуючи початкову швидкість ..
14640 грн.
Пневматична гвинтівка Optima Mod.125TH Vortex 4,5 мм (2370.36.59)
Пневматична гвинтівка Optima Mod.125 Vortex є однією з найпотужніших серед інших моделей Optima, забезпечуючи початкову швидкість ..
12320 грн.
Пневматична гвинтівка Optima Mod.125 Vortex 4,5 мм (2370.36.58)
Пневматична гвинтівка Optima Mod.125 Vortex є однією з найпотужніших серед інших моделей Optima, забезпечуючи початкову швидкість ..
12390 грн.
Пневматична гвинтівка Optima AirTact Vortex 4,5 мм (2370.36.63)
Пневматична гвинтівка Optima AirTact Vortex характеризується чудовою ергономікою та легкістю, що було реалізовано завдяки вибору л..
5712 грн.
Пневматична гвинтівка Reximex RP Black (RP)
Reximex Rp - це пневматичний пістолет зроблений по системі попереднього накачування (РСР). Корпус виконаний з міцного полімеру та ..
23646 грн.
0