Пневматична гвинтівка Umarex NXG APX (2.4999)

Код товару:
95098-01
Артикул:
U0568472
Виробники
Umarex


4600 грн.


Нове покоління APX від Umarex — це генерація сучасних молодіжних пневматичних гвинтівок. Він перевизначає стандарт пневматичної зброї, призначеної для молодих стрільців і аматорів, із безліччю сучасних функцій, включно з автоматичним запобіжником — особливістю, на яку ніколи раніше не можна було натрапити в пневматичних гвинтівках цього типу. APX з подвійними боєприпасами вирізняється прогресивною ергономічною, сучасною й ударостійкою конструкцією ложі. Його руків'я має вузьку форму, зручну для стрільців із невеликими руками, що забезпечує кращий контроль і безпечніші умови для стрільби. Його мультикомпресійний механізм і рампа для легкого заряджання кулі зручні у використанні для стрільців-правшів і лівшів, і він запускає легкосплавні снаряди зі швидкістю до 240 м/с за максимального накачування. Регульований цілик і оптоволоконна мушка, захищена гладким дульним гальмом, дають змогу швидко прицілюватися в намічену ціль під час стрільби кулями або сталевими кульками BB. Встановити приціл на APX легко завдяки встановленій планці Пікатінні для тактичного прицілу. Поєднання всіх цих функцій робить стріляння з Umarex NXG APX прекрасним випробуванням для стрільців різного віку.

Ємність магазина
1 куля
Джерело енергії
PCP і компресійна пневматика
Довжина ствола
520 мм
Загальна довжина
990 мм
Калібр
4.5 мм
Матеріал приклада
пластик
Початкова швидкість кулі
180 м/с
Тип боєприпасів
кульки і свинцеві кулі
Тип взводу
підствольний важіль
Тип кріплення оптики
Weaver/Picatinny
Тип прицілу
цілик і мушка, прицільна планка

Фізичні характеристики

Вага
1520 г
Колір
чорний

Інші

Виробник
Umarex
Модель
NXG APX
Артикул
2.5
Гарантія, міс
12
Штрихкод
2000501148100
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Пневматична гвинтівка Beeman Mantis ОП 4х32 (10616-1)
Beeman Mantis - нова лінійка пневматичних гвинтівок для розважальної стрільби.У лінійці представлено дві моделі, які візуально виг..
5441 грн.
Пневматична гвинтівка Beeman Chief II PCP. кал. 4.5 мм (1327)
Одна з найпопулярніших моделей пневматичних гвинтівок з попереднім накачуванням - Beeman Chief II PCP.Модель має продуману констру..
11640 грн.
0