Валіза Gabol Midori M Stone (929117)

Код товару:
100420-01
Артикул:
U0549265
Виробники
Gabol


5576 грн.


Корпус валіз Gabol серії Midori зроблений з міцного та довговічного матеріалу — поліпропілену, що дуже важливо для валіз, що перевозяться в багажних відділеннях. Валіза відповідає вимогам, що пред'являються такими компаніями, як-от EasyJet, SkyUp, British Airways і деякими іншими, до габаритів ручної поклажі під час перевезення в економкласі. Внутрішній об'єм розділений перегородкою на два відділення й має ремені, щоб фіксувати речі всередині.

Чемодан обладнаний чотирма повноповоротними, спареними колесами з можливістю незалежного розвороту кожного колеса на 360°. Системою передбачено рівномірний перерозподіл навантаження на кожне колесо, що також сприяє плавному коченню й маневреності валізи, докладаючи водночас із цим мінімум зусиль. Колеса виготовлені з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU). Матеріал має міцність, яку можна порівняти з пластиком, а також гнучкість силікону та підвищену стійкість до перепадів температур. Характерною особливістю коліс з TPU матеріалу є зниження шуму до мінімуму під час кочення валізи нерівною поверхнею. Завдяки стійкості до стирання, матеріал коліс вирізняється тривалим терміном експлуатації.

Валіза обладнана вбудованим кодовим замком. Ергономічна система висувної телескопічної ручки з кнопковим фіксатором дає змогу відрегулювати висоту висувною ручкою для додаткової зручності та комфорту користувача.

Застібки і замки
блискавка
Кількість відділень
1
Кількість коліщат
4
Матеріал
поліпропілен
Об'єм
72 л
Розмір валізи
середня
Ручки
мініатюрна бічна, мініатюрна зверху, висувна
Система безпеки
замок

Фізичні характеристики

Висота
66 см
Глибина
27 см
Ширина
43 см
Вага
3.4 кг
Колір
бежевий

Інші

Виробник
Gabol
Модель
Midori M Stone
Артикул
929117
Гарантія, міс
60
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Валіза Gabol Kiba L Black (929114)
Корпус валіз Gabol серії Kiba вироблений із міцного та довговічного матеріалу — поліпропілену, що дуже важливо для валіз, що перев..
5354 грн.
Валіза Gabol Kiba S Black (929112)
Корпус валіз Gabol серії Kiba вироблений із міцного та довговічного матеріалу — поліпропілену, що дуже важливо для валіз, що перев..
3879 грн.
Валіза Gabol Kiba M Black (929113)
Корпус валіз Gabol серії Kiba вироблений із міцного та довговічного матеріалу — поліпропілену, що дуже важливо для валіз, що перев..
4729 грн.
Валіза Gabol Balance (M) Turquoise (924583)
Колекція валіз Gabol Balance виконана з міцного і довговічного матеріалу - ABS-пластика, що дуже важливо для валіз, що перевозятьс..
5279 грн.
Валіза Gabol Paradise (M) Blue (924902)
Колекція валіз Gabol Paradise виконана з міцного і довговічного матеріалу - ABS-пластика, що дуже важливо для валіз, що перевозять..
5576 грн.
0