Валіза Heys Maximus M Wine Red (929273)

Код товару:
100436-01
Артикул:
U0581531
Виробники
Heys


5049 грн.


Серія валіз Maximus від Heys втілила у своєму дизайні сучасний стильний дизайн зі стійкою до стирання поверхнею з подвійною текстурою, яка запобігає появі подряпин.

Зроблено з Duraflex — легкого й еластичного, але дуже міцного матеріалу, який може витримувати ударне навантаження на 340 кг, не ламаючись!

Валіза обладнана фірмовим кодовим замком із функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration — Адміністрація з безпеки на транспорті). Митні служби спільно з Американською Асоціацією з безпеки на транспорті (Transportation Security Administration) отримали абсолютне право для безпеки оглядати будь-яку валізу на колесах або сумку, що видалися їм підозрілими. Агенти з безпеки на транспорті забезпечені спеціальними TSA-ключами, за які вони персонально відповідають. Завдяки наявності в замку функції TSA, після огляду ваші замки залишаться цілими та неушкодженими, на відміну від багажу без функції TSA.

Валіза обладнана чотирма повноповоротними колесами системи Spinner з можливістю незалежного розвороту кожного колеса на 360°. Системою передбачений рівномірний перерозподіл навантаження на кожне колесо, що так само сприяє плавному коченню й маневреності валізи, докладаючи водночас мінімум зусиль.

Ергономічна система висувної телескопічної ручки з кнопковим фіксатором дає змогу відрегулювати висоту висувної ручки для додаткової зручності та комфорту користувача.

Можливість збільшити корисний об'єм валізи до 20%, завдяки наявності системи Expansion System, розстебнувши спеціальну блискавку периферією валізи.

Особливості:

  • Чотири незалежні колеса, що обертаються на 360°.
  • Висувна телескопічна алюмінієва ручка з фіксатором у двох положеннях.
  • Внутрішня перегородка між відділеннями на блискавці.
  • Текстурована поверхня корпусу валізи.
  • Внутрішній простір із повною підкладкою містить атласну підкладку, компресійні ремені з пряжками, кілька кишень і вбудований роздільник на блискавці для компактного організованого упаковування.
  • Кодовий замок із функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration).
  • Ручки з гелевою вставкою Comfort grip у верхній і бічній частині валізи для зручності транспортування у вертикальному та горизонтальному положенні.
  • Компресійні ремені для фіксації багажу всередині валізи.

Застібки і замки
блискавка
Збільшення об'єму на
19 л
Кількість відділень
2
Кількість коліщат
4
Матеріал
Duraflex
Об'єм
75 л
Розмір валізи
середня
Ручки
мініатюрна бічна, мініатюрна зверху, висувна
Система безпеки
замок
Тип відділень
незалежні внутрішні відділення

Фізичні характеристики

Висота
66 см
Глибина
26 см
Ширина
46 см
Вага
4 кг
Колір
червоний

Інші

Виробник
Heys
Модель
Maximus M Wine Red
Артикул
929273
Гарантія, міс
60
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Валіза Heys Metallix L Cobalt Blue (929238)
Серія валіз Metallix від Heys втілила у своєму дизайні сучасний стильний дизайн зі стійкою до стирання поверхнею з подвійною текст..
6426 грн.
Валіза Heys Metallix M Cobalt Blue (929237)
Серія валіз Metallix від Heys втілила у своєму дизайні сучасний стильний дизайн зі стійкою до стирання поверхнею з подвійною текст..
5891 грн.
Валіза Heys EZ Access M Rose Gold (929281)
Серія валіз EZ Access від Heys втілила у своєму дизайні лаконічність, стиль і сміливість геометричного візерунка. Матове металеве ..
5891 грн.
Валіза Heys EcoCase M Grey (929257)
Серія валіз EcoCase від Heys виготовлені зі 100% вторинного ПЕТ (перероблений матеріал для пляшок із водою). Зовнішнє оздоблення з..
5305 грн.
Валіза Heys EcoCase L Grey (929258)
Серія валіз EcoCase від Heys виготовлені зі 100% вторинного ПЕТ (перероблений матеріал для пляшок із водою). Зовнішнє оздоблення з..
6426 грн.
0