Валіза Heys Metallix S Cobalt Blue (929236)

Код товару:
100410-01
Артикул:
U0581536
Виробники
Heys


4082 грн.


Серія валіз Metallix від Heys втілила у своєму дизайні сучасний стильний дизайн зі стійкою до стирання поверхнею з подвійною текстурою, яка запобігає появі подряпин. Metallix — це перша у світі валіза з металевого поліпропілену з унікальною і стильною металевою поверхнею.

Зроблено з Duraflex — легкого й еластичного, але дуже міцного матеріалу, який може витримувати ударне навантаження на 340 кг, не ламаючись!

Валіза обладнана фірмовим кодовим замком із функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration — Адміністрація з безпеки на транспорті). Митні служби спільно з Американською Асоціацією з безпеки на транспорті (Transportation Security Administration) отримали абсолютне право для безпеки оглядати будь-яку валізу на колесах або сумку, що видалися їм підозрілими. Агенти з безпеки на транспорті забезпечені спеціальними TSA-ключами, за які вони персонально відповідають. Завдяки наявності в замку функції TSA, після огляду ваші замки залишаться цілими та неушкодженими, на відміну від багажу без функції TSA.

Валіза обладнана чотирма повноповоротними колесами системи Spinner з можливістю незалежного розвороту кожного колеса на 360°. Системою передбачений рівномірний перерозподіл навантаження на кожне колесо, що так само сприяє плавному коченню й маневреності валізи, докладаючи водночас мінімум зусиль.

Ергономічна система висувної телескопічної ручки з кнопковим фіксатором дає змогу відрегулювати висоту висувної ручки для додаткової зручності та комфорту користувача.

Можливість збільшити корисний об'єм валізи до 20%, завдяки наявності системи Expansion System, розстебнувши спеціальну блискавку периферією валізи.

Особливості:

  • Чотири незалежні колеса, що обертаються на 360°.
  • Висувна телескопічна алюмінієва ручка з фіксатором у двох положеннях.
  • Внутрішня перегородка між відділеннями на блискавці.
  • Текстурована поверхня корпусу валізи.
  • Внутрішній простір із повною підкладкою містить атласну підкладку, компресійні ремені з пряжками, кілька кишень і вбудований роздільник на блискавці для компактного організованого упаковування.
  • Кодовий замок із функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration).
  • Ручки з гелевою вставкою Comfort grip у верхній і бічній частині валізи для зручності транспортування у вертикальному та горизонтальному положенні.
  • Компресійні ремені для фіксації багажу всередині валізи.

Застібки і замки
блискавка
Збільшення об'єму на
10 л
Кількість відділень
1
Кількість коліщат
4
Матеріал
Duraflex
Об'єм
40 л
Розмір валізи
маленька
Ручки
мініатюрна бічна, мініатюрна зверху, висувна
Система безпеки
замок
Тип відділень
незалежні внутрішні відділення

Фізичні характеристики

Висота
53 см
Глибина
23 см
Ширина
38 мл
Вага
3 кг
Колір
синій

Інші

Виробник
Heys
Модель
Metallix S Cobalt Blue
Артикул
929236
Гарантія, міс
60
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Валіза Heys DuoTrak S Burgundy (929288)
Серія валіз DuoTrak від Heys втілила у своєму дизайні лаконічність, стиль і сміливість геометричного візерунка. Різні кольори мета..
4112 грн.
Валіза Heys DuoTrak S Navy (929292)
Серія валіз DuoTrak від Heys втілила у своєму дизайні лаконічність, стиль і сміливість геометричного візерунка. Різні кольори мета..
4082 грн.
Валіза Heys Commander S Gunmetal (929232)
Серія валіз Commander від Heys втілила у своєму дизайні лаконічність, стиль і сміливість геометричного візерунка. Матове металеве ..
5984 грн.
Валіза Sumdex маленька темно червона (SWRH-720 RD)
Валіза SUMDEX мала (SWRH-720)Валізи американського бренду Sumdex колекція Line-S - стильні, легкі і в той же час дуже міцні, в них..
3174 грн.
Валіза Tucano Trolley Ted 40L Yellow (BTRTED-S-Y)
Tucano Ted 40L - чотириколісна валіза з полікарбонату для ручної поклажі. Подвійні колеса з обертанням на 360 градусів, вертикальн..
5406 грн.
0