Навушники 1MORE SonoFlow SE HC306 Black (1011963)

Код товару:
135412-01
Артикул:
U0874924
Виробники
1MORE


2247 грн.


Ідеальний баланс звуку та комфорту

Бездротові повнорозмірні навушники 1MORE SonoFlow SE з 40-міліметровими динамічними драйверами з DLS діафрагмою, продуманою ергономікою для тривалого носіння та ємною батареєю забезпечують потужне кришталево чисте звучання та максимальний комфорт протягом цілого дня прослуховування. Завдяки функції зниження шумів та чутливому мікрофону ви зможете спілкуватися навіть у шумній обстановці.

Чудовий звук

Навушники 1MORE SonoFlow SE з високою точністю відтворює потужні баси та кристально чисті середні та високі звуки, забезпечуючи повне занурення у музику. 40-міліметрові динамічні драйвери з композитною діафрагмою DLS спеціально налаштовані для більш точного та детального відтворення аудіо у широкому діапазоні частот.

Інтелектуальне шумозаглушення QuietMax

Запатентована технологія активного шумоподавлення QuietMax, доповнена унікальним акустичним дизайном, гарантує повне занурення у прослуховування навіть у дуже галасливому місці. Якщо ви хочете бути в курсі того, що відбувається навколо, вибирайте режим прозорості, при якому вам буде легше реагувати на оточення.

Більше музики – менше підзарядки

Повністю заряджені навушники з відключеним шумозаглушенням працюють без підзарядки до 70 годин, з включеним шумозаглушенням цей час обмежено 50 годинами - це один із найкращих показників по галузі. А за допомогою швидкого заряджання ви зможете забезпечити до 5 годин відтворення всього за 5 хвилин на підзарядці.

Чисте звучання вашого голосу

Чутливий мікрофон гарантує, що всі ваші слова будуть почуті. Мікрофон вловлює та підсилює звуки вашого голосу, зменшуючи зовнішні шуми. Тому ви зможете вести діалог і в дуже галасливому місці, і на вулиці у вітряну погоду.

Зручна ергономіка для тривалого носіння

Регульоване оголов'я з металевими вставками відрізняється легкістю, гнучкістю та збільшеною міцністю. Великі пружні амбушури з м'якої протеїнової шкіри забезпечують оптимальну ізоляцію від зовнішніх звуків, щільно прилягають до вух, не викликаючи при цьому дискомфорту. Ви забудете про навушники 1MORE SonoFlow SE і зможете повністю зосередитися на прослуховуванні та спілкуванні.

Інтерфейс зарядки
USB Type-C
Інтерфейс підключення
Bluetooth
Акустичне оформлення
закриті
Версія Bluetooth
5
Діаметр випромінювача
40 мм
Діапазон відтворюваних частот
20 - 20000 Гц
Конструкція
накладні
Конструкція мікрофона
вбудований у корпус
Матеріал амбушур
шкірозамінник
Наявність мікрофону
з мікрофоном
Опір навушників
32 Ом
Підключення
бездротове
Призначення
для телефону, для телевізора, для ноутбука
Тип випромінювача
динамічний
Тип кріплення
наголов'я
Час роботи від акумулятора
до 80 год

Додатково

Особливості
голосове керування, управління треками, швидка зарядка через порт USB-C, регулятор гучності

Фізичні характеристики

Вага
240 г
Колір
Black

Інші

Виробник
1MORE
Модель
SonoFlow SE HC306 Black
Артикул
1011963
Гарантія, міс
36
Штрихкод
6933037203295
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка

1MORE

1MORE - це виробник аудіоаксесуарів, таких як навушники, навушники-вкладиші, навушники з активним шумозаглушенням тощо. Вони відомі своєю якістю звуку, інноваційними технологіями та дизайном продуктів. Ця компанія спеціалізується на створенні високоя... Детальніше...
Подібні товари
Навушники A4Tech Bloody G230p Black
Гарнітури Bloody виготовлені з високоякісних матеріалів, які забезпечують комфорт протягом тривалого часу прослуховування. Bloody ..
990 грн.
Навушники A4Tech Bloody G521S Hi Fi Grey (Bloody G521S Grey)
Універсальна ігрова гарнітура з LED-підсвічуванням забезпечує якісне звучання як вхідного, так і вихідного звуку. Особливості : Об..
1113 грн.
Навушники A4Tech Bloody G560 Hi Fi 7.1 Gun Grey (Bloody G560 Gun Grey)
Універсальна ігрова гарнітура з RGB підсвічуванням, об'ємним звучанням та високоефективним мікрофоном з шумопоглинанням. Завдяки в..
1488 грн.
Навушники A4Tech Bloody G560 Hi Fi 7.1 Naraka (Bloody G560 Naraka)
Універсальна ігрова гарнітура з RGB підсвічуванням, об'ємним звучанням та високоефективним мікрофоном з шумопоглинанням. Завдяки в..
1533 грн.
Навушники A4Tech Bloody G560 Hi Fi 7.1 Sports Red (Bloody G560 Sports Red)
Універсальна ігрова гарнітура з RGB підсвічуванням, об'ємним звучанням та високоефективним мікрофоном з шумопоглинанням. Завдяки в..
1443 грн.
0