Навушники Dark Project HS-1 (DP-HS-0001)

Код товару:
113360-01
Артикул:
U0646711
Виробники
Dark Project


2890 грн.


Dark Project HS-1 – ігрова стерео гарнітура з функцією віртуального звучання 7.1, приємною RGB підсвіткою, якісними динаміками діаметром 53 мм з неодимовими магнітами, міцною конструкцією і дуже зручною посадкою. Відчуй гру по-новому!

Якісні 53 мм динаміки з неодимовими магнітами
В гарнітурі встановлені одні з кращих на сьогоднішній день динаміків на ринку. Разом з скрупульозною налаштуванням звучання і грамотним внутрішньою будовою чашок, виходить воістину зубодробильна суміш. Послухайте і Ви не зможете відірватися!

Міцна металева конструкція
У гарнітурі використовується перевірена часом і мільйонами людей конструкція, яка практично не має слабких місць. Надійне і просте кріплення чаш, знімний мікрофон, товстий метал в наголов'я. Вбити HS-1 потрібно постаратися!

Дуже м'які і зручні амбушюри
Амбушюри в гарнітурі HS-1 мають правильну форму і достатню внутрішню глибину. Матеріали були підібрані таким чином, щоб забезпечити відмінні тактильні відчуття, ідеальну посадку і адаптацію під вашу голову. Непоганим бонусом є те, що вони доповнюють і без того відмінну звукоізоляцію!

RGB підсвічування
По контуру чаш гарнітури Dark Project проходить тонка світлодіодна смуга. У компанії вважають, що надмірно яскраве підсвічування гарнітурі не потрібна, тому вона буде дуже акуратно доповнювати її і без того преміальний зовнішній вигляд. До того ж її завжди можна відключити або налаштувати в програмному забезпеченні.

2-в-1
Dark Project HS-1 може працювати практично від всіх звукових джерел. Як аналогових, так і від стандартного USB порту, адже в пульті управління гарнітурою встановлений звуковий чіп, і контролер керування підсвічуванням. Це рішення відмінно підійде тим, хто хоче отримувати однаково якісний і передбачуваний звук в будь-яких умовах, а варіант з аналоговим підключенням не обмежить використовуваних девайсах.

Інтерфейс підключення
USB
Акустичне оформлення
закриті
Діаметр випромінювача
50 мм
Діапазон відтворюваних частот
20 - 20000 Гц
Довжина шнура
2 м
Конструкція
повнорозмірні
Конструкція мікрофона
знімний
Матеріал амбушур
шкіра
Наявність мікрофону
з мікрофоном
Опір навушників
32 Ом
Підключення
дротове
Підтримка звуку
7.1
Призначення
для комп'ютера, для ноутбука
Рік випуску
2021
Тип
геймерські (ігрові)
Тип кріплення
наголов'я
Форма штекера
прямий
Чутливість
98 дБ
Чутливість мікрофона
54 дБ

Додатково

Особливості
підсвічування

Фізичні характеристики

Колір
Black

Інші

Виробник
Dark Project
Модель
HS-1
Артикул
DP-HS-0001
Гарантія, міс
12
Штрихкод
5292910023087
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Навушники JBL Quantum 610 Wireless Black (JBLQUANTUM610BLK)
Живіть грою з JBL QuantumSURROUND™ та DTSПориньте з головою в гру. Пориньте у грандіозну атмосферу та насолоджуйтесь звуком з будь..
5572 грн.
Навушники JBL Wave 200 TWS Black (JBLW200TWSBLK)
Отримайте фірмовий звук JBL і всю свободу справжньою бездротового зв'язку з JBL Wave 200TWS. Глибокі баси, що забезпечуються 8-міл..
1999 грн.
Навушники JBL Wave 200 TWS White (JBLW200TWSWHT)
Отримайте фірмовий звук JBL і всю свободу справжньою бездротового зв'язку з JBL Wave 200TWS. Глибокі баси, що забезпечуються 8-міл..
1660 грн.
Навушники Aula Prime Basic Gaming Headset Black-Blue (6948391232768)
Унікальний і стильний зовнішній вигляд. Навушники Aula виготовлені з міцного пластику, тому вони будуть довго слугувати навіть у р..
454 грн.
Навушники Xiaomi Buds 3 Black (BHR5527GL)
Навушники Xiaomi Redmi Buds 3 – нові навушники від компанії Xiaomi, які гарантують підвищений комфорт при використанні. Вони створ..
2035 грн.
0