Навушники QCY T13 ANC White (974978)

Код товару:
135522-01
Артикул:
U0874964
Виробники
QCY


1128 грн.


Бездротові навушники QCY T13 ANC важать настільки мало і мають таку зручну форму, що ви вже за хвилину забудете про них, занурившись у прослуховування музики. Завдяки вдосконаленому ANC з шумом придушенням до 28 дБ ви зможете зосередитися на прослуховуванні навіть у людних і галасливих місцях. А режим прозорості допоможе розмовляти, не знімаючи навушників.
Підтримка Bluetooth 5.3 забезпечує високу якість зв'язку та знижує енергоспоживання. Тому вам гарантовано до 30 годин автономної роботи. Удосконалена технологія ANC забезпечує зменшення шуму до 28 дБ, тому ніщо не відволікатиме вас від прослуховування. І навіть на людній вулиці ви зможете насолоджуватися улюбленою музикою та не відволікатися на шум.
У фірмовому додатку QCY АРР ви зможете персоніфікувати параметри звучання та шумозаглушення, стежити за рівнем заряду та багато іншого. Легко перемикайтеся між режимами та налаштуваннями в інтуїтивній програмі. Інтелектуальний алгоритм шумозаглушення ENC ефективно гасить зовнішні шуми, а чотири вбудовані мікрофони виділяють і підсилюють ваш голос, щоб ви могли вільно спілкуватися по телефону, ніби спілкування відбувалося наживо. Завдяки професійній технології шумоподавлення та спеціальній формі навушників з вивіреним розташуванням мікрофона навіть пориви вітру до 18 км/год не завадять вам під час розмови.
10-мм динамічний драйвер та мембрана з композитного матеріалу створюють професійні аудіоефекти. Завдяки унікальній конфігурації QCY відтворюють чисті та яскраві високі частоти, а також посилюють потужність басів, щоб будь-яка музика, від джазу до класики, мала приголомшливе звучання.
Спеціальна форма та полегшена конструкція дозволяють носити навушники багато годин поспіль і не відчувати втоми. М'які вкладиші щільно розташовуються у вусі та не створюють тиск у вушному каналі або дискомфорту. Завдяки передовій технології бездротового зв'язку Bluetooth 5.3 навушники легко з'єднуються зі смартфоном та транслюють чіткий сигнал без спотворень та затримок. Bluetooth 5.3 має кращу сумісність і збільшену швидкість підключення: варто тільки вийняти навушники з кейсу, і вони автоматично приєднаються до вашого смартфону. А ще вам забезпечено наднизьку затримку до 75 мс, що буде перевагою в будь-якій динамічній грі. Тільки ви вирішуєте, скільки вам потрібно музики.
Повного заряду навушників вистачить на 7 годин відтворення. Якщо до цього додати заряд кейсу, можна сміливо розраховувати на 30 годин музики з вимкненим ANC і до 24 годин з включеним ANC, але це сотні хітів нон-стоп. Торкніться раз/два/три до правого або лівого навушника, щоб отримати бажане. Відповідайте на вхідні дзвінки, завершуйте розмову, викликайте голосового помічника, змінюйте режим відтворення або ставте музику на паузу просто доторкнувшись до навушника.

Інтерфейс зарядки
USB Type-C
Інтерфейс підключення
Bluetooth
Активне шумозаглушення
є
Акустичне оформлення
закриті
Версія Bluetooth
5.1
Діаметр випромінювача
10 мм
Діапазон відтворюваних частот
20 - 20000 Гц
Конструкція
вакуумні / внутрішньоканальні
Конструкція мікрофона
вбудований у корпус
Матеріал амбушур
силікон
Наявність мікрофону
з мікрофоном
Опір навушників
32 Ом
Підключення
бездротове
Призначення
для телефону, для ноутбука
Рік випуску
2023
Тип
TWS (True Wireless Stereo)
Тип випромінювача
динамічний
Час роботи від акумулятора
30 год
Чутливість
108 дБ

Додатково

Особливості
управління через додаток, час повної зарядки: 120 хвилин, місткість заряду кейсу: 380 мач, прийняти/відхилити виклик, управління треками, голосове керування

Фізичні характеристики

Вага
6.34 г
Колір
White

Інші

Виробник
QCY
Модель
T13 ANC White
Артикул
974978
Гарантія, міс
12
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Навушники QCY T17 White (1006573)
Бездоганний звук у кожному акордіНавушники QCY T17 забезпечують звучання Hi-Fi якості. Режим низької затримки робить їх ідеальними..
623 грн.
Навушники QCY T5 White (1006574)
Бездротова свободаНавушники QCY T5 надають повний набір можливостей для бездротового користування. З підтримкою Bluetooth 5.1, реж..
649 грн.
Навушники Razer Blackshark V2 PRO Wireless 2023 Black (RZ04-04530100-R3M1)
Для профіЯкщо кіберспорт – це ваш виклик, прийміть його, скориставшись найкращою бездротовою гарнітурою для змагальних ігор, розро..
9999 грн.
Навушники Razer Kraken Kitty V2 Quartz (RZ04-04730200-R3M1)
Створіть свій милий образ для трансляцій у стилі кошеня-вбивці з новою гарнітурою Razer Kraken Kitty V2 . Виділяйтеся і привертайт..
5499 грн.
0