Навушники QCY T5 White (1006574)

Код товару:
135524-01
Артикул:
U0874966
Виробники
QCY


649 грн.


Бездротова свобода

Навушники QCY T5 надають повний набір можливостей для бездротового користування. З підтримкою Bluetooth 5.1, режимом низької затримки та системою шумозаглушення ENC вони забезпечують високу якість звуку як для аудіоконтенту, так і для голосових дзвінків. Крім того, вони працюють не тільки в стереорежимі, але і в моно: щоб ви могли вибрати будь-який навушник з пари як головний. Батарея дає до 27.5 годин автономності, знімаючи будь-які обмеження у використанні девайсу.

Комфортне ігрове середовище

Для геймерів творці гарнітури QCY T5 реалізували продуманий функціонал, що підвищує вашу ефективність у ігровому полі. Потрійне натискання по правому навушнику активує режим низької затримки, що дозволить повністю поринути в ігровий всесвіт і насолодитися опрацьованими аудіоефектами.

Безперебійний сигнал

Чип з підтримкою Bluetooth 5.1 забезпечує швидкий і безперебійний зв'язок з вашим телефоном без перешкод. Ви отримаєте повноцінне задоволення від використання бездротових навушників, які можуть підтримувати якісний сигнал на максимально доступній відстані.

Максимальний звуковий потенціал

6-міліметрові динаміки, відкалібровані професійною командою, забезпечують насичений та збалансований звук. Ви відчуєте кожну ноту у всій реалістичності та деталізації. Навушники можуть відтворювати високі, середні та низькі частоти так, щоб між ними не виникало дисбалансу – створюючи єдину звукову картину.

Запас заряду для відчутної автономності

Кожен із навушників тримає заряд протягом 5.5 годин. А із зарядним кейсом ви зможете збільшити цей ресурс до 27.5 години. Насолоджуйтеся музикою, дивіться контент і довгий час грайте без необхідності частих підзарядок: з однієї сесії ви зможете прослухати 412 пісень або переглянути 13 повнометражок.

Проста взаємодія

Процеси підключення до техніки та управління девайсом дуже прості. Початкове сполучення відбувається у спливаючому вікні, тут можна відразу перевірити рівень заряду. Усі наступні підключення відбуватимуться автоматично – досить лише відкрити кришку футляра.

Спілкування без перешкод

QCY T5 підтримують стереодзвінки HD-якості з технологією шумозаглушення ENC. Це робить ваші розмови максимально чіткими та позбавленими перешкод. Завдяки якісній техніці суттєво підвищується якість переговорів, що особливо важливо, коли перебуваєш у багатолюдних місцях.

Інтерфейс зарядки
micro-USB
Інтерфейс підключення
Bluetooth
Акустичне оформлення
закриті
Версія Bluetooth
5
Діапазон відтворюваних частот
20 - 20000 Гц
Конструкція
вакуумні / внутрішньоканальні
Конструкція мікрофона
вбудований у корпус
Матеріал амбушур
силікон
Наявність мікрофону
з мікрофоном
Опір навушників
32 Ом
Підключення
бездротове
Призначення
для телефону, для ноутбука
Тип
TWS (True Wireless Stereo)
Тип випромінювача
динамічний
Час роботи від акумулятора
5 год
Чутливість
108 дБ

Додатково

Особливості
IPX5, прийняти/відхилити виклик, управління треками

Фізичні характеристики

Вага
4.2 г
Колір
Black

Інші

Виробник
QCY
Модель
T5 White
Артикул
1006574
Гарантія, міс
12
Штрихкод
6957141406274
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Навушники Razer Blackshark V2 PRO Wireless 2023 Black (RZ04-04530100-R3M1)
Для профіЯкщо кіберспорт – це ваш виклик, прийміть його, скориставшись найкращою бездротовою гарнітурою для змагальних ігор, розро..
9999 грн.
Навушники Razer Kraken Kitty V2 Quartz (RZ04-04730200-R3M1)
Створіть свій милий образ для трансляцій у стилі кошеня-вбивці з новою гарнітурою Razer Kraken Kitty V2 . Виділяйтеся і привертайт..
5499 грн.
Навушники realme Buds Air 3 Neo White (6672763)
Realme Buds Air 3 Neo — чудовий вибір для тих, хто цінує в аудіотехніці зручність і стильний дизайн. Гарнітура стане незамінним су..
1544 грн.
Навушники realme Buds T300 Youth White (631209000026)
Особливості:Динамічні випромінювачі діаметром 12.4 мм з титановою діафрагмоюЕфект об'ємного звуку на 360°Активне шумозаглушення 30..
2075 грн.
0