Пароочищувач ARIETE 4146

Код товару:
68813-01
Артикул:
U0352044
Виробники
ARIETE


216666 грн.


Пароочистник ARIETE 4146

Компактний дизайн. Пароочисник Ariete 4146 - універсальний прилад, який допоможе вам навести ідеальну чистоту в вашому домі, ретельно очистити кожен куточок. Прибирання за допомогою струменя пара допомагає легко позбутися від забруднень будь-якої складності, а головне - ви можете не застосовувати хімічні мийні засоби. Потужність 1500 Вт і тиск 5 бар гарантують, що прибирання буде швидкою і якісною. Завдяки компактному дизайну вам буде комфортно переміщатися з приладом з кімнати в кімнату. Він може використовуватися для прибирання підлоги, м'яких меблів, миття вікон, кухонних плит, раковин, плитки, душових кабінок.

Управління. Прилад досить простий в експлуатації: вам потрібно встановити потрібну насадку, відкрутити кришку контейнера для води, налити в отвір воду, використовуючи воронку і мірний стакан, закрутити кришку і включити прилад в мережу. Приблизно через 8 хвилин він буде готовий до роботи, про це повідомить світловий індикатор готовності пара, після цього можете повернути регулятор інтенсивності подачі пари на корпусі і почати прибирання. На паровому пістолеті ви знайдете кнопку подачі пари і кнопку блокування. Слід пам'ятати, що для делікатних тканин слід застосовувати мінімальну кількість пара. Ціна Ariete 4146 прийнятна.

Насадки. У комплектації є мірний стакан, воронка, дві круглі щітки для стійких забруднень, вузька скошена насадка для важкодоступних місць, щітка для підлоги, тканинна насадка для підлоги, насадка для чищення дзеркал і стекол, додаткові подовжують трубки, тканинна насадка для текстилю, щітка для текстилю для чищення меблів, подушок і ковдр, адаптер з соплом і адаптер для статевої щітки. Всі аксесуари можна зберігати в спеціальному відсіку, тому дана модель займе мінімум місця і ви часом не втратите жодної насадки.

Максимальний тиск пари
5 бар
Насадки і щітки
склоочисник, для меблів, кутова насадка, щітка для прибирання підлоги, кругла щітка, насадка для важкодоступних місць
Об'єм води, що заливається
1.6 л
Потужність
1500 Вт
Тип
у вигляді пилососа

Фізичні характеристики

Колір
білий

Інші

Виробник
Ariete
Модель
4146
Артикул
4146
Гарантія, міс
12
Штрихкод
8003705114609
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Пароочищувач Ariete 4164
Пароочисник ARIETE 4164Парові швабри з кожним роком стають все краще і їх ефективность разом з ними. Ці пристрої досить компактні ..
3563 грн.
Пароочищувач Karcher SC 2 EasyFix (1.512-050.0)
Пароочисник SC 2 EasyFix Premium очищає практично всі тверді поверхні в будинку без застосування хімічних засобів. Пароочисник Кер..
212326 грн.
Пароочищувач Karcher SC 4 EasyFix (1.512-450.0)
Пароочищувач Karcher стане хорошим помічником для будь-якої господині, адже з цим універсальним і практичним побутовим приладом пр..
520024 грн.
Пароочищувач Shark S6003EU
Швабра парова Shark з технологією Klik N'Flip і трьома режимами управлінняЧи могли наші бабусі таке уявити? Інтелектуальний контро..
5827 грн.
Пароочищувач Shark S6001EU
Швабра парова Shark з технологією Klik N'Flip Зробіть ваш підлогу сяючою - без хімікатів.Пароочисник Shark підходить для всіх твер..
5011 грн.
0