Електроплитка Grunhelm GI-A2006

Код товару:
94598-01
Артикул:
U0624637
Виробники
Grunhelm


146642 грн.


Індукційна конструкція
Настільна плита Grunhelm GI-A2006 - це прилад, побудований на принципі індукційного роботи. Теплова енергія в даному випадку направляється безпосередньо в посуд, а не на саму варильну поверхню. Як результат - приготування стає в кілька разів продуктивніше і швидше, а поверхня залишається прохолодною. Саме тому за такими побутовими приладами дуже легко стежити, а також вони не травмують користувача, якщо той випадково доторкнеться до поверхні.

Дві конфорки на склі
Основний матеріал - загартоване скло. В результаті такої обробки поверхня стає стійка до механічних пошкоджень, на ній не утворюються відколи й подряпини при зіткненні з посудом. Пролите молоко або варення ви зможете без проблем витерти, тому що на вручений поверхні не відбувається запікання розлитої їжі - скло залишається нейтральним по температурі. Чорний колір ідеально вписується в загальний формат минималистичной сучасної техніки.

Потужності зон приготування
Щоб ви могли самостійно визначити, на який із зон краще приготувати ту чи іншу страву, виробник зробив їх різними по потужності - 1.8 і 1.6 кВт. Так ви зможете вибирати ступінь впливу, попутно регулюючи інтенсивність спека та інші параметри, що впливають на підсумковий результат.

Сенсорна панель управління
Для управління настільною плитою необхідно використовувати сенсорну панель. На ній розміщуються кнопки, якими ви зможете вибрати ті чи інші конфігурації. Дисплей і умовні позначення дадуть розуміння активності задіяних процесів.

Таймер з програмованим циклом
Одна з найбільш зручних функцій - установка часу таймера. Ви можете вибрати період до 180 хвилин, після закінчення яких вироблення тепла автоматично буде завершена.

Вхідна потужність
3400 Вт
Діаметр нагрівальної поверхні
270 мм
Кількість конфорок
2
Кількість рівнів нагрівання
8
Напруга
220 В
Розміри (Ш х Г х В)
59.7 х 35.7 х 6.6 см
Тип варильної поверхні
індукція
Тип управління
сенсорне

Додатково

Особливості
індикація робочого стану, таймер, дисплей

Фізичні характеристики

Вага
4.5 кг
Колір
чорний

Інші

Виробник
Grunhelm
Модель
GI-A2006
Артикул
GI-A2006
Гарантія, міс
12
Штрихкод
6902020912063
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Настільна плита Esperanza Electric Hot Plate (EKH008)
Електроплитка Esperanza Electric Hot Plate (EKH008)Настільна індукційна плита EKH008 від компанії Esperanza оснащена двома конфорк..
3428 грн.
Настільна плита ASEL P 10-20
Електрична плитка Asel - швидке та практичне рішення у вашому будинку! Швидке нагрівання забезпечує оперативну роботу приладу, а у..
1443 грн.
Настільна плита MPM MKE-20
Окрема плита MPM МКЕ-20 ідеально підходить для невеликого приміщення, гостьової кухні, дачі та багато іншого. Завдяки малим габари..
83620 грн.
Настільна плита MPM MKE-06
Виробник MPM пропонує індукційну плиту MKE-06. Апарат може бути використаний для приготування кулінарних страв на дачі, в кемпінгу..
1001 грн.
Настільна плита Ardesto ECS-J110G
Електрична плита ECS-J110G темно-сірого кольору з однією конфоркою діаметром 15,5 см й індикатором нагріву. Стане в пригоді для пр..
388 грн.
0