Кавомолка Edler EDCG-3009

Код товару:
121955-01
Артикул:
U0825498
Виробники
EDLER
Расположение:
https://brain.com.ua/ukr/Kavomolka_Edler_EDCG-3009-p998660.html


32719 грн.


Просто та надійно

Щоб приготувати чашку кави, можна скористатися змеленими зернами. Однак справжні гурмани рекомендують молоти каву безпосередньо перед варінням. Звичайно, сучасна кавоварка може сама впоратися з усіма процесами. Але якщо ви користуєтеся туркою або заварюєте каву в гейзерній або краплинній кавоварці, вам потрібно самостійно вирішувати це питання. За допомогою компактної кавомолки Edler EDCG-3009 ви з легкістю подрібніть кавові зерна до потрібної фракції та отримаєте максимум смаку та аромату. Невеликий розмір, невисока ціна і гідний рівень якості продукції гарантують вам задоволення від покупки такого приладу.

Сталевий корпус

Відмінна риса кавомолки Edler EDCG-3009 – сталевий корпус. Найчастіше у бюджетному ціновому сегменті зустрічаються пластикові моделі. Однак нержавіюча сталь виглядає виграшніше. Та й з погляду довговічності та надійності метал має свої сильні сторони. Виглядає прилад стримано та стильно. При цьому за рахунок добротності конструкції маса майже досягає кілограма. Це створює відчуття впевненості та надійності. Втім, та електрична частина виконана на гідному рівні. Тому у роботі пристрій демонструє відмінні показники.

Особливості моделі

Кавомолка Edler EDCG-3009 не має жодних електронних функцій. І в цьому криється вся краса. Лампова затишність такої кавомолки відіграє свою роль. Процес перемелювання кавових зерен налаштовує вас на відповідний лад, допомагає відчути аромат кави ще до заварювання. Імпульсний режим допомагає точно дозувати час роботи. Ротаційні ножі всередині чаші розвивають високі обороти, щоб з легкістю впоратися із зернами будь-якої щільності та ступеня обсмажування. При цьому якість помелу регулюється часом обертання кавомолки. За рахунок прозорої кришки можна легко контролювати процес.

Габарити
27 х 13.5 х 13.5 см
Місткість
75 г
Матеріал ножа
нержавіюча сталь
Потужність
200 Вт
Тип
ножові (роторні)
Тип управління
механічний
Функції
подрібнення горіхів, подрібнення цукру, подрібнення зернових, подрібнення спецій, подрібнення круп

Додатково

Особливості
блокування увімкнення під час знятої кришки, знімна чаша
Оснащення
відсік для зберігання шнура, імпульсний режим

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса
нержавіюча сталь
Вага
0.95 кг
Колір
нержавіюча сталь

Інші

Виробник
Edler
Модель
EDCG-3009
Артикул
EDCG-3009
Гарантія, міс
12
Штрихкод
6939962771199
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Кавомолка KitchenAid 5KCG8433EBM
Портативна кавомолка на кожен день від KitchenAidСекрет смачної кави не в останню чергу полягає в якісному помелі зерен. Забезпечи..
10676 грн.
Кавомолка Eisen ECG-026B
Кавомолка EISEN ECG-026B - це компактний і потужний пристрій, який дозволяє молоти свіжу каву вдома.Ємна та потужнаЗавдяки потужно..
20434 грн.
Кавомолка Eisen ECG-025
Кавомолка електрична EISEN ECG-025 – ефективний та універсальний помічник на кухні. За лічені хвилини подрібнить кавові зерна для ..
20434 грн.
Кавомолка Hölmer HGC-003W
Електрична кавомолка Holmer HGC-003W стане надійним та універсальним помічником на вашій кухні. Потужність та ефективність Пристрі..
16339 грн.
Кавомолка Krups GX204D10
Krups GX204D10 - Швидко й ефективно подрібнюйте свіжі кавові зерна за допомогою потужної кавомолки KRUPS Fast-Touch, універсальног..
1771 грн.
0