Фітнес браслет UWatch M6 Silver (F_55487)

Код товару:
69165-01
Артикул:
U0347672
Виробники
UWatch


922 грн.


За допомогою фітнес-браслета UWatch M6 Ви зможете стежити за своє активністю не тільки вдень, але і вночі. Він стане Вашим партнером в заняттях спортом і буде завжди з Вами підтримувати Ваш здоровий спосіб життя. Розумний пристрій, який відстежуватиме ваші звички в області повсякденної активності або ж сну. Для виготовлення цього фітнес-браслета виробник вибрав якісні матеріали.

Фітнес браслет UWatch M6 являє собою функціональний пристрій, створене для визначення фізичного стану та моніторингу активності. Браслет сумісний з пристроями, що працюють на базі операційних систем: Android і IOS. З цієї причини, не потрібно забувати про те, що для повноцінного використання всього потенціалу і опцій розумного браслета, необхідно завантажити та інсталювати на свій телефон офіційне фірмове ПО, перед синхронізацією. Унікальною особливістю моделі є наявність дисплея, на якому разом з іншими даними виводиться час, тому вона цілком спроможна замінити Вам наручний годинник.

Все більше людей долучається до спорту і активного способу життя, бажаючи надовго зберегти молодість, стрункість і красу. Саме тому фітнес-гаджети стають дуже затребуваним товаром, адже вони є дуже хорошим помічником у формуванні корисних звичок. В ряду великої різноманітності «розумних» пристроїв особливо варто звернути увагу на фітнес-браслети, які вважаються найбільш зручним і доступним пристосуванням для підрахунку вашої активності протягом дня. Їх ще називають фітнес-трекером або розумним браслетом.

Xто з себе представляє фітнес-браслет? Пристрій складається з невеликого датчика з акселерометром (так звана капсула) і ремінця, який надягає на руку. За допомогою розумного браслета ви можете не тільки відстежити вашу фізичну активність (кількість кроків, пройдену відстань, витрачені калорії), але і проконтролювати фізичний стан (пульс, сон і в деяких випадках навіть тиск і насиченість крові киснем). Завдяки вдосконаленню технологій, дані на браслеті надаються досить точними і наближеними до реальних.

Фітнес-браслет (фітнес-трекер) - це пристрій для моніторингу показників, пов'язаних з активністю і здоров'ям: кількість пройдених кроків, частота серцевих скорочень, витрачені калорії, якість сну. Легкий і компактний браслет надівається на руку і за рахунок спеціального датчика відслідковує вашу активність протягом дня. Фітнес-браслети стали справжньою знахідкою для людей, які ведуть здоровий спосіб життя або планують почати його вести. Все більше людей долучається до спорту і активного способу життя, бажаючи надовго зберегти молодість, стрункість і красу.

Cумісність
iOS, Android
Інтерфейси
Bluetooth
Регулювання розміру
так
Функції
відстеження сну, крокомір, GPS, гарнітура, повідомлення про пропущені події, будильник, управління музичним плеєром

Дисплей

Тип матриці
OLED

Акумулятор

Ємність акумулятора
60 mAh

Фізичні характеристики

Колір
сріблястий

Інші

Виробник
UWatch
Модель
M6 Silver
Артикул
F_55487
Гарантія, міс
12
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Фітнес браслет Xiaomi Mi Band 3 Black (XMSH05HM / MGW4041GL)
Фітнес браслет Xiaomi Mi Band 3 Black (Ф01929)Особливості: сенсорний OLED екран. Покращений пульсометр і більш точний крокомір. Ро..
849 грн.
Фітнес браслет Canyon CNE-SB01BN Black (CNE-SB01BN)
Нове покоління доступних фітнес-браслетів з усім необхідним набором функцій! Мінімалістичний дизайн, кольоровий LCD-дисплей, компа..
556 грн.
Фітнес браслет Gelius ProGP-SB002(SMARTBAND)(IP68)Black
Фітнес браслет Gelius Pro GP-SB002 (SMART BAND)Фітнес браслет Gelius Pro GP-SB002 (SMART BAND) - приголомшливий аксесуар, в якому ..
862 грн.
Фітнес браслет Amico GO RUN THERMOMETER PULSEOXIMETER AD TONOMETER (black) (GO RUN)
Фітнес-браслет AMICO GO RUN THERMOMETER - це сучасний і функціональний фітнес-браслет від компанії Amico. Такий гаджет стане для в..
1275 грн.
Фитнес браслет Xiaomi Mi Smart Band 6 Black Global (Mi Smart Band 6 Black)
Покращений дисплей з діагоналлю 1.56 дюймівФітнес-браслет Xiaomi Mi Band 6, в порівнянні з п'ятьма своїми попередниками, має найбі..
1547 грн.
0