Смарт-годинник UWatch Q610 Kid wifi gps smart watch Pink (F_52919)

Код товару:
69006-01
Артикул:
U0343131
Виробники
UWatch


1069 грн.


Смарт-годинник UWatch Q610 Kid wifi gps smart watch

Смарт-годинник - порівняно нове, але одночасно, вкрай розрекламований пристрій. UWatch Q610 Kid wifi gps smart watch - це компактний девайс, який ідеально підходить активним і спортивним людям, які перебувають в постійному русі і, неодмінно, відмінний вибір для тих, хто любить сучасні пристрої та хоче весь час знаходиться в тренді. Купуючи смарт пристрій, натомість Ви отримуєте чудового особистого помічника, який не тільки зможе спростити взаємодію зі смартфоном і іншими типами електронних апаратів, а й значно полегшити Вашу повсякденне життя.

Дизайн і ергономіка. На сьогоднішній день розумний годинник здатний не тільки показувати час, а й рахувати кроки, відстежувати геолокаційні дані, вимірювати пульс, вимірювати пройдену дистанцію, сповіщати про вхідні дзвінки й повідомлення та багато іншого. При цьому, він обов'язково повинний бути легким і максимально міцним, щоб не створювати зайвий дискомфорт своєму власникові і мати можливість протистояти різним умовам зовнішнього середовища.

Розумний годинник UWatch Q610 Kid wifi gps smart watch оснащений кольоровим TFT дисплеєм з діагоналлю 1.4 дюйма. UWatch Q610 Kid wifi gps smart watch і їх відмінні риси. Під корпусом смарт-годинник розташовуватися Мб оперативної пам'яті. Вона відповідає за швидкість обробки і виведення даних у фоновому режимі. Ємності вбудованого акумулятора становить 400 мАг, цього достатньо для годин в режимі розмов і 100 годин в режимі очікування. Розумний годинник UWatch Q610 Kid wifi gps smart watch сумісний з пристроями під керуванням операційної системи Android, iOS.

Ємність аккумулятора
400 мАг
Інтерфейси підключення
Bluetooth, Wi-Fi
Висота корпусу
51 мм
Датчики
крокомір
Додаткові функції
прийом дзвінків, вбудований динамік, вбудований мікрофон
Колір корпусу
рожевий
Колір ремінця
рожевий
Матеріал корпусу
пластик
Матеріал ремінця
силікон
Підтримка SIM карт
є
Сенсорний екран
так
Сумісна ОС
iOS, Windows, Android
Тип
дитячі
Товщина корпусу
15 мм
Форма годинника
круглі
Час автономної роботи до
100 годин
Ширина корпусу
43 мм

Дисплей

Діагональ дисплея
1.4"
Роздільна здатність
240 х 240
Тип дисплея
кольоровий

Програмне забезпечення

Операційна система
Watch OS

Бездротові технології

Навігація
GPS

Інші

Виробник
UWatch
Модель
Q610 Kid wifi gps smart watch Pink
Артикул
F_52919
Гарантія, міс
12
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Смарт-годинник UWatch S366 Silver (F_59438)
Розумний годинник - це компактне розширення обсягу вашої мобільності і функціональності. Він є прекрасним помічником в будь-якому ..
2409 грн.
Смарт-часы Xiaomi Mi Watch White/Beige
Стильный и прочный корпусУмные часы Xiaomi Mi Watch заключены в элегантный и прочный корпус, изготовленный из высокотехнологичных ..
3654 грн.
Смарт-часы Xiaomi Mi Watch Lite Navy Blue
Неповторимые, как и выMi Watch Lite подчеркнут ваш уникальный стиль и неповторимость. Три варианта цвета корпуса и пять разных цве..
1850 грн.
Смарт-часы Xiaomi Mi Watch Blue
Стильный и прочный корпусУмные часы Xiaomi Mi Watch заключены в элегантный и прочный корпус, изготовленный из высокотехнологичных ..
3652 грн.
Смарт-часы realme Watch S pro Black (RMA186)
Для вашої зручності смарт-годинник Realme Watch S Pro підтримує безліч сучасних функцій: отримання сповіщень про нові повідомлення..
5242 грн.
0