Ніж Marttiini Lynx 138 (138010)

Код товару:
143352-01
Артикул:
U0894027
Виробники
Marttiini


3510 грн.


Серія ножів Marttiini Lynx - є найпершою та найбільш відомою серією бренду Marttiini. Lynx - це традиційні фінські ножі пуукко, що використовувалися у Фінляндії, як основний ніж для повсякденних завдань по розрізанню, Ножі цієї серії мають класичний вигляд та виготовляються з природних матеріалів.

Фіксовані клинки ножів виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, проте зустрічаються моделі з вуглецевої сталі, яка відрізняється більшою твердістю та часом утримання різальної кромки, але більш примхлива до зовнішніх умов. Завжди ретельно висушуйте лезо після кожного використання і регулярно змащуйте його несолоною олією. За таких умов ніж прослужить вам багато років.

Довжина клинків також різниться в залежності від моделі. Форма клинка - є універсальною та чудово підходить для ремісничих робіт та побутових потреб.

Руків'я виготовлені з якісних порід карельської берези, які різняться в залежності від моделі. Ця порода дерева виглядає просто приголомшливо та підкреслює фірмовий стиль бренду. Візерунок деревини на кожному руків'ї відрізняється від іншого, що робить кожен ніж унікальним. Руків'я є досить ергономічними, зручно лежать в руці та приємні на дотик.

Кожен ніж серії йде в комплекті зі шкіряними піхвами, що мають фірмове гравіювання та логотип.

Ножі серії Marttiini Lynx - ідеально підходять для мисливців, бушкрафтерів, туристів або просто для використання в домашніх умовах. Ці ножі увібрали в себе частинку фінської історії, до якої ви можете доторкнутись.

Вид ножа
госпоб, туристичний
Довжина клинка
130 мм
Загальна довжина
240 мм
Конструкція
з фіксованим клинком
Країна реєстрації бренду
Фінляндія
Країна-виробник
Фінляндія
Марка сталі / Матеріал клинка
420
Матеріал рукояті
карельська береза
Поверхня клинка
Mirror Polish
Твердість сталі
53-54 HRC
Тип ріжучої кромки
гладка
Товщина клинка
2.6 мм

Додатково

Особливості
піхви

Фізичні характеристики

Вага
130 г
Колір
дерево

Інші

Виробник
Marttiini
Модель
Lynx 138
Артикул
138010
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Ніж Marttiini Lynx 139 (139010)
Серія ножів Marttiini Lynx - є найпершою та найбільш відомою серією бренду Marttiini. Lynx - це традиційні фінські ножі пуукко, що..
2660 грн.
Ніж Marttiini Moose Knife (546012W)
Для давніх людей лось був справді міфічною твариною, який за легендою, народився серед зірок - "на плечах Великої Ведмедиці". Кажу..
8026 грн.
Ніж Marttiini Snappy (511020)
Компактний ніж Marttiini Snappy розроблений спеціально для роботи по дереву, а саме для вирізання та вистругування. Поєднання повн..
2390 грн.
Ніж Marttiini Wild Boar (546013)
Нове поповнення в серії дизайнерських ножів Marttiini на тваринну тематику. Ніж Marttiini Wild Boar дуже схожий на тварину, з якої..
7430 грн.
Ніж Master USA MU-1149
Універсальний фіксований ніж широкої сфери застосування. У комплекті постачаються пластикові піхви, які можна кріпити на кишеню. М..
984 грн.
0