Ніж Marttiini Moose Knife (546012W)

Код товару:
143354-01
Артикул:
U0894036
Виробники
Marttiini


8026 грн.


Для давніх людей лось був справді міфічною твариною, який за легендою, народився серед зірок - "на плечах Великої Ведмедиці". Кажуть, що той, хто обирає цього лісового мандрівника своєю тотемною твариною, зможе користуватись його сильними ногами і впевнено та легко долати навіть найскладніші місцевості. Marttiini вирішили вшанувати величну тварину та доповнили анімалістичну серію ножем Moose Knife. Цей ніж є водночас винятковим предметом колекціонування та надійним робочим інструментом.

Класичний клинок-пуукко має довжину 110 мм та виготовлений з високоякісної вуглецевої сталі 80CrV2 (59 HRC). Така сталь відрізняється більшою твердістю та часом утримання різальної крайки, але більш примхлива до зовнішніх умов. Завжди ретельно висушуйте клинок після кожного використання і регулярно змащуйте його несолоною олією. За таких умов ніж прослужить вам багато років.

Для руків'я ножа була використана термооброблена карельська береза – міцний натуральний матеріал, який окрім естетичної складової відрізняється тим, що не холодить руку при використанні на морозі. Вощена поверхня збільшує довговічність і перешкоджає ковзанню ножа в руці. Руків'я овальної форми добре заповнює долоню та має підпальцеву виїмку. Завдяки цьому забезпечується надійний хват у будь-якій ситуації. Больстер та стилізоване навершя руків'я майстерно виконані з бронзи та надають ножу колекційного вигляду.

У комплекті йдуть чорні шкіряні піхви з малюнком лося. Піхви оснащені петлею для зручного носіння на поясі. Ніж Marttiini Moose Knife поставляється у вишуканій дерев'яній коробці, а тому відмінно підійде в якості елегантного подарунка всім любителям дикої природи.

Вид ножа
госпоб, туристичний
Довжина клинка
110 мм
Загальна довжина
110 мм
Конструкція
з фіксованим клинком
Країна реєстрації бренду
Фінляндія
Країна-виробник
Фінляндія
Марка сталі / Матеріал клинка
80CrV2
Матеріал рукояті
карельська береза
Поверхня клинка
нержавіюча
Твердість сталі
59 HRC
Тип ріжучої кромки
гладка
Товщина клинка
2.6 мм

Додатково

Особливості
піхви

Фізичні характеристики

Вага
106 г
Колір
дерево

Інші

Виробник
Marttiini
Модель
Moose Knife
Артикул
546012W
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Ніж Marttiini Snappy (511020)
Компактний ніж Marttiini Snappy розроблений спеціально для роботи по дереву, а саме для вирізання та вистругування. Поєднання повн..
2390 грн.
Ніж Marttiini Wild Boar (546013)
Нове поповнення в серії дизайнерських ножів Marttiini на тваринну тематику. Ніж Marttiini Wild Boar дуже схожий на тварину, з якої..
7430 грн.
Ніж Master USA MU-1149
Універсальний фіксований ніж широкої сфери застосування. У комплекті постачаються пластикові піхви, які можна кріпити на кишеню. М..
984 грн.
Ніж Master USA MU-A110A
Підпружинений тактичний складаний ніж з лайнерним замком і відкриттям з фліппера. Особливістю моделі є наявність склобою, а також ..
720 грн.
Ніж Mcusta Kamon "Fuji" Money Clip (MC-0084)
Чудовий подарунок Босові або справжній чоловічий аксесуар для себе - складаний ніж Mcusta Kamon з затискачем для грошей. Гострий к..
3475 грн.
0