Ніж Mcusta Kamon "Fuji" Money Clip (MC-0084)

Код товару:
143359-01
Артикул:
U0356735
Виробники
MCUSTA


3475 грн.


Чудовий подарунок Босові або справжній чоловічий аксесуар для себе - складаний ніж Mcusta Kamon з затискачем для грошей. Гострий клинок виготовлений з японської нержавіючої сталі AUS-8 (8A), з твердістю загартовування до 57-60 одиниць за шкалою Роквелла. Лезо, довжиною 5 см, має сатинове фінішне полірування, піднігтьову відкриваючу щілину і маркування виробника Mcusta SEKI-JAPAN.

Рукоятка ножа Kamon виготовлена ​​з цільної металевої основи з нержавіючої сталі 420J2. У ній вирізана сталева скоба, яка використовується для фіксації клинка у відкритому положенні, а також широка загнута кліпса з функцією власника для паперових грошових знаків і кредитних карт. У перекладі з японської, Kamon означає "герб", саме це прикрашає кожен ніж в даній серії.

Складаний ніж - різновид ножа, клинок якого забирається в рукоять. На сучасних складних ножах часто стоять пристосування для відкривання однією рукою, наприклад шпенёк або отвір. Складні ножі зручні в міських умовах через малі габарити.

Складні ножі - це одне з лідируючих напрямків в індустрії ножів. Вперше з'явившись в кінці 19 століття, складні ножі змогли роздобути непідробний інтерес в Україні і в усьому світі. Невеликі габарити, відмінні експлуатаційні характеристики і безпеку носіння - основні переваги тактичних, мисливських і туристичних складних ножів. Зручна конструкція складних ножів забезпечує чималу популярність цього виду товару. Їх використовують не тільки для щоденного носіння, але і в якості помічника під час полювання, в походах і т.д.

Сучасні виробники пропонують ножі розкладні в дійсно багатому спектрі видів, що дозволяє вибрати найкращий варіант не тільки для певної задачі, а й з огляду на розмір і особливості кисті користувача, вимоги до функціональності, якості стали клинка, матеріалу рукояті, наявності темляка, індивідуальні естетичні уподобання. Клинок може мати різні по висоті спуски, профіль, гладку, серрейторную або комбіновану ріжучу кромку - всі ці особливості впливають на зручність виконання певних завдань.

Вид ножа
кишеньковий (EDC)
Довжина клинка
50 мм
Довжина рукояті
70 мм
Загальна довжина
120 мм
Конструкція
складаний
Конструкція осьового механізму
на шайбах
Країна реєстрації бренду
Японія
Країна-виробник
Японія
Марка сталі / Матеріал клинка
AUS-8 (8A)
Матеріал рукояті
сталь 420J2
Твердість сталі
57-60 HRC
Тип відкривання
виїмка на лезі
Тип замку
Liner Lock
Тип ріжучої кромки
гладка
Товщина клинка
2 мм
Форма клинка
drop-point

Додатково

Особливості
кліпса, зажим для купюр

Фізичні характеристики

Вага
55 г
Колір
сірий

Інші

Виробник
Mcusta
Модель
Kamon "Fuji" Money Clip
Артикул
MC-0084
Гарантія, міс
3
Штрихкод
4964496600600
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Ніж Microtech Anax Drop Point DLC CF (190C-1DLCTCFITI)
Модель Anax розроблена компанією Microtech і випускається Rike Knife. Microtech Anax - це унікальна модель у лінійці Microtech з ф..
33760 грн.
Ніж Milwaukee FASTBACK, камуфляжний, складний (4932492375)
Ніж складаний Milwaukee FASTBACK камуфляж (4932492375)Операція розкладання виконується однією рукою.Лезо з нержавіючої сталі.Блоку..
1037 грн.
Ніж Milwaukee Folding Knife, 5 в 1 (4932492454)
Операція розкладання виконується однією рукою.Лезо з нержавіючої сталі.Блокування полотна фіксує лезо у відкритому положенні.Частк..
990 грн.
Ніж Milwaukee HARDLINE 64mm (4932492452)
Преміальне лезо із D2 сталі забезпечує кращу стійкість до корозії. Висока твердість та зносостійкість, лезо довго залишається гост..
1849 грн.
Ніж Milwaukee HARDLINE 89mm (4932492453)
Складной нож Milwaukee HARDLINE™ с зазубринамиЛезо з високоякісної сталі D2 забезпечує найкращу корозійну стійкість.Висока міцніст..
2435 грн.
0