Пневматична гвинтівка Aselkon MX6 Matte Black Wood (1003369)

Код товару:
98059-01
Артикул:
U0501830
Виробники
Aselkon


23520 грн.


Пневматична PCP гвинтівка Aselkon MX6 Matte Black - ложе типу Монте-Карло з ергономічною рукояткою для більш зручного хвата, виконано з Турецького лісового горіха, має м'який потиличник, що не тільки пом'якшує і без того незначну віддачу, але і забезпечує більш зручну вкладку, завдяки чому ви зможете вести більш купчасту і прицільну стрільбу.

Загальна довжина становить 1100 мм., а довжина ствола 550 мм. Гвинтівка добре збалансована і при таких габаритах має вельми комфортну вагу в 3740 г. Вбудований балон об'ємом 550 куб. см., що практично в два рази більше ніж у інших гвинтівок цього класу, забезпечує максимальний тиск в 250 бар. Це в свою чергу дозволяє зробити близько 110 пострілів з однієї заправки. Тим самим, ви витрачаєте більшу частину часу на стрільбу, а не на роботу з насосом або заправною станцією.

У гвинтівки немає відкритих прицільних пристосувань, але вона має вбудовану планку Пікатінні, для кріплення різних оптичних прицілів. Завдяки цьому ви не обмежені у виборі і зможете підібрати найбільш підходящий Вам приціл. Початкова швидкість вильоту кулі становить в середньому 360 м.с., а енергія 35 Дж. Що є дуже високим показником, порівняно з більшістю гвинтівок даного класу. Взвод гвинтівки, здійснюється за допомогою затвора, важільного типу, дозволяючи не зводити очей з мішені і вносити відповідні поправки при стрільбі. Ручний запобіжник розташований трохи нижче затвора і дозволяє перевести гвинтівку в режим вогню одним рухом, відразу після взводу. Регульований спусковий гачок дозволяє підлаштувати плавність спуску спеціально для вас, що також позначається на точності в кращу сторону.

Поставляється в пластиковому кейсі, досить міцному і зручному для транспортування. У комплект поставки входять два магазини на 14 кульок, барабанного типу, але також є можливість стрільби одиночними пострілами, шляхом прямого заряджання. Одним словом - якісна, збалансована РСР гвинтівка варта своїх грошей, яка припаде до смаку, як новачкам, так і досвідченим стрілкам. Прекрасно підійде як для спортивної стрільби по мішенях, так і розважальної стрільби, по банках, на природі.

Ємність магазина
14 куль
Джерело енергії
PCP і компресійна пневматика
Довжина ствола
550 мм
Загальна довжина
1100 мм
Калібр
4.5 мм
Початкова швидкість кулі
360 м/с
Тип боєприпасів
свинцеві кулі
Тип взводу
затвор
Тип кріплення оптики
Picatinny

Фізичні характеристики

Вага
3.74 кг
Колір
пісочний

Інші

Виробник
Aselkon
Модель
MX6 Matte Black Wood
Артикул
1003369
Гарантія, міс
12
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Пневматична гвинтівка Diana Stormrider Black PCP, 4.5 мм (1900025)
Пневматична гвинтівка з попереднім накачуванням Diana Stormrider - прекрасний вибір для початківців стрільців. Stormrider PCP має ..
12191 грн.
Пневматична гвинтівка Browning Airstar Electric (2001BR)
Пневматична гвинтівка BROWNING Airstar Electric з варіаційним спусковим гачком, автоматичний запобіжник, зарядка проводиться за до..
6160 грн.
Пневматична гвинтівка Diana Stormrider PCP, 4,5 мм (1900000)
..
11530 грн.
Пневматична гвинтівка Umarex Legends MP40 Blowback Full Auto (5.8325X)
Пневматична копія Легендарного пістолета-кулемета часів Другої Світової Війни, МР40 від німецької компанії Umarex. Живиться від дв..
13715 грн.
0