Пневматична гвинтівка Aselkon MX7-S Black (1003372)

Код товару:
98066-01
Артикул:
U0501833
Виробники
Aselkon


18120 грн.


Пневматична PCP гвинтівка Aselkon MX7-S Black - укорочена версія моделі МХ-7. Ложе з регульованим підщічником, виконано з ударостійкого пластику, має м'який потиличник, що не тільки пом'якшує і без того незначну віддачу, але і забезпечує більш зручну вкладку, завдяки чому ви зможете вести більш купчасту і прицільну стрільбу.

Компонування виконано за схемою булл-пап, що дозволило скоротити загальну довжину гвинтівки. При цьому на відміну від попередньої моделі (Aselkon MX7) був також укорочений ствол, що зробило гвинтівку ще більш компактною і маневреною. Тепер стріляти з положення стоячи і з коліна стало ще більш комфортно. Загальна довжина цієї гвинтівки, становить всього 650 мм., а ствола 450 мм. Гвинтівка добре збалансована і важить всього 3820 г. Вбудований балон об'ємом 275 куб. см. на 20% більше ніж у інших гвинтівок цього класу, і забезпечує максимальний тиск в 200 бар. Це дозволяє зробити близько 80 пострілів з однієї заправки, що є відмінним показником, дозволяючи повністю насолодитися стріляниною, і витрачати мінімум часу на підготовку гвинтівки до стрільби.

У гвинтівки немає відкритих прицільних пристосувань, але вона має вбудовану планку Пікатінні, для кріплення різних оптичних прицілів. Завдяки цьому ви не обмежені у виборі і зможете підібрати найбільш підходящий Вам приціл. У передній нижній частині цівки є технологічний отвір з гвинтом, що дозволяє встановити сошки, або додаткову планку Пікатінні для кріплення різних пристосувань (Ліхтар, ЛЦВ і т.п.).

Початкова швидкість вильоту кулі становить в середньому 305 м.с., а енергія 22 Дж. Що є дуже хорошим показником, порівняно з більшістю гвинтівок даного класу. Взвод гвинтівки, здійснюється за допомогою затвора, важільного типу, дозволяючи не зводити очей з мішені, і вносити відповідні поправки при стрільбі. Ручний запобіжник розташований трохи нижче затвора і дозволяє перевести гвинтівку в режим вогню одним рухом, відразу після взводу. Регульований спусковий гачок дозволяє підлаштувати плавність спуску спеціально для вас, що також позначається на точності в кращу сторону. Поставляється в пластиковому кейсі, досить міцному і зручному для транспортування.

У комплект поставки входять два магазини на 14 кульок, барабанного типу, але також є можливість стрільби одиночними пострілами, шляхом прямого заряджання. Одним словом - якісна, збалансована РСР гвинтівка в даному ціновому сегменті, яка припаде до смаку, як новачкам, так і досвідченим стрілкам. Прекрасно підійде як для спортивної стрільби по мішенях, так і розважальної стрільби, по банках, на природі.

Ємність магазина
14 куль
Джерело енергії
PCP і компресійна пневматика
Загальна довжина
650 мм
Калібр
4.5 мм
Початкова швидкість кулі
305 м/с
Тип боєприпасів
свинцеві кулі
Тип взводу
затвор
Тип кріплення оптики
Picatinny

Фізичні характеристики

Вага
3.82 кг

Інші

Виробник
Aselkon
Модель
MX7-S Black
Артикул
1003372
Гарантія, міс
12
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Пневматична гвинтівка Aselkon MX7 Black (1003371)
Пневматична PCP гвинтівка Aselkon MX7 Black - ложе з регульованим підщічником, виконано з ударостійкого пластику, має м'який потил..
18346 грн.
Пневматична гвинтівка Diana 350 N-TEC Premium, 4,5 мм (23500400)
..
21756 грн.
Пневматична гвинтівка Beeman Longhorn GR, 4,5 мм , 365 м/с (10617GR-1)
..
6280 грн.
Пневматична гвинтівка Gamo Shadow IGT комплектація "Adult" (61100295-IGTP21)
Гвинтівка Shadow IGT — це чудова пневматична гвинтівка пружинно-поршневого типу від відомого іспанського виробника Gamo.Це гвинтів..
8688 грн.
Пневматична гвинтівка Kral Puncher Monarch (PMP)
Puncher Monarch - це гвинтівка з попереднім накачуванням (РСР). В цілому конструкція гвинтівки є типовою для свого класу: балон дл..
27342 грн.
0