Пневматична гвинтівка Aselkon MX7 Wood (1003370)

Код товару:
98047-01
Артикул:
U0501831
Виробники
Aselkon


18880 грн.


Пневматична PCP гвинтівка Aselkon MX7 Wood - ложе з регульованим підщічником, виконано з дерева (горіх), має м'який потиличник, що не тільки пом'якшує і без того незначну віддачу, але і забезпечує більш зручну вкладку, завдяки чому ви зможете вести більш купчасту і прицільну стрільбу.

Компонування виконано за схемою булл-пап, що дозволило скоротити загальну довжину гвинтівки, але при цьому залишити довжину ствола незмінною і отримати ті ж характеристики, що й у більш класичної гвинтівки. При цьому компактність дозволяє більш комфортно вести стрілянину стоячи і з коліна. Загальна довжина, цієї компактної гвинтівки, становить всього 850 мм., а ствола, як і у попередньої моделі (Aselkon MX6) - 550 мм. Гвинтівка добре збалансована і важить 3940 г. Вбудований балон об'ємом 320 куб. см. на 30% більше ніж у інших гвинтівок цього класу і забезпечує максимальний тиск в 200 бар. Це дозволяє зробити близько 80 пострілів з однієї заправки, що є досить гарним показником, дозволяючи повністю насолодитися стріляниною, і витрачати мінімум часу на підготовку гвинтівки до стрільби.

У гвинтівки немає відкритих прицільних пристосувань, але вона має вбудовану планку Пікатінні, для кріплення різних оптичних прицілів. Завдяки цьому ви не обмежені у виборі і зможете підібрати найбільш підходящий Вам приціл. У передній нижній частині цівки є технологічний отвір з гвинтом, що дозволяє встановити сошки або додаткову планку Пікатінні для кріплення різних пристосувань (Ліхтар, ЛЦВ і т.п.).

Початкова швидкість вильоту кулі становить в середньому 340 м.с. а енергія 25 Дж. Що є відмінним показником, порівняно з більшістю гвинтівок даного класу. Взвод гвинтівки, здійснюється за допомогою затвора, важільного типу, дозволяючи не зводити очей з мішені і вносити відповідні поправки при стрільбі. Ручний запобіжник, що розташований трохи нижче затвора, дозволяє перевести гвинтівку в режим вогню одним рухом, відразу після взводу. Регульований спусковий гачок дозволяє підлаштувати плавність спуску спеціально для вас, що також позначається на точності в кращу сторону.

Поставляється в пластиковому кейсі, досить міцному і зручному для транспортування. У комплект поставки входять два магазини на 14 кульок, барабанного типу, але також є можливість стрільби одиночними пострілами, шляхом прямого заряджання. Одним словом - якісна, збалансована РСР гвинтівка в даному ціновому сегменті, яка припаде до смаку, як новачкам, так і досвідченим стрілкам. Прекрасно підійде як для спортивної стрільби по мішенях, так і розважальної стрільби, по банках, на природі.

Ємність магазина
14 куль
Джерело енергії
PCP і компресійна пневматика
Загальна довжина
850 мм
Калібр
4.5 мм
Початкова швидкість кулі
340 м/с
Тип боєприпасів
свинцеві кулі
Тип взводу
затвор
Тип кріплення оптики
Picatinny

Фізичні характеристики

Вага
3.94 кг

Інші

Виробник
Aselkon
Модель
MX7 Wood
Артикул
1003370
Гарантія, міс
12
Штрихкод
MX20092075
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Пневматична гвинтівка Beeman Mantis кал. 4.5 мм (10616)
Beeman Mantis - нова лінійка пневматичних гвинтівок для розважальної стрільби.У лінійці представлено дві моделі, які візуально виг..
5240 грн.
Пневматична гвинтівка Umarex Walther Rotex RM8 РСР (465.10.50)
Walther Rotex RM8 виділяється своїм елегантним зовнішнім виглядом, продуманою конструкцією і точними характеристиками.Зовнішній ви..
24135 грн.
Пневматична гвинтівка Gamo CFR Whisper IGT (61100071-IGT)
Гвинтівка Gamo CFR - це відмінна пневматична гвинтівка пружинно-поршневого типу від відомого іспанського виробника Gamo.Це високот..
12480 грн.
Пневматична гвинтівка Kral Regnum PCP Synthetic Stock 4,5 мм (PREGC1)
Пневматична гвинтівка з попереднім накачуванням (PCP) Puncher Regnum відмінно підійде для розважальної стрільби.Модель оснащена дв..
29652 грн.
Пневматична гвинтівка Diana K98 PCP, 4.5 мм (19500000)
Diana K98 - пневматична репліка легендарного німецького карабіна Mauser K98, котрий перебував на озброєнні багатьох армій світу аж..
20328 грн.
0