Валіза Gabol Concept S Turquoise (929414)

Код товару:
100406-01
Артикул:
U0584338
Виробники
Gabol


3229 грн.


Колекція Concept - одна з новинок компанії Gabol . Дизайн ручок, колеса останнього покоління і інші деталі роблять валізу якіснішим і з 5-річною гарантією одного з кращих брендів для подорожей. Його зовнішній вигляд адаптується до будь-якого смаку, так як ви можете вибрати розмір, який вам найбільше подобається, а його внутрішня частина пропонує вам достатньо місця для зберігання всього, що вам потрібно, щоб взяти з собою в найкращі поїздки, і багато іншого. Має спеціальний і унікальний кишеню, що дозволяє без проблем і швидко розмістити і витягти комп'ютер. Крім того, якщо короткі або тривалі поїздки ваша річ, ви можете вибрати між трьома розмірами, які складають цю колекцію з Gabol Чемоданов. Просто насолодитися!

Чемодан оснащений чотирма повноповоротними, спареними колесами з можливістю незалежного розвороту кожного колеса на 360 °. Системою передбачено рівномірне перерозподілу навантаження на кожне колесо, що в свою чергу сприяє плавному коченню і маневреності валізи, докладаючи при цьому мінімум зусиль. Колеса виготовлені з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU). Матеріал володіє міцністю порівнянної з пластиком, гнучкістю силікону, а так само має підвищену стійкість до перепадів температур. Відмінною особливістю коліс з TPU матеріалу є зниження шуму до мінімуму при коченні валізи по нерівній поверхні. Завдяки стійкості до стирання матеріал коліс відрізняється тривалим терміном експлуатації.

Чемодан обладнаний фірмовим кодовим замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration - Адміністрація з безпеки на транспорті). Митні служби спільно з Американською асоціацією з безпеки на транспорті (Transportation Security Administration або, скорочено, TSA) отримали абсолютну право, з метою безпеки, оглядати будь-чемодан на колесах або сумку, що здався їм підозрілим. Агенти з безпеки на транспорті забезпечені спеціальними TSA ключами, за які вони несуть персональну відповідальність. Завдяки наявності в замку функції TSA після огляду ваші замки залишаться цілими і неушкодженими на відміну від багажу без функції TSA.

Ергономічна система висувною телескопічною ручки з кнопковим фіксатором дозволяє відрегулювати висоту висувною ручки для додаткового зручності і комфорту користувача.

EVA (ЕВА) це - етиленвінілацетат, композиційний полімерний матеріал. Сучасний, екологічно чистий і гігієнічний матеріал. До основних переваг матеріалу EVA варто віднести наступні параметри: зносостійкість - матеріал не боїться перепадів температур, сильних морозів, прямих сонячних променів, дії вологи і будь-яких інших хімічних речовин; діелектричність - даний матеріал не проводить електричний струм; екологічність - матеріал гігієнічний і гіпоалергенний, він не видає ніяких запахів і абсолютно безпечний для здоров'я дітей, дорослих і тварин.

Компанія Gabol заснована в 1965 році в місті Валенсія. Найбільший виробник Іспанії спеціалізується на проектуванні та виробництві валіз, сумок, гаманців і рюкзаків. На сьогоднішній день товари торгової марки Gabol успішно продаються в 65 країнах по всьому світу, тільки в Іспанії зареєстровано понад 1600 точок продажу.

Однією з найважливішим завданням компанії Gabol є створення екологічно чистих продуктів, без вмісту шкідливих речовин для людини (Phthalate free). Товари Gabol відповідають регламенту REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) - Регламент Європейського співтовариства по реєстрації, оцінки, авторизації і обмеження виробництва і використання хімічних речовин.

Компанія значно зміцнила свою присутність на ринку завдяки участі в престижних національних і міжнародних галузевих виставках, таких як Bisutex (Мадрид), ILM (Оффенбах), Paperworld (Франкфурті), InSights (Нюрнберг) та Francal (Сан-Паулу).

особливості:

  • Відповідають регламенту REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) - Регламент Європейського співтовариства по реєстрації, оцінки, авторизації і обмеження виробництва і використання хімічних речовин.
  • Чотири незалежні колеса, що обертаються на 360 °, виготовлені з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU).
  • Вбудований кодовий замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration).
  • Висувна телескопічна, алюмінієва ручка з фіксатором на два положення.
  • Ручка у верхній частині валізи для транспортування в вертикальному положенні.
  • Чемодан розділений перегородкою на блискавці на два основних відділення, перегородка має карман на блискавці.
  • Еластичні компресійні ремені на фастексах для фіксації багажу всередині валізи.
  • Внутрішня підкладка на блискавці.

Застібки і замки
блискавка
Кількість відділень
1
Кількість коліщат
4
Матеріал
полімер
Об'єм
34 л
Розмір валізи
маленька
Ручки
мініатюрна бічна, мініатюрна зверху, висувна
Система безпеки
замок
Тип відділень
незалежні внутрішні відділення

Фізичні характеристики

Висота
55 см
Глибина
20 см
Ширина
40 см
Вага
2.3 кг
Колір
зелений

Інші

Виробник
Gabol
Модель
Concept S Turquoise
Артикул
929414
Гарантія, міс
60
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Валіза Gabol Midori S Blue (929432)
Корпус валіз Gabol серії Midori зроблений з міцного та довговічного матеріалу — поліпропілену, що дуже важливо для валіз, що перев..
3345 грн.
Валіза Gabol Midori S Navy Blue (929440)
Корпус валіз Gabol серії Midori зроблений з міцного та довговічного матеріалу — поліпропілену, що дуже важливо для валіз, що перев..
3345 грн.
Валіза Heys Para-Lite S Rose Gold (926742)
Чемодан обладнаний фірмовим кодовим замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration - Адміністрація з..
3597 грн.
Валіза Heys Metallix S Cobalt Blue (929236)
Серія валіз Metallix від Heys втілила у своєму дизайні сучасний стильний дизайн зі стійкою до стирання поверхнею з подвійною текст..
4082 грн.
Валіза Heys DuoTrak S Burgundy (929288)
Серія валіз DuoTrak від Heys втілила у своєму дизайні лаконічність, стиль і сміливість геометричного візерунка. Різні кольори мета..
4112 грн.
0