Валіза Heys Charge-A-Weigh ll M Black (929249)

Код товару:
100444-01
Артикул:
U0581499
Виробники
Heys


6521 грн.


Серія валіз Charge-A-Weigh ll від Heys втілила у своєму дизайні лаконічність, стиль і сміливість геометричного візерунка. Матове металеве оздоблення надає елегантного зовнішнього вигляду і допомагає запобігти появі подряпин і потертостей на поверхні.

Виготовлена з композитного полікарбонату; легкий, міцний і ударостійкий матеріал, який використовується під час виробництва куленепробивного скла.

Валіза обладнана фірмовим кодовим замком із функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration — Адміністрація з безпеки на транспорті). Митні служби спільно з Американською Асоціацією з безпеки на транспорті (Transportation Security Administration) отримали абсолютне право для безпеки оглядати будь-яку валізу на колесах або сумку, що видалися їм підозрілими. Агенти з безпеки на транспорті забезпечені спеціальними TSA-ключами, за які вони персонально відповідають. Завдяки наявності в замку функції TSA, після огляду ваші замки залишаться цілими та неушкодженими, на відміну від багажу без функції TSA.

Валіза обладнана чотирма повноповоротними колесами системи Spinner з можливістю незалежного розвороту кожного колеса на 360°. Системою передбачений рівномірний перерозподіл навантаження на кожне колесо, що так само сприяє плавному коченню й маневреності валізи, докладаючи водночас мінімум зусиль.

Ергономічна система висувної телескопічної ручки з кнопковим фіксатором дає змогу відрегулювати висоту висувної ручки для додаткової зручності та комфорту користувача.

Можливість збільшити корисний об'єм валізи до 20%, завдяки наявності системи Expansion System, розстебнувши спеціальну блискавку периферією валізи.

Особливості:

  • Має вбудовані цифрові ваги у верхній ручці для перенесення і зважування вашого багажу на ходу.
  • Чотири незалежні колеса, що обертаються на 360°.
  • висувна телескопічна алюмінієва ручка з фіксатором у двох положеннях.
  • Внутрішня перегородка між відділеннями на блискавці.
  • Текстурована поверхня корпусу валізи.
  • Матеріал внутрішньої підкладки — сатин: щільна, еластична, зносостійка тканина. М'якість і блиск її часто порівнюють із шовком. Завдяки особливому плетінню ниток, сатин має підвищену міцність на розривання.
  • Кодовий замок із функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration).
  • Ручки з гелевою вставкою у верхній і бічній частині валізи для зручності транспортування у вертикальному та горизонтальному положенні.
  • Компресійні ремені для фіксації багажу всередині валізи.

Застібки і замки
блискавка
Збільшення об'єму на
17 л
Кількість відділень
2
Кількість коліщат
4
Матеріал
полікарбонат
Об'єм
67 л
Розмір валізи
середня
Ручки
мініатюрна бічна, мініатюрна зверху, висувна
Система безпеки
замок
Тип відділень
незалежні внутрішні відділення

Фізичні характеристики

Висота
66 см
Глибина
26.5 см
Ширина
44 см
Вага
4.2 кг
Колір
чорний

Інші

Виробник
Heys
Модель
Charge-A-Weigh ll M Black
Артикул
929249
Гарантія, міс
60
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Валіза Heys Charge-A-Weigh ll L Black (929250)
Серія валіз Charge-A-Weigh ll від Heys втілила у своєму дизайні лаконічність, стиль і сміливість геометричного візерунка. Матове м..
7781 грн.
Валіза Travelite Derby Anthracite L exp (TL087549-04)
Валіза Travelite Derby TL087549-04 – це великий та місткий багаж із функціональним дизайном.Найбільший розмір L із функцією збільш..
6785 грн.
Валіза Travelite Derby Blue L exp (TL087549-20)
Валіза Travelite Derby TL087549-04 – це великий та місткий багаж із функціональним дизайном.Найбільший розмір L із функцією збільш..
6785 грн.
Валіза Travelite Derby Green S (TL087547-80)
Валіза Travelite Derby TL087549-04 – це великий та місткий багаж із функціональним дизайном.Найбільший розмір L із функцією збільш..
5169 грн.
Валіза Travelite Derby Blue M exp (TL087548-20)
Валіза Travelite Derby TL087549-04 – це великий та місткий багаж із функціональним дизайном.Найбільший розмір L із функцією збільш..
5816 грн.
0